Ändra ditt beräknande datum

Graviditetskalender

Ange ditt beräknade förlossningsdatum, eller datumet för första dagen av din senaste mens.

Snabbval vecka


Annons: fynda produkter för gravida!

Graviditetsvecka 37 (vecka 36+...)

Bebisen

Din bebis är nu c:a 34 cm från huvud till stjärt och omkring 48 cm från topp till tå och väger runt 2.7 kg. Bebisens ansikte har blivit rundare och ser nu mjukt och knubbigt ut. Bebisens huvud är fast men inte hårt, eftersom det behöver vara något formbart för att kunna passera ut genom ditt bäcken. Trycket på bebisens huvud kan göra att det ser tillplattat eller toppigt ut diret efter förlossningen, men det kommer att gradvis försvinna och gå tillbaka till normalt.

Du har nu så mycket fostervatten som du kommer att ha. Enligt nyare riktlinjer bör du vara uppmärksam på bebisens rörelse ända fram till förlossningen, och om du misstänker att något är fel p.g.a minskade fosterrörselser så bör du kontakta barnmorska/sjukvård [Ref: Läkartidningen].

Du

Övre delen av din livmoder är nu ännu lite längre upp och befinner sig c:a 14 cm ovanför naveln. Livmodern har vuxit en hel del de senaste veckorna allteftersom bebisen lagt på sig vikt. Du har antagligen gått upp omkring 13-14 kg fram till nu och du kommer inte att gå upp särskilt mycket mer.

Eftersom din livmoder trycker på organen i bukhålan och upp mot bröstkorgen så kan det ibland kännas obehagligt och svårt att andas. Du kan också känna smärta när din bebis sparkar på intilliggande organ.

Lyckligtvis så kommer bebisen att sjunka ned och fixeras i ditt bäcken under de kommande veckorna, och då kommer mycket av obehaget och andningsbesvären att avta.

Vanligtvis träffar man sin barnmorska/läkare varje vecka från och med nu, för att kunna följa slutstadiet av graviditeten och hur förlossningen närmar sig.

Det är också hög tid att fundera på förlossningen och prata om olika alternativ, så som smärtstillande medel och hur du vill föda. Prata med din MVC. Du kan läsa mer om praktiska råd inför förlossningen här.

Skriv en kommentar

Det finns 227 kommentarer

 • Postades 06 Apr
  :s avatar

  36+1, var hos barnmorskan idag och hon var osäker på vad som var huvud eller rumpa, läst på om sätesbjudning och en hel del tyder på det, så om en vecka blir det kontroll på förlossningen, spännande. Hon kan ju hinna vända sig till rätta, annars får jag ta och fundera hur vi ska gå till väga, skönt att få det bekräftat istället för denna ovisshet. 

   Har riktigt ont av bl.a. foglossning men också i magen av alla rörelser och troligen huvudet mot revbenet, så här var det inte alls med sonen. Samtidigt som jag börjar längta rejält vet jag inte om jag verkligen är helt redo om det skulle sätta igång nu. Försöker ställa in mig på igångsättning två veckor över tiden, då det nästan blev fallet sist. 

   Får acceptera att det är rätt tungt nu, men jag ska överleva! Vila, gå lite, vila, osv.

 • Postades 23 Jun
  :s avatar

  Nu ligger bäbisarna mot revbenen och det är inte skönt kan vi ju säga men jag ska inte gnälla igentligen för redan vid 7 månaden tryckte min första en fot mot ena revbenet så det kändes som jag hade blåmärke på revbenet. Jag fick ta den utbuktande bulan och trycka den neråt ibland för det gjorde så ont nu är det bara när jag sjunker ihop lite vid datorn som det känns.

  Det sak bli sjönt nu när denna resan är över men jag tycker dom verkar små dom är ju ändå två. Så jag hoppas jag går tiden ut är i 36+4 idag så det är inte långt kvar men jag tycker dagarna bara blir segare och trögare ju mer man vätar. Lite självförvållat kanske ,om man skulle sysselsätta sig ordentligt istället så skulle tiden gå fortare men icke lat som en... ja vad är det för djur som är lat? det har nog vi människor börjat med.

 • Postades 19 Jun
  :s avatar

  36+4 idag och nu får han gärna komma! Kan knappt äta någonting för det är så fullt i magen, går runt och mår illa hela tiden vilket är skitjobbigt. Har iaf kunnat börja gå ut och gå igen när han nu är mer fixerad vilket verkligen har hjälpt mitt bäcken. Försöker få ihop 5 km varannan dag iaf, man måste ju ha lite ork till förlossningen.

  Ser fram emot den med skräckblandad förtjusning, var ganska precis ett år sedan sist och jag börjar ifrågasätta mitt sunda förnuft.. haha Vad har jag gjort lixom? Samtidigt som jag längtar efter att det ska sätta igång eftersom jag då får träffa vår lilla bebis och att graviditeten är över!

  Kram

 • Postades 12 Nov
  :s avatar

  min lilla pojk rör sig hela tiden som en galning... längtar efter honom

 • Postades 24 Sep
  :s avatar

  36+5 idag. Snart är det dags :) längtar mer och mer :)

 • Postades 29 Aug
  :s avatar

  V36 idag :) är glad att bebis hållet sig där inne och hoppas den vill vara kvar hela tiden ut. Huvudet var i fixerings stadium och jag har fått upp mitt järnvärde till normal :) har packat en väska till bb men behöver köpa en mys dräkt till mig o sköna trosor. Tror jag behöver nån varm tröja till bebis med. Sen är det bra o ha med sig snacks :) längtar !!

 • Postades 10 Jun
  :s avatar

  36+1 Idag! Är så sjukt trött hela tiden då jag aldrig sover mer än 2-3 timmar i sträck känns ju inte som den ultimata uppladdningen inför förlossningen direkt..

  Hoppas han kommer lite tidigare än beräknat!

  Kram

 • Postades 14 Apr
  :s avatar

  27dagar kvar till BF!! Å denna jäkla foglossning.. inge å hurra för. Är som i harmoni med mig själv ibland nu hör på slutet. Men lär väl ändras då smärtan kommer. Nu vill jag ha fler förvärkar å sånt så tappen blir mindre!:)

 • Postades 14 Jan
  Gäst

  Går in i vecka 36 idag bf 17 feb :)

 • Postades 05 Jan
  :s avatar

  Bebisen ror sig inte lika mycket??? Min bebis ror sig hela tiden. Hicka har han ungefar 3 ggr om dagen ocksa :) Langtar efter att fa se honom!!!!

  Vi har planerat snitt den 23:e januari.

 • Postades 05 Dec
  :s avatar

  36+0 i dag och har igångsättning om 5 dagar:-) så snart möts vi !! Undrar så vem du är å hur du ser ut! Börjar bli nervös inför förlossningen! Syns snart!!

 • Postades 07 Oct
  :s avatar

  Gud vad jag läntar efter bebisen nu! 

 • Postades 06 Jun
  :s avatar

  36+2 =)

  Snart anses h*n som klar =) Är mer än redo att äntligen få bli mamma =)

  Är super nyfiken på vem som har växt i magen =) Har inge direkta känningar än, men hoppas på ett Juni barn =) Idag är det bara 25 dagar kvar till BF =)

  Lycka till alla =)

 • Postades 20 Apr
  :s avatar

  Det närmar sig, det har varit en fantastisk 9 månaders resa och snart så är du äntligen här då vi får se vad du är för en filur <3 Tiden har gått väldigt sakta vissa perioder men även flytit på. Januari och februari var två långa månader tyckte jag för då gick man bara och vänta ut tiden. Men nu snart BF 19 maj men hoppas på tidigare stora syster kom v37+4. Du är välkommen när som hela om en vecka ;)

 • Postades 31 Mar
  :s avatar

  36+1 idag :D Nu närmar det sig verkligen. Längtar efter våran lillprins så mycket.

 • Postades 27 Mar
  :s avatar

  36+0...känns underbart att inte göra ett skit för jag orkar ingenting :D!

 • Postades 22 Mar
  :s avatar

  36+0 idag och har gått 90% av graviditeten! Nästa vecka anses bebisen vara "färdigbakad" wohoo

 • Postades 21 Mar
  :s avatar

  36 veckor.,. Hoppas det bara är 4 veckor kvar! Känns helt underbart att kunna jobba än och känna sig pigg och kry! Längtar så otroligt mycket efter bebis nu! Men tiden går fort, snart är du här! <3

 • Postades 07 Mar
  :s avatar

  90% avklarade!! Nu återstår det 10% vilket känns overkligt! Längtar efter dig bebis.

 • Postades 27 Feb
  :s avatar

  Räknar dagar nu. Hoppas du vill komma lite tidigare än storasyster, hon var 9 dagar sen :-/

 • Postades 25 Feb
  :s avatar

  35+1 och så less på att vara gravid. Eller less, jag är less på de symptom jag har. Kramp i bena och onda höfter så jag kan inte ligga mer än 30min på vardera sida.

  Lillis buffar och kommer åt höftbenet då och då. Smärtan strålar ner mot benen. AJ! Dock har jag en snäll bebis som inte sparkar upp mot revbenen.

  Vill ha dig här utanför nu, vi är beredda på dig, men vi är oxå nervösa och nyfikna hur vi ska klara att vara föräldrar och ha ansvar över ny liten människa.

  Älskar dig lillis!

 • Postades 24 Feb
  :s avatar

  36  veckor idag och bara 4v till BF.

  Hoppas min flicka vill titta ut tidigare, är så trött på att vara gravid nu.

  Lillen har ändrat rutiner och inte röra på sig som vanligt sen söndag och blev orolig.

  Men igår åkte jag in på kontroll och hon mår bra, så det kan bli ont om plats där inne.

 • Postades 24 Feb
  :s avatar

  36+0!

  Färdigbakad om 7 dagar, å får gärna komma ut då. Att sova har blivit väldigt jobbigt senaste veckan. Vaknat flera ggr  av att jag kräks, kissar 2-3 ggr natt, ondare i ben och handleder än innan, nä, nu vill jag ha min bebis utanför och inte i magen längre!

  Å så är jag sjukt nyfiken nu på om vi ska få en pojke eller flicka!

 • Postades 23 Feb
  :s avatar

  Min dotter tittade ut vid den här tiden (36+5) för 2 1/2  år sedan. Verkar inte som om denna bebben tänker likadant... Den är i alla fall fixerad sa BM på besöket i tisdags. =)

 • Postades 09 Feb
  :s avatar

  Nu är det inte långt kvar! Längtar!!! Var till BM igår och han är inte fixerad men ligger rätt i ruckbart läge. 36+4 två veckor kvar att jobba sen går jag hem!

 • Postades 09 Feb
  :s avatar

  Nu är det inte långt kvar! Längtar!!! Var till BM igår och han är inte fixerad men ligger rätt i ruckbart läge. 36+4 två veckor kvar att jobba sen går jag hem!

 • Postades 31 Dec
  :s avatar

  nu är det bara 4v kvar tills min lilla prins kommer ut.. En bekant till mig var beräknad i slutet av januari men fick barn för 2 dagar sen.. Min får komma efter den 5 jan inte innan :) hehee för då kommer mamma hem som ska vara med mig på förlossningen... Ses snart min älskling mamma o pappa älskar dig <3

 • Postades 28 Dec
  :s avatar

  kan inte förstå att de bara är 3 1/2 vecka kvar till min lille prins är beräknad att komma :) så länge han stannar till den 1 januari sen får han komma när han vill :) mamma och pappa längtaar såå mkt efter dig <3

 • Postades 18 Dec
  :s avatar

  om bara en vecka är det ingen prematur längre. då är de en fullgången bäbis.. de ser ja fram emot. =)

 • Postades 18 Dec
  :s avatar

  om bara en vecka är det ingen prematur längre. då är de en fullgången bäbis.. de ser ja fram emot. =)

 • Postades 15 Dec
  Gäst

  36+1 idag. Längtar så inninorden efter min son. Blir alldeles tårögd jag bara säger min son!!:) kom ut nunununununu jag vill ha dig i min famn! Mår bra annars. Haft en underbar graviditet. Men nu börjar de bli tungt. +12kg nu.

 • Postades 06 Dec
  :s avatar

  V.36 och jag står verkligen inte ut mer. Har så ont överallt plus en ettåring att bära och springa efter hela tiden :S Hoppas bebisen kommer om 2 veckor! Klarar inte av längre än så!!

 • Postades 22 Nov
  Gäst

  http://feelia.blogg.se/

 • Postades 15 Nov
  :s avatar

  Snart kommer gowingen ut.. längtar så mycket... 

 • Postades 26 Sep
  Gäst

  hjälp de börjar närma sig bara 4 veckor o 4 dar kvar sen kommer han vårt först barn, trodde jag adrig skulle känna mig så här spänd. hur ser han ut, mår han bra, hur ont kommer det göra_? längtar efter att få lukta på han o gosa med han ...........................första sonen :)

 • Postades 18 Aug
  Gäst

  36+3 idag. Knodd sitter stenhårt fixerad i startposition så nu är det bara att hålla tummarna att vi ite behöv vänta allt för länge till. :) Vill ha dig här nu pyret, mamma & pappa längtar efter dig<3

 • Postades 18 Aug
  Gäst

  36+3 idag. Knodd sitter stenhårt fixerad i startposition så nu är det bara att hålla tummarna att vi ite behöv vänta allt för länge till. :) Vill ha dig här nu pyret, mamma & pappa längtar efter dig<3

 • Postades 15 Aug
  Gäst

  36+4 känns helt overkliget men snart är du ute hos oss..längtar..

  satte upp spjälsängen idag<3

   

  men jag är lite fundersam över vad man skall packa med sig till bb? finns ju så många listor men alla e ju så olika, vad har du packat ner??

 • Postades 09 Aug
  :s avatar

  Linn! Jag har samma typ av stötar som du (tror jag....) var hos BM igår och hon sa att det är babyns huvud som går såpass djupt nu att det börjar via sig. Det är ju bra, då kanske nått händer snart:)

 • Postades 08 Aug
  Gäst

  Jobbar och mår ok. Jag har de senaste 3-4 veckorna känt som elstötar från underlivet och upp, främst när jag rör mig. De har varit mycket av dessa den senaste v. Någon annan som har så eller vet vad det är.

   

 • Postades 05 Aug
  :s avatar

  36+1 idag! Wow snart är det ju dags! Väskan är typ packad och klar, vill bara att lillen ska kika ut snart..har haft en del förvärkar den här gången, vilket jag aldrig känt av vid tidigare graviditeter. Hoppas att allt ska gå lika snabbt och smidigt som det brukar iallafall ;) Mår väldigt bra förövrigt! Är bara trött på att magen är ivägen hela tiden ;P

 • Postades 26 Jul
  Gäst

  Äntligen! Bara några veckor kvar... Det känns ofattbart fast det är tredje barnet;)

  Det här har varit den tuffaste graviditeten med dagligt illamående. Men nu börjar jag må riktigt fint och hoppas på topp form inför förlossningen. Efter två pojkar vågar jag inte hoppas fullt ut på en tjej. Så spännande!!

 • Postades 15 Jul
  :s avatar

  36+0 idag! Bara fyra veckor kvar! Åå vad jag hoppas att lillen tittar ut lite tidigare!

 • Postades 11 Jul
  :s avatar

  36+0 idag! Längtar så mycket tills bebis kommer! <3

 • Postades 09 Jul
  :s avatar

  36+1... segt ;P Hoppas hon tröttnar på att ligga där inne o guppa och kommer ut i stora världen! =) Vill se hur hon ser ut =)

 • Postades 24 Jun
  :s avatar

  36+0 börjar bli otålig... plutten har vänt sig och är fixerad. Hoppas hoppas att han/hon kommer i v. 38 för det är sååå trångt nu. Jag är trött och klumpig + att de små fötterna sparkar mig i revbenen aj =(. Jag läääängtar så mycket efter dig =D ♥

   

 • Postades 16 Jun
  :s avatar

  36+0

  oroar mig för förlossningen. jag är väldigt rädd att jag inte ska kunna klara av smärtan. uff !!

   

 • Postades 14 Jun
  :s avatar

  36+0 idag .. Åhh, jag går bara och väntar .. 
  Är väldigt otålig av mig så detta har vart lite av en "pina" ;)
  Men snart är våran lilla fkick hos oss .. 

  Kan knappt fatta att jag ska bli mamma för första gången ..!

 • Postades 14 Jun
  Gäst

  36+0 fyra veckor kvar längtar så mycket

 • Postades 11 Jun
  :s avatar

  vecka 36+0 idag. Tiden går så snabbt. Allt känns toppen, bara värmen som är väldigt jobbig och påverkar som tusan. Ser framemot tilsl våran tös kommer :)

 • Postades 07 Jun
  :s avatar

  36+0 idag! De sista veckorna har gått vansinnigt fort, trots att jag varit hemma från jobbet t.o.m. trodde det skulle kännas jättedrygt! Ont som satan i vänster ljumske vissa dagar, knappt man orkar gå då...annars är det rätt okej.

 • Postades 28 May
  :s avatar

  Är nu i v 36! Tiden går såååå snabbt! Snart är DU hos oss=)

  Allt är fint, men kroppen känns tung och halsbrännan är jävla jobbig=/ Har också svårt att sova på nätterna..Men allt är ju som det ska:)

  Nu har jag gått hem från jobbet och kan bara vila ut mig!

 • Postades 20 May
  Gäst

  36+5 idag. Sover i två timmars intervaller genom hela nätterna. Och måste kissa (skvätta) varje gång jag vaknar men känns som att blåsan är tokfull !! Min vänstra ljumske är gör ngt så vansinnigt ont och dum som man är tackade man nej till sjukgymnastik eftersom det är "bara" tre veckor kvar :P Känns som att första graviditeten var tusen gånger lättare haha!

   

 • Postades 09 May
  Gäst

  Puh!

  Imorn ska vi åka och vända på bebisen. Om det lyckas vill säga.

  Är också innerligt trött på detta, vill bara ha min bebis nu. Fyra långa veckor kvar. Fyra veckor med dålig sömn, galet svullna fötter och ett ont bäcken. 

  Är det vanligt att det lyckas med vändningsförsöket? Är riktigt orolig för att något ska gå snett. 

 • Postades 28 Apr
  :s avatar

  Vändningsförsöket igår fungerade inte utan bebben ligger envist kvar med rumpan nedåt. Jag får istället ett planerat snitt ca 1 veckan innan BF. SUCK! Inte vad jag hade räknat med men det är bara att "gilla läget". Jag gör det som är säkrast för bebben = snitt.
  Hade läst innan att vändningsförsök "inte var så skönt". Hmmm, håller med. Gjorde riktigt ont men det är ju under en kort tid (ca 5 minuter?) och man vet ju att det är av en god anledning. Bara att stå ut alltså!

 • Postades 26 Apr
  :s avatar

  Är i v. 36+4 och har precis fått veta att bebben ligger i sätesbjudning. Inte kul alls.... :-( Ska in på vändningsförsök imorgon. Hoppas det går vägen. Fick inte någon direkt info över huvud taget om i morse -hur det går till, vad som händer om det iten lyckas etc. DÅLIGT! Tacka vet jag internet för info-sökning......

 • Postades 30 Mar
  :s avatar

  Vecka 36+1.. Jag har fortfarande inte det minsta ont och tycker inte de är alls tungt eller jobbigt.. Längtar efter bebisen men tycker fortfarande de är sååå mysigt att vara gravid. 

 • Postades 06 Feb
  :s avatar

  Herregud vad jag svettas....

  Har 10 dagar kvar till igångsättning nu, då är det v. 37+3, känns väldigt overkligt.

  Känner mig hyffsat pigg idag, magen har sjunkit ner ordentligt och bebisen är nästan helt fixerad. Skönt, för nu kan jag andas och känner inte att det trycker på uppåt längre.

  Tar det väldigt lugnt och samlar energi. Tror allt är fixat nu så det bara ska vara att slappna av.... ;-)

 • Postades 26 Jan
  Gäst

  Önskar att jag kunde föda nu! Fast jag sover dåligt så jag ska försöka bygga på mig lite energi de sista 4 veckorna. Utmaningen är att ta hand om storasyskonen och att jobba 2 veckor till... Längtar att se bebisen!!!

 • Postades 24 Jan
  :s avatar

  Nu är man verkligen nöjd på det här! Och har man otur kan det vara 6 veckor kvar om man går över tiden. Får så ont i höfterna! Går inte att göra NÅNTING numer! Man känner sig som en flodhäst! Bäbis kom nu!

 • Postades 24 Jan
  Gäst

  v 36+1 Idag Och 1 vecka kvar till  kejsarsnittet =) Spännande =))

 • Postades 20 Jan
  :s avatar

  Nu är det inte långt kvar! är i vecka 36+5 idag!! Men börjar tro att jag kommer gå över ... men håller självklart tummarna på att den kommer i vecka 38,39 eller 40 ;P

 • Postades 20 Jan
  :s avatar

  Fyra veckor kvar och nu kommer det svåraste... Nej, inte förlossningen... utan att lugna ner sig och inte vara SÅ IVRIG, har inte världens tålamod ;-) Gud vad jag längtar!!!

 • Postades 19 Jan
  Gäst

  Nu är dt 4 veckor kvar!! ÅH hoppas nu sista veckorna går fort.. Längtar otroligt efter mitt hjärta

 • Postades 18 Jan
  :s avatar

  Idag den 18 Jan är det exakt 4 veckor till lilla pyret är beräknat. Tiden har gått så otroligt fort! Visst måste erkänna att det är blandade känslor av spänning rädsla förtjusning. Längtar efter att få träffa den lille som byggt bo i min mage.

 • Postades 07 Dec
  :s avatar

  hoppas de går fort nu och även förlossningen:)

 • Postades 03 Dec
  :s avatar

  36 veckor avklarade. woop woop. :)

 • Postades 23 Nov
  :s avatar

  36+0 idag och 90% av graviditeten är avklarad! Inte långt kvar nu, och endast 9 dagar kvar på jobbet oxå.. hoppas man inte behöver vänta allt för länge hemma ;) Nu längtar vi efter dig Liten!

 • Postades 18 Nov
  Gäst

  Åh är också nyfiken på hur min lilltjej ser ut och vill bara mammagosa . . Inte långt kvar nu <3

 • Postades 16 Nov
  :s avatar

  riktigt nyfiken på den lilla nu!.. hon får mer än gärna komma nu.. har halsbränna till förgäves, hon trycker ner sig väldigt och jag har förvärkar :) åh vad jag längtar!

 • Postades 05 Nov
  :s avatar

  Nära nu! :)

 • Postades 31 Oct
  :s avatar

  Nu är d inte långt kvar tills d lilla hjärtat utökar familjen =)

 • Postades 29 Oct
  :s avatar

  Hurra :-), snart bebis!

 • Postades 17 Oct
  :s avatar

  ;-)

 • Postades 13 Oct
  :s avatar

  Snart så :D <3

 • Postades 04 Oct
  :s avatar

  hihi snart sååå längtarrrrrr

 • Postades 04 Oct
  :s avatar

  Vecka 36 idag! :D

 • Postades 24 Sep
  :s avatar

  nu e det spännande hon kan ju egentlien komma närsomhelst eller inte alls på 5 veckor till^^ lotteriet har startat ^^

 • Postades 21 Sep
  :s avatar

  Ja, nu är det inte långt kvar tills vi får träffa vår lilll* kotte :) Man är SÅÅÅÅÅ nyfiken på dig <3 <3 <3

 • Postades 20 Sep
  :s avatar

  Vecka 37!

 • Postades 20 Sep
  :s avatar

  Ännu en ny vecka :) känns skönt :) 4 veckor kvar till BF :) på torsdag är det dags för BM igen :)) Hoppas denna veckan gåt fort :) nu är det nog dags att tvätta bebiskläderna /lakan osv :)

 • Postades 18 Sep
  :s avatar

  Ytterligare en vecka har gått, och det går så fort! Börjar bli lite pirrigt. Snaaart.

 • Postades 17 Sep
  Gäst

  Vecka 37 här kommer vi :D Hoppas på en snabb vecka å de tror jag vi får :) Nu är de nära..

 • Postades 14 Sep
  :s avatar

  Äntligen i v36 och även om jag tror att jag kommer gå över tiden så tror alla runt mig att jag kommer föda innan vårt beräknade datum. Hoppas att5 dom har rätt för jag längtar så efter att få lära känna vår lilla krabat i magen.

 • Postades 13 Sep
  :s avatar

  Äntligen i v 37, bara 4 veckor kvar :)

 • Postades 07 Sep
  :s avatar

  Imorgon har man gått fulla 36 veckor =D...Redan påväg in i vecka 37 jisses vad tiden går... Den 1 oktober är det planerat snitt så får se om den lille vill komma ut innan eller om det blir 1 okt ändå =)

 • Postades 28 Aug
  :s avatar

  Då har man passerat denna vecka med och klampar in i v.37. Nu är det slutspurt och allt är ordnat för att lilla snuttat ska komma. Längtar så in i norden på henne nu men hon får gärna stanna kvar 1 vecka till i magen då jag har andra planer denna vecka :) . Hon ligger med huvudet ner och fötterna upp, fast fortfarande ruckbar. Värdena ser ok ut och jag mår relativt bra. Så nu lilla hjärtat är det inte jätteläng kvar :) . Kramelikramen från din Pandamamma !!!!

 • Postades 27 Aug
  :s avatar

  Var i går till rådgivningen och fick veta att huvet är fast på ställe där det skall vara så nu är det bara att vänta att det börjar hända nåt och sen fara och föda:) Hoppas de inte tar så många veckor mera.

 • Postades 21 Aug
  :s avatar

  inte långt kvar nu :)

 • Postades 11 Aug
  :s avatar

  Åh nedräkning på riktigt nu :-) längtar verkligen!!! Men jag har nog fortfarande lite svårt att förstå att "det där" som rör sig och bökar runt i magen kommer vara vår lilla bebis snart...

 • Postades 09 Aug
  :s avatar

  8 arbetsdagar kvar sedan semester och mammaledighet.... förstår inte riktigt... och så bröllop om 13dagar... kommer vara den höggravida bruden men det ska bli så mysigt...hoppas lillkillen inte känner för att titta fram innan dess dock :)

 • Postades 05 Aug
  :s avatar

  Oj vad det går snabbt, jag hänger inte riktigt med alltså. Bara en arbetsdag kvar sedan har jag semester!! :)

 • Postades 27 Jul
  :s avatar

  :D knappt något kvar tills vår lilla pojk kommer <3

 • Postades 27 Jul
  :s avatar

  Jag undrar om inte mitt fostervatten börjat sippra?

 • Postades 26 Jul
  :s avatar

  Ny här =) Gud vad jag älngtar tills lille popcorn (som vi kallar h*n) kommer ut och snosar med oss =)

 • Postades 26 Jul
  :s avatar

  Sakta men säkert så :)

 • Postades 22 Jul
  :s avatar

  Blev för tidigt för mig, han kom e v. 35 exakt. Saknar redan att vara gravid. :P

 • Postades 21 Jul
  :s avatar

  3 veckor och 6 dagar kvar.. Jag längtar ihjäl mig :)

 • Postades 17 Jul
  Gäst

  [...] vecka 36 Gravid vecka 36 [...]

 • Postades 01 Jul
  :s avatar

  nedräkningen känns inte så jobbig längre, bara 4 veckor kvar! =)

Skriv en kommentar