Ändra ditt beräknande datum

Graviditetskalender

Ange ditt beräknade förlossningsdatum, eller datumet för första dagen av din senaste mens.

Snabbval vecka


Annons: fynda produkter för gravida!

Graviditetsvecka 33 (vecka 32+...)

Bebisen

I vecka 32 väger din bebis närmare 1.8 kg och är c:a 44 cm från topp till tå.

Under den här perioden rör bebisen sig mer och kraftfullare än någonsin. Kommande veckor bli utrymmet att röra sig allt mindre, och den så kallade fosterställningen blir den enda möjliga. Håll reda på fosterrörelserna och kontakta MVC om de plötsligt skulle minska i frekvens och/eller intensitet.

Tillväxttakten avtar nu något och utgörs främst av ökat underhudsfett som också gör att bebisen ser rundare och mindre skrynklig ut. Amningsreflexen är utvecklad och vid beröring av kinden vänder bebisen på huvudet för att söka efter bröstet, och beröring av underläpp gör att den öppnar munnen. Den klarar också att suga och svälja på ett koordinerat sätt.

Du

Din livmoders översta del finns nu c:a 13 cm ovanför naveln. Nu när bebisen vuxit sig så stor och livmodern är högre i buken kan du märka av en ny upplevelse: när bebisen ligger uppochner i mage kan den sparka uppåt och träffa dina revben. Trycket kan göra att det känns ömt, särskilt om bebisen fastnar med en fot mellan revbenen. Du kan delvis förhindra detta genom att sitta upp så mycket som möjligt.

Då bebisens behov av vitaminer och mineraler är större än någonsin nu så bör du fortsätta att äta ditt vitamintillskott ända fram till förlossningen. Om du inte redan har gjort det så kan det vara ide att skriva ett förlossningsbrev där du bland annat berättar om hur du ser din förlossning och vad du vill undvika, du kan läsa om tips för förlossningsbrev här.

Skriv en kommentar

Det finns 170 kommentarer

 • Postades 28 May
  :s avatar

  32+6   Å ärd det bara ett par månader var och magen förbereder sig för en förlossning för den är stenhård så mår jag lite lätt illa. Jag tycker jag är tung nu väntar tvillingar. nu hller vi tummarna för att resan slutar lyckligt för dom det vedebör.

 • Postades 18 Mar
  :s avatar

  32+2 och allting verkar löpa ganska friktions fritt även fast jag är orolig i kroppen på kvällarna men det har med spykos att göra medicinen och anden hnner inte med att prata med alla tror jag.

  men jag börjar verkligen känna mig som en koloss tungt att andas har det blivit också. nu ska det bara rätta till sig med mitt ex för han får ta hand om oss den första tiden för barnen har legar i mig så länge så jag kan inge låa syrran ta dom på en gång. det finns möjligheter jag ocksåblir barn i februsri i sådanat fallså ja tar hand om dom till dess sedan tar syrran hand oom do dnder många kramar från dunder klumpen

 • Postades 25 Dec
  Gäst

  Barnet kan inte fastna med sin fot mellan revbenen, sluta skräm upp de gravida. Ta reda på fakta!!!!!

 • Postades 30 Nov
  :s avatar

  vecka 33. för min del förstår inte äns vad året har tagit vägen redan advent på köpet.

 • Postades 19 May
  :s avatar

  Vecka 33 och åtta veckor kvar! Vill bara att tiden ska gå fort fort fort nu! Är så trött på all väntan. Har börjat fixa med nya bebis rummet, packa upp storebrors bebiskläder för att kolla om vi har allt eller behöver köpa lite nytt (lite nytt blir det ändå..)

  Snart är han här <3

 • Postades 20 Aug
  :s avatar

  8 veckor kvar, fan vad fort tiden gått, ett halvår bara svischat förbi typ. Mitt femte UL den 27:e och många kontroller är det hos bm. 

  Är såå mysigt att känna honom sparka och leva om här inne (borsett från när han använder mina organ o revben att slåss med) men det mysiga väger upp det ändå! Har kunnat filma massor nu i en-två veckor när jag ligger mest,men nu även när jag sitter, hur hela magen rör sig och flyttar på sig från höger till vänster och man ser jättetydligt fötter,knän osv som trycker sig inifrån o ut!! 

 • Postades 20 Aug
  :s avatar

  Lääääääääääängtar så efter vårt mirakel!!! Har Slutat jobba o ska bara varva ner o få i ordning på allt innan bebis kommer =)

   

  Lyckligast i världen <3 Gift med den finaste mannen o vårt mirakel kommer snart <3

 • Postades 23 Dec
  Gäst

  Nu börjar det närma sig på riktigt :) Härliga tider!

  Ni kan följa oss på idamli.blogg.se - Blivande mamma & husägare 

 • Postades 07 Nov
  :s avatar

  V 32+0 i dag:-) Trött å sliten å känner att jag måste hinna med så mycket innan bebisen kommer! Har haft starka sammandragningar ett tag nu, funderar på om jag ska be bm om att kolla om jag börjats öppna mig nåt märkbart! Mina levervärden var något förhöjda , så jag ska tillbaka å ta nya prover på torsdag! Nu är det ca 4 v kvar till jag blir igångsatt,, börjar bli nervös inför det:-)

 • Postades 04 Nov
  :s avatar

  32+0. Vad tiden går!!  Längtar <3

 • Postades 26 Aug
  :s avatar

  32+0 nu får mina små prinsessor komma snart. Bara förbi v 34 så är de lugnt sen :)

 • Postades 11 Aug
  :s avatar

  wow 9 veckor kvar helt sjukt vad tiden har gått snabbt 

 • Postades 31 Jul
  :s avatar

  Längtar massor och håller tummarna att allt ska gå bra och att vår lilla kille är frisk!'

   

 • Postades 24 Mar
  :s avatar

  Tröt tröt tröt, kan inte sova ,andas, eller gå ca 5 veckor kvar.. Men längtar efter den lilla/lille ska bli kul och se vad som gömmer sig. Ul på tidsfrist!

 • Postades 07 Mar
  :s avatar

  32+0, nu e de inte länge kvar alltså :) Wohoo! *längtar* Nu e ja så less som jag bara kan bli. Äter alvedon för att kunna leva och röra mig. Näe Nu hoppas jag att tiden snabbt passerar så vi kan nå den fantastiska vecka 37. Då får lille bebis komma precis när som helst :)

  Storebror tycker om mammas STORA mage och naveln e ju så rolig att trycka på, precis som en knapp ;) Den e ju inte platt längre utan står ut lite numera.

  Full rulle e de i magen och nu gör de ont på riktigt ibland :/ Men de e bara härligt... friskhetstecken :) Nu börjar snart nedräkningen på riktigt :)

   

 • Postades 06 Feb
  :s avatar

  32+3 och ligger just nu på bb för observation. vart här till och från i 5 dagar. men nu tror jag dom har fått stopp på det så lillen stannar nog inne ett tag till som tur är

 • Postades 03 Feb
  :s avatar

  .... forts.

  Steffie: Har oxå legat inne, har lite mer än 2 cm öppen cervix och ½ livmoderhalsen har försvunnit. Är nu sjukskriven (sedan 28+4) och är säng/soffliggande här hemma och får inte göra något annant än typ fixa mat till mig och duscha/gå på toa (efter 3dagar på sjukhuset). Åker in på koll på cervix varje vecka.

 • Postades 03 Feb
  :s avatar

  32+0 ... lillis sparkar och buffar. Huvudet är nu nedåt men inte fixerat. Känns ibland som om jag fått en spark mellan benen och borde ha en massa blåmärken. Går som en pingvin och kram i benen så fort jag ligger ner.  

 • Postades 02 Feb
  :s avatar

  V:32+1 och ligger inlagd då våran lilla ängel redan vill ut. Jag blir stucken då och då när sammandragningarna kommer. Dom ger mig något som bromsar det hela. Nu har man legat inne i 4 dagar bara men man håller på att bli tokig redan då man är säng bunden. Få ENBART gå på toa sen direkt till sängen igen och in ta ligg läget! :( ont i kroppen och tycker synd om mig själv. Men måste tänka på våran skatt! <3

 • Postades 27 Jan
  :s avatar

  V32+0 idag och har varit på läkarbesök och allt såg fint ut.

  Bebisen hade huvudet ner och vägde 1927g precis på marginal.

 • Postades 27 Jan
  :s avatar

  32+0! jag ser ljuset i tunneln!

 • Postades 16 Dec
  :s avatar

  Redan 32+0:) Hoppas att bebisen vänder sig med hjuvudet neråt snart.

 • Postades 15 Dec
  :s avatar

  Jaha då kan pojkarna titta ut när som helst nu :) Längtan är obeskrivlig <3

 • Postades 27 Nov
  :s avatar

  redan vecka 33 (32+0) nu är de bara 8 veckor kvar till beräknat åhh va jag länngtaar <3

 • Postades 15 Nov
  :s avatar

  Vecka 32+0 och bara 6-10 veckor kvar på denna resa innan man får träffa liten <3 <3 Gud vad vi längtar efter dig!! 55 dagar kvar eller 20 % hmmm.. Vad ska man nu räkna ned till egentligen? BF känns för långt borta - behövs en till nedräkning innan dess.

  Har en riktig sprattelbebis i magen dock på tväre men jag hoppas hon vill lägga sig till rätta snart! Halsbränna, illamående och huvudvärk.

 • Postades 25 Aug
  :s avatar

  8 veckor kvar!! snart är hon här :)

 • Postades 05 Jul
  :s avatar

  nu är det bara 49 dagar kvar tills babyn kommer

  men babyn kan komma när som häls

 • Postades 20 Jun
  :s avatar

  wiiiiii!!!! bara 20% kvar!!! =D

 • Postades 19 Jun
  :s avatar

  för ett år sedan och 2 veckor exakt blev jag mamma och snart i gen blir jag mamma <3 finns inget finnare<3 längtar så :D

 • Postades 10 Jun
  :s avatar

  åh yes! in i v.33! =) de går frammåt =)

 • Postades 23 May
  :s avatar

  Tiden har både gått snabbt och sakta. Längtar såååå efter vår lilla Leo!

  Vagnen ska hämtas om en månad och sen är det bara 20 dagar tills du är hos oss. Känns lite som nedräkning nu samtidigt som tiden står stilla.

 • Postades 19 May
  :s avatar

  32+0

  Nu börjar jag bli riktigt otålig.

  jag vill ha min bebis nu. Längtar sååå !!!!!

 • Postades 17 May
  Gäst

  32+0 idag . tiden går sakta

 • Postades 14 May
  :s avatar

  32+0 idag =) Känns så spännande, yttterligare att stegnärmare. Tror jag har ett boxningsproffs där inne. Men det är roligt, även om det ibland kan göra ont =)

  Längtar som tusan efter våran tjej <3

 • Postades 05 Apr
  Gäst

  32+0 ska snart vara ledig jag också så jag hinner få färdigt allt som ska göras, håller med om att Galieve är bara bäst mot den gravid halsbränna man får! :-).

 • Postades 27 Mar
  :s avatar

  har gått på ledighet denna vecka, så nu börjar det närma sig, även fast 8 veckor känns som en evighet! jag har iaf äntligen hittat ett toppenbra hjälpmedel mot min halsbränna, Galieve, så nu kan jag sova som en prinsessa om nätterna (förutom toabesöken då) :)

   

 • Postades 24 Mar
  :s avatar

  Wiiie imorgon går jag in på v32 :) men enligt mamma sidan idag :)

  Bebben sparkar och visar rumpan ofta vid revbenens slut.. hehe..

  http://sannis1987.blogg.se

 • Postades 05 Feb
  Gäst

  Vecka 32 imorgon! Jisses vad tiden går fort :) Helt underbart!!!
  http://theresemessing.blogg.se

 • Postades 04 Feb
  :s avatar

  32+6 idag!! =)
  En jävla halsbränna så jag kan få springa upp å spy =( Ingenting hjälper!
  Känns underbart att h*n snart är hos oss! :D

 • Postades 27 Jan
  :s avatar

  Ojojoj.... Är detta verkligen på riktigt!? Jag har fortfarande inte riktigt fattat det!!

  Ska vi bli föräldrar!? Kommer vi verkligen att fixa det?

  Men samtidigt så känner jag att det är inga problem, och jag längtar ;)

  För killen varkar allt vara så naturligt (!?) det kommer att gå så bra tycker han. :) och han verkar kunna allt redan (trots att han  är 1 år yngre och blocket.se är sidan han helst besöker)

  Hehe jag ser framemot detta :D Lycka till alla!

 • Postades 11 Jan
  :s avatar

  53 dagar kvar, känns både lååångt bort och nära...

 • Postades 07 Jan
  :s avatar

  Mår illa och har halsbränna, men mindre foglossning tack och lov.

  Längtar och det känns inte allt för långt bort nu. <3

 • Postades 24 Dec
  :s avatar

  49 dagar kvar till BF och imorgon är det 33 fullgågna veckor och går in i vecka 34 =D

 • Postades 22 Dec
  Gäst

  åh idag är det 32+0 . 8 veckor återstår nu !!! Längtar så OTROLIGT mkt efter dig min älskade baby.. Du är SÅÅ efterlängtad mitt liv!!

 • Postades 22 Oct
  Gäst

  Var på sista UL idag allt var jätte fint och du växer på som du ska min Prinsessa. . Mindre än 8 veckor kvar :)

 • Postades 11 Oct
  Gäst

  32+3 idag,,,, oo tiden sniglar sej fram .. gissar på att bebis kommer den 24 nov :D

 • Postades 09 Oct
  Gäst

  Nu börjar det verkligen närma sig och nervositeten tilltar... ;)

 • Postades 02 Oct
  Gäst

  oj, va alla e lyckliga....kanske bara jag som fått panik -bebisen kommer ju snart!!!

 • Postades 30 Sep
  :s avatar

  Längtar efter dig :)

 • Postades 20 Sep
  :s avatar

  ;-)

 • Postades 17 Sep
  :s avatar

  <3

 • Postades 02 Sep
  :s avatar

  Inte många veckor kvar nu... längtar!!!

 • Postades 23 Aug
  :s avatar

  Jaha nu är man äntligen en vecka närmare förlossningen :) 8 veckor kvar i dag :) jag längtaar så efter min lille prins : u får det gå fort fram till BF:)

 • Postades 23 Aug
  :s avatar

  Att man redan har kommit till v.32+1!! Tiden går så himla fort nu, speciellt när man mår bra. Foglossningen känns inte alls ofta, vilket är super! Kotten sträcker på sig otroligt mycket, vilket är roligt att se :) Magen är faktiskt inte så stor, med tanke på hur långt gången jag är. Får se om det kanske blir ändring på det! Är ju några veckor kvar. Börjar verkligen längta efter lilla bebben!! Är så nyfiken på dig :)

 • Postades 21 Aug
  :s avatar

  32+0 idag Jag mår bara fint. Känner mig lite otymplig men men... Bebis är vild och galen som vanligt, dag som natt, alltid rörelse. Svårt att sova med en tornado i magen, men det är mysigt :) BM sa att det kan vara hint på hur bebis kommer att vara utanför magen, haha, vild och galen med andra ord! 56 dagar kvar....

 • Postades 20 Aug
  Gäst

  Hejåhå vecka 33 är inledd :) Dock inleder jag den med super förkylning :( hoppas den ska gå över snabbt. Allt e bra med plutten i magen å nu ska vi skynda oss med de sista veckorna så h*n snart kommer ut Längtar massor

 • Postades 16 Aug
  :s avatar

  Nu är der verkligen inte länge kvar, är det någon mer än jag dom tycker att veckorna går långsammare nu?

 • Postades 31 Jul
  :s avatar

  Då har man passerat ytterligare en vecka och är en vecka närmre slutdatum. Nu klampar jag in med foten i v.33 och det är bara 8 veckor kvar till beräknat förlossningsdatum. Lillskruttan är relativt lugn och harmonisk inne i magen men kan allt buffa till ordentligt så det gör ont :) . Flytningarna är värre än någonsin och man bor i trosskydd konstant. Och detta är extremt negativt :(

 • Postades 27 Jul
  :s avatar

  Fick ett extra ul eftersom skorpan inte rört sig så mycket men allt var bra! Bm sa att jag skulle blunda om jag inte ville veta könet när hon skulle mäta lårbenet men jag blundade inte för jag vart ju så nyfiken.. men tror ni att jag fattade vad jag såg eller!?! nä såklart inte så än är det en överraskning!

 • Postades 14 Jul
  :s avatar

  precis varit på ultaljud,lillkillen växer som han ska och allting såg jätte bra ut:)

 • Postades 12 Jul
  :s avatar

  Längtar verkliogen till förlossningen i denna värmen! Bara sju veckor kvar haha

 • Postades 12 Jul
  :s avatar

  wiee UL på onsdag... BM tror att han lagt sig med huvudet ner men jag är lite skeptisk då jag känner en massa "hårda" delar upptill och sparkar mest på sidorna... ska bli skoj att se hur det egentligen ligger till...

 • Postades 04 Jul
  Gäst

  Är inne på vecka 32 och min bebis rör sig riktigt mycket. Speciellt när jag ligger på sidan. Underbart:) är otålig nu vill verkligen att min baby ska komma ut:) snart e de ul längtar:)

 • Postades 27 Jun
  :s avatar

  Bebis sparkar hej vilt och med moderkakan i bakkant känns det ordentligt! Riktigt ont emellanåt faktiskt.

 • Postades 03 Jun
  :s avatar

  Pyret har lagt sig till rättaoch sparkar vilt uppåt. =) Mysigt men ibland gör det nästan ont. Längtar så jag dör!! Älskar dig inne i magen!!

 • Postades 02 Jun
  :s avatar

  Kan inte tiden gå liiite fortare, vill träffa min lille nu!

 • Postades 31 May
  Gäst

  Weee ännu en vecka närmare! tiden går sjukt sakta men den som väntar!:) trött på alla grav symtom. halsbränna, kramp i vader, sura uppstöttningar, foglossning, ont i revbenen osv... listan kan göras lång!:)

 • Postades 27 May
  Gäst

  ewepewen : tror det beror på var man bor. går in i vecka 33 imon o min bebbe ligger m huvet ner o kommer förmodligen göra d resten av tiden. Är du säker på att din ligger m gumpen ner?? hoppas den vänder sig isf. lättare o få ut den lille m huvet först hehe

 • Postades 24 May
  :s avatar

  Ser att det är många som har vart på ul nu runt v 32, är det vanligt att man får det??? eller beror det på vart man bor??? Ni som har vart på ul, hur låg eran lilla bebis?? hade den vänt sig med huvudet ned??? min lilla ligger med med rumpan ned, å har gjort det den sista månaden (är jag ganska säker på..) å nu børjar jag bli lite orolig, tänk om han inte vänder sig i tid.....

 • Postades 24 May
  Gäst

  Vatt på UL idag. Knodden växer som den ska o ser helt normal ut. Skönt! Nu vill jag bara att d blir dax för den o titta ut! känner mig otålig nu! :D hoppas tiden går fort nu fram ti BF :D

 • Postades 16 May
  Gäst

  Jag jobbar 2 veckor kvar sedan har jag 3 veckors semester.skööööönt, jag behöver vila.

 • Postades 16 May
  Gäst

  Har nu inhandlar spjälsäng men den får stå omonterad i kartongen ytterligare några veckor. Jag måste spara lite att pyssla med till semestern.

 • Postades 15 May
  Gäst

  Är i vecka 32, tycker att dagarna gåt fort.Vi var på ultraljud i onsdags, spännande.Vi frågade aldrig vad det var för kön.

 • Postades 15 May
  :s avatar

  Skit ungen rör sig kraftigare jag är så öm i magen och revbenen. Men den har inte sparkat på revbenen..Börjar bli en aning nervös inför detta....blir så verkligt när bebisen är så påtaglig och man kan se lilla foten röra sig. Älskling snart är du här ;)

 • Postades 14 May
  :s avatar

  v 32 nu inte långt kvar, börjar bli lite jobbigt sparkar o ömt i revbenen.

 • Postades 30 Apr
  :s avatar

  Det är verkligen inte lång tid kvar nu.. åtta veckor. Men GUD var tiden går långsamt. Det är säkert för att jag längtar så mycket efter min lilla flicka.

 • Postades 24 Apr
  :s avatar

  Nu har jag fått mycke inhandlat!=) bara små saker kvar! Å det e så rooooligt!! men svårt att veta hur mycke man ska ta på dom små nu till sommaren, hur tjocka kläder behöver dom???

 • Postades 20 Apr
  Gäst

  då har man varit på ultraljudet för v.32. Den lille där inne verkar precis som Poureki ha det trångt. Nu vet vi också vad det är vi väntar på... :D En liten pojke! Precis som pappan önskade sig.

 • Postades 20 Apr
  :s avatar

  Snart v 32... längtar så, hihi. Nu börjar det bli trångt därinne och det verkar som om hon bökar runt för att hitta en bra position. Min aptit har också ökat och det är ganska mycket svårare att motstå god mat och kanelbullar :) Funderar fortfarande på namn.. hmmm.

 • Postades 19 Apr
  :s avatar

  Åhhhh, vad jag längtar efter Pyret nu!!!Ikväll börjar föräldragruppen&det ska bli väldigt spännande.Hoppas att ni alla har det bra! Kram i solen/Tinderella

 • Postades 16 Apr
  :s avatar

  Herregud vad tiden går undan, inte långt kvar nu fast känns ändå lite som en evighet. Vill se min lilla Benji le<3 Och sluta få mina revben totalt krossade =)

 • Postades 10 Apr
  :s avatar

  Ytterligare en vecka har gått. Hur ska jag hinna avsluta allt på jobbet innan min mammaledighet!?

 • Postades 26 Mar
  :s avatar

  Oj, redan ny vecka.. Nu går det undan.. :=)

 • Postades 23 Mar
  :s avatar

  Snart är det dax :) !

 • Postades 23 Mar
  :s avatar

  Nu känns det verkligen att det börjar närma sig!! Känns både långt bort och väldigt nära på samma gång - skräckblandad förtjusning att det snart är dags!!! Wiiii, vilken lycka!

 • Postades 22 Mar
  Gäst

  Ny vecka igen:p Helt otroligt hur snabbt tiden går!!:) Bara lite mindre än 8 veckor kvar nu!

 • Postades 18 Mar
  :s avatar

  ....

 • Postades 15 Mar
  :s avatar

  ÅÅh vad tiden går :). Graviditetsvecka 33 nu :), det närmar sig med stormsteg :)

 • Postades 11 Mar
  :s avatar

  otroligt vad tiden går, snart har vi våra små änglar hos oss! Lycka!

 • Postades 11 Mar
  :s avatar

  mina revben gör så förbaskat ont dom är så öm så det gör ont när jag andas!!! men men det är de värt =D längtar så mycket nu!!! <3

 • Postades 05 Mar
  :s avatar

  Hoppas resten av tiden går fort ...v.32(33)

 • Postades 03 Mar
  :s avatar

  Tiden går fort, några veckor kvar nu bara. Härligt! :)

 • Postades 22 Feb
  :s avatar

  Var blev tiden av? är redan i v 32 och har bara tre veckor kvar att jobba. den lille lever låda där inne morgon och kväll. Tycker det är så mysigt att känna en arm där en fot där. Känns så nära när man även kan ta på den, bara liten bit hud mellan oss. åhh vad jag längtar.

 • Postades 12 Feb
  :s avatar

  Bara ca 8 veckor kvar! Och om dryga tre veckor till extraultra! Härligt att få se henne snart igen och snartsnrt på RIKTIGT =)

 • Postades 04 Feb
  Gäst

  "Bara" 51 dagar kvar.. Läängtar efter min lilla plutt. Börjar bli lite tungt med det är verkligen värt det :)

 • Postades 02 Feb
  Gäst

  Iiiiiii 32 fulla veckor: nu in i v.33...Magen är stor, hård och rund och lillen sparkar och hickar om vartannat. Snart blir det nog avsevärt lugnare - jag menar det måste ju snart vara jättetrångt därinne =)

 • Postades 31 Jan
  :s avatar

  Nu går det väääldigt fort.. Härligt att känna "rejäla" rörelser i magen :)

 • Postades 28 Jan
  :s avatar

  Åhh nu är det inte lång tid kvar längre.. Börjar bli lite trött på att känna mig klumpig hela tiden och att bli anfådd av ingenting... Men snart så :)

 • Postades 17 Jan
  :s avatar

  Shiiit, nu är det inte långt kvar tills min tös kommer ut :D Massa sparkar & liv därinne nu, revbenen har fått sig några smällar emellanåt, pain pain!! Men, hur underbart som helst att snart får vi se henne <3<3 Läääängtar!

 • Postades 14 Jan
  :s avatar

  Nu är det inte långt kvar, hoppas grabbarna vill stanna kvar i några veckor till :) Förutom lite ryggvärk, onda knän och träningsvärk i benen så mår vi toppen ;) ♥♥ Längtar tills jag får mysa med mina små hjärtan...snart så..snart..

Skriv en kommentar