Ändra ditt beräknande datum

Graviditetskalender

Ange ditt beräknade förlossningsdatum, eller datumet för första dagen av din senaste mens.

Snabbval vecka


Annons: fynda produkter för gravida!

Graviditetsvecka 15 (vecka 14+...)

Din bebis är nu 8.1 till 11.4 cm från huvud till stjärt, och väger omkring 52-68 gram. Storleken motsvarar ungefär en grapefrukt.

Bebisen

Ansiktet hos fostret utvecklas alltmer; nu kan man tydligt se en näsrygg och att öron och ögon vandrar mot sina slutliga positioner på huvudet. En annan stor förändring är bildandet av lanugohåret som är ett fint hår som växer över hela kroppen i virvlande mönster efter hudens struktur (som senare bland annat kommer att utgöra bebisens fingeravtryck).

Lanugohåret kommer att falla av innan förlossningen och ersättas av grövre hår.

Bebisens sköldkörtel har mognat och börjar producera hormoner. Om bebisen är en pojke så bildas en prostata, och hos flickor vandrar äggstockarna ner från magen till ljumskarna.

De mjuka broskdelarna börjar nu också delvis att omvandlas till skelett. Bebisen har ögonbryn men inga ögonfransar.

Du

Du känner dig kanske lite mer energisk från och med nu och framåt i graviditeten. Den värsta tröttheten ger vanligtvis med sig och många kvinnor lyser upp under den här delen. Livmodern växer från dag till dag och du kan följa dess tillväxt genom att försiktigt lokalisera den övre delen med fingarna. Den kommer gradvis att växa upp i magen, från under blygdbenet till ovanför din navel. På grund av din växande mage och att du binder mer vätska i kroppen så kommer du sannolikt att börja behöva bära kläder för gravida ganska snart.

Skriv en kommentar

Det finns 200 kommentarer

 • Postades 18 Jan
  :s avatar

  Det är så spännande att se hur barnet växer. Du bör fortsätta med denna tradition och tämja foton varje månad.Vi kommer att göra resten och lära dig how to write dissertation introduction
   

 • Postades 07 Jun
  :s avatar

  15+0 och jag känner mig omäskligt trött det är tvillingar i den storleken som växer så tusan tror jag för det klämmer mot huvuduna som redan ligger där. Jag har fått kontakt med min gynekolognu och det känns tryggt.

  Så nu kan jag fundera lite frammåt ska baranen bo hos peter falk ibland för att han tänker så bra med allting ör det är sju andar i ett barn det blir inte enkelt men det kanske går jättelätt för dom satt ihop i tidens början en hel evighet femmiljarder trehundrafemtio ljusår satt dom ihop. nu kommer jag ihåg att jag frågat honom om han vill bli min bror och det ville han. den tokstollen gick raka vägen hem till sin tjej ock sa det så hon stack men hon är tillbaka nu.så viljan är nog stor hos mannen.

 • Postades 26 Jul
  :s avatar

  mitt ultraljud var för nån vecka sen och var då i vecka 13 när det gjordes var fantastiskt att se detta bara väntar otåligt nästa ultraljud nu måste jag säga och det är den andra september. =)

 • Postades 27 Apr
  :s avatar

  På mitt ul v.12+1 var vårt pyre ca 6cm och det stämde perfekt sa läkaren.

 • Postades 21 Apr
  :s avatar

  konstigt annag83 jag gjorde ul v 12+6 å då var min ca 7 cm från rumpa till huvud och det stämde väl överrens med vilken vecka jag var i

 • Postades 19 Apr
  :s avatar

  Måste bara undra vart måtten kommer ifrån. När jag var på kub ul så var fostret över 15 cm huvud till rumpa och då var jag 12+0. Så plutt lär ju inte vara mellan 8 och 11 cm nu i 14+1?

 • Postades 07 Apr
  :s avatar

  Jag hinner inte med redan vecka 15 idag :) och jag mår bättre för varje dag som går

 • Postades 01 Apr
  :s avatar

  Mår mycket bättre denna veckan känns lite konstigt helt plötsligt. Sen börjar jag känna mig ensam fast jag har kär familj runt omkring mig. Jag känner mig precis som innan graviditeten, förutom att jag måste kissa oftare och kräks ibland på morgonen. Men mår inte illa alls längre.? Fast foglossningen är intte rolig kan ju bli mycket värre oxå men så är det. 14 veckor gravid det går fort ändå :)

 • Postades 09 Feb
  :s avatar

  Jag har gått ner i vikt, men har en liten hård mage och har börjat må bra, förutom viss foglossning som busar.

  Väntar mitt andra barn och är glad över att kommit såhär långt då jag fick mf i somras i v.11. Skall på RUL 12/3 och längtar, då jag inte kan känna mig säker på att allt är okej förän jag ser att det är det. (oroar mig lite för att bebisen ska ha dött eller att den slutat växa) Dock är jag vid gott mod. :)

 • Postades 10 Oct
  Gäst

  vänta mitt andra barn efter 7år har nästan glömt allt fick min dotter när jag var 17år spännade för nästan nya upplevelse  är på vecka 14  fas graviteten har funkat bra och bara haft lukande grej annars e pigg och aktiv

 • Postades 03 Sep
  Gäst

  Vecka 16 på Fredag :D Första barnet också! Så himla spännande har mitt andra ultraljud den 8 oktober, längtar tills jag får se min lilla älskling igen<3 Illamående och trötthet har avtagit och känt små "puffar" i magen så mysigt <3

 • Postades 27 Aug
  :s avatar

  Är i v. 13+2 och har fortfarande illamående och något ömma bröst.

 • Postades 03 Aug
  :s avatar

  Tycker tiden går sjukt fort, Iaf från vecka 12 till nu. Har ju att göra hela tiden, väntar mitt 3:e :) har redan sett vårt lilla pyre i smyg då vi skulle kolla exakt vilken vecka jag är i då jag inte vet när jag blev gravid. Jag hade oskyddat den 21:a April och slutade med mina p-piller den 23:e April för att då invänta min mens för att försöka bli gravid. Min mens kom inte, väntade 2 veckor över tiden och tog 3 test. det 3:e visade pos :) Rätt coolt att det allt gick så fort. Den lilla mår bra och vi har redan ställt oss in på att bli föräldrar till en till. Vi ska på UL den 6:e Sept. Längtar sjukt mycket.

 • Postades 17 Jun
  :s avatar

  alla graviditets symtomer har nu lagt sig. det är så jag  saknar dom. trött blev jag igår förståss när den sista anden kom ner i kroppen han boade in sig på en gång och tog kraft av syrran och mig. ända tills det var dax att sova då var jag klar vaken. synd att säga om idag. men jag räknar inte med tröttheten i symtomerna kanske jag ska. jag tänkte främst på det som gör ont.så nu väntar jag bara på att bli stor som ett hus.

 • Postades 04 Jun
  Gäst

  är i vecka 13 +2  och känner mig inte äns gravid längre, öma bröst å tröttheten har avtagit. Nu är de bara svullen mage oftast på kvällen som känns men inget mer än de. Vill ju ha mage och känna pyret. Men den tidenk´kommer väl snart hoppas jag.

 • Postades 29 May
  Gäst

  Hej jag är i v 14 + 2 

  Jag har faktiskt inte känt så mycket, detta är mitt tredje barn .

  Jag har knappt haft ont i brösten, illa mående har jag haft för ett tag sedan.

  Många tror att jag är längre gången men det åter står att se den 3/7 för då ska vi på ultraljud.

 • Postades 10 May
  Gäst

  Jag är i v14+2 idag! Helt underbart och det har varit en lång färd hit, 4 års bebisverkstad. Nu är vi äntligen gravida genom IVF.

 • Postades 22 Mar
  :s avatar

  Nu e jag i vecka 14+5! Äntligen börjar illa mående och ömma bröst avta! Brösten ha varit de värsta tycker jag nästan! Äntligen börjar de kännas att magen börjar växa! Mina "gamla" jeans passar inte alls längre..

  Annars tycker jag att tiden går lite långsamt..längtar efter tiden till UL..30 april först dock..

 • Postades 21 Mar
  :s avatar

  Vecka 14+0 idag :-).

  Har redan börjat få använda mammabyxor, men har inte gått upp ett gram i vikt. Läste att man inte ska ta järntabletterna direkt på morgonen, kanske därför jag mått så dåligt??? Har ändrat på det nu, så illamåendet har börjat avta lite. Känt lite svaga "duttar" i magen.

  Ha det gott

 • Postades 29 Feb
  :s avatar

  V 14+2 idag, illamåendet är lika illa ännu,

  men mina prover är stabila igen, så nu hoppas vi allt går som det ska.

  Syns dock inte så mkt på magen :S

  28 mars får vi veta om det är en pojke el flicka, längtar!!

   

 • Postades 04 Dec
  :s avatar

  vecka 14 + 5 , tid för ultraljud den 5 januari :D längtar så tills att få veta om de är en pojk eller flicka

 • Postades 18 Nov
  :s avatar

  Ska på UL idag spännande :)

 • Postades 10 Nov
  :s avatar

  Har inte varit inne här sedan jag fick missfall i v.10. Skulle gått in i v. 15 idag :(
  Usch så tomt det känns!

 • Postades 10 Oct
  :s avatar

  14+5 idag och de börjar kännas toppen! Illamående m.m börjar försvinna och så även ömma börst m.m.. Andra barnet och de känns som att tiden går sjukt snabbt denna gången!

  Längtar så efter lillebror/lillasyster men vill samtidigt att tiden ska gå sakta då detta är sista barnet och graviditeten.. Vill ju njuta fullt ut!!

  Fick se de lilla miraklet den 26/9 och de var helt underbart <3

 • Postades 04 Oct
  :s avatar

  14+0. Köpte första mammabyxorna igår. Dåligt utbud tyckte jag, det blev ett par byxor från HM. De största de hade var 48, hade gärna köpt 50 så jag har något som mina ben/rumpa/höfter kan växa i. Men men ...

 • Postades 29 Sep
  :s avatar

  14+0 och det känns härligt! Undrar bara när det ska kännas bättre med illamående, ömma bröst osv? Det är bara att kämpa på! Är ju trots allt positiva symptom.

 • Postades 15 Sep
  :s avatar

  14+0 idag. Härligt! Hoppas jag får tid få UL snart! =)

  Hade inte tänkt att köpa några bebiskläder eftersom jag har så mycket sen min dotter var bebis, men jag kunde inte motstå. Små, söta, vita kläder från H&M är inköpta och väntar på att tvättas och packas i kommande BB-väska. Lååångt tills den skall packas, men ändå...

 • Postades 15 Sep
  Gäst

  Ja nu är man i vecka 14 plus3.... det går framåt och ha redan börja fått mage:) längtar till den lille/lillan tittar ut!!!! :)

   

 • Postades 12 Aug
  :s avatar

  Vecka 14+0 redan! Tiden går så snabbt så jag hinner verkligen inte med nu! Men jag mår bra, om man bortser från sammandragningar som jag lite stör mig på. Tycker att jag känner fladder i magen ibland men tycker att det låter för tidigt för att vara det.

  http://junimamma.blogspot.com 20år, fru, mamma & gravid

 • Postades 30 Jul
  :s avatar

  v 14 idag :) härligt, vill att det ska gå lite fortare för sista aug får vi reda på om det blir en pojke eller flicka :)..

 • Postades 12 Jun
  :s avatar

  14+0 idag, illamåendet börjar avta tack och lov :) bara 5 dagar kvar tills ultraljudet så vi får veta om där e 1 eller 2 krabater :)

 • Postades 20 Apr
  Gäst

  Gravid i USA!!! Har varkar saker och ting sa annorlunda. Forst sa kostar det sa himla mkt att ha en liten och det verkar som om manga saker ar annorlunda, fast jag vet ju egentligen inte, det ar min forsta!

  Jag har en stor tumor som sitter fast pa min livmoder, den vaxte mkt i borjan men har nu saktat av, men det gor ont ibland och jag maste ha pa mig mamma byxor hela tiden. Men pgav det sa har jag haft flera ultraljud och har en massa foton pa bebben, sett hur han/hon ror pa sig, det kanns lugnande...

  annars har det varit hemskt, trott, gnallig, ledsen, illamaende, och annu mera trott. (blir nog en flicka till slut) Jag hoppa hoppas att det blir battre snart sa jag kan borja njuta och se fram emot dom narmaste manaderna...

  Lycka till alla...

  xxoo

 • Postades 04 Apr
  :s avatar

  Vecka 14+3 idag och guu va man längtar tills man får se den lilla som finns där inne i magen :P bara 3 veckor kvar tills man får se den nu :D Spännande..!

 • Postades 04 Apr
  :s avatar

  vecka 14+2 idag, jag får bara mer o mer pussar på magen av min sambo! :D

 • Postades 07 Mar
  :s avatar

  Går in i vecka 15 i morgon, känns helt overkligt :) längtar tills den lille vill titta fram :)

 • Postades 07 Mar
  :s avatar

  Hej hopppas ni gilar gravidbloggen: Http://babyboom.devote.se KRAM

 • Postades 06 Mar
  :s avatar

  Det här var en helt underbar vecka för mig:) inga som helst problem med vare sig humör eller illamående:) längtar bara efter att magen ska börja växa så man ser att saker o ting utvecklas:)

 • Postades 28 Feb
  Gäst

  V 14, 2 Äntligen känner att illamåndet har släppt;) och jag tycker mig kännt igen rörelsen från livmodern att det finns något litet som rör sig. Mitt tredje barn. Har nio oxå kännt i v.14?

 • Postades 20 Feb
  :s avatar

  jag är vecka 14+4 idag :) Ska på mitt första ultraljud i vecka 19+0! känns såå långt kvar dit.. men hoppas de går fort! Jag mår toppen, förrutom att jag småblöder vid toalettbesök..? orolig pga av det. Men hoppas för allt i världen att allt är som det ska vara!  och känt av ganska svaga menssmärtor, men de antar jag att det känns bara för att livmodern växer!

 • Postades 15 Feb
  Gäst

  Jag tycker oxå ja e massor större nu än när ja väntade mitt 1a barn!!!! Vad beror det på? Inte så jag skulle ha gått upp massor utan själva magen.

  Illamåendet har hållit i sig o jag har varit helt otroligt trött o slut, men jag tyyycker mig känna en liten bättring dom sista dagarna (hope)

   

  KRam,

  loppan

 • Postades 14 Feb
  Gäst

  Känner mig lite piggare nu, dock blir jag lika trött varje gång som jag lägger mig i soffan. Har fått lite småillamående, men det går över så snabbt att jag inte ska klaga. Mammaklänning till jobbet har det blivit, men har fortfarande det mesta av mina vanliga kläder. Har känt av "menssmärtor" till och från,men det är ju livmodern som växer så det får jag leva med. Hopaps att resten av min graviditet känns lika bra=)

 • Postades 14 Feb
  Gäst

  vecka 14 & allting känns konstigt. jag mår väldigt illa, har svårt att äta, lukter m.m äcklar mig. jag har till och från ont i magen, tror det är mina tarmar som spökar. får magknip ofta & går på toa ofta. jag hoppas allting är okej där inne. har varit på inskrivning hos barnmorskan och nästa besök är inte förän i maj. ultraljud inte förän om en månad. jag är avis på er som redan gjort ultraljud eller fått höra hjärtslag osv. jag vet ingenting om det som finns inne i mig. det gör mig onödigt orolig.

 • Postades 08 Feb
  :s avatar

  Inne i vecka 14 nu, illamåendet lättar och jag känner mig piggare :) ibland iallafall ;P Magen är inte så stor men en "Linnea nigra" har börjat synas, och det är väl ett tecken på att allt är bra antar jag :D

 • Postades 06 Feb
  Gäst

  Hej, Är i vecka 14 nu och väntar vårt 3barn.Vi längtar till ultraljudet o när den lille kommer till värden. Nu känns det som en ny babybom.

 • Postades 25 Jan
  Gäst

  Är i v 14+5 med tvillingar (första barnen) och har inte mått illa en enda dag :-) Trött men börjar bli lite piggare. Jag har en väldigt snäll arbetsgivare (mig) så jag jobbar hemifrån nu för tiden så jag kan vila när jag vill :-) Och min man är världens bästa och fixar mycket så min första och förmodligen enda graviditet har fått en fantastisk start! De hade dessutom 1 på 5640 på KUB/NUPP, vilket jag har förstått är otroligt lågt. Lycka.

 • Postades 18 Jan
  :s avatar

  Äntligen är jag i vecka 14 !! Jippi... längtar till vecka 19, då jag ska på mitt andra ultraljud. Jag har inte alls mått illa under hela dessa veckor, vilket jag är mycket glad över.

   

  längtar efter min bebis !!!!!

 • Postades 18 Jan
  Gäst

  jag är i vecka 14 och mår inte bra alls ,spyr och reagerar på lukter nåt så otroligt ,mat kan jag inte tänka på ,mår illa av tanken  på mat men jag måste ju äta nåt ...men det är mkt svårt . samt att jag är trött och hänging .. konstigt att en del kan må så bra och en del som jag mår pyton :/ men jag hoppas det går över snart ..har någon nått tipps på vad som är lätt och äta lr vad ni gör lr gjorde när ni mådde illa ,så berätta gjärna...

 • Postades 09 Jan
  :s avatar

  Går strax in i v.14 och går bara och längtar tills jag kan känna bebisen sprattla till i magen för den känslan är helt överväldigande. Som om barnet vill kommunicera.

  Längtar också tills ultraljudet för jag vill så gärna veta om det är en flicka eller pojke. jag vill ju börja shoppa åt barnet också:=)

 • Postades 26 Dec
  :s avatar

  Vecka 14+3 idag=)

 • Postades 25 Dec
  :s avatar

  känne mig gigantisk redan. ungefär lika stor nu somm jag var i 8månaden med förra. shit måste nog "kläcka" nyheten snart till mamma o pappa. börjar bli bökigt att gömma magen nu! plus att jag inte kan ha några andra byxor än mysisar.

 • Postades 21 Dec
  :s avatar

  Idag går jag in i v 14!! Vad konstigt det känns=) Men alldeles underbart!

  Hoppas illamåendet avtar snart. Känns både konstigt och jobbigt att knappt gått upp nåt, då jag är väldigt smal sen innan...Vill behålla maten!

 • Postades 05 Dec
  :s avatar

  v14+6 , har mått oerhört dåligt sedan v7.

  Knappt sovit ngt och mått illa varje dag :p

  Samt foglossning ;).

  Men det är värt det ;)

   

  http://dieversity.blogg.se

 • Postades 03 Dec
  :s avatar

  Är i vecka 14 nu, och har varit illamående i ca: 9 veckor, inte alls kul, men jag är ju

  inte ensam om det, så många som 70-80 % mår tydligen illa under sin graviditet. Ska på ul

  efter julhelgerna, och längtar jättemycket efter att få göra ul:et eftersom vi har bestämt oss

  för att ta reda på barnets kön (bara för skojs skull, har en dotter sedan tidigare på 10 år,

  som tycker att det ska bli jättekul med ett syskon.

 • Postades 03 Dec
  :s avatar

  14+0 idag yeeeeiiiiiiiii!

 • Postades 24 Nov
  Gäst

  Gravid i vecka 14.
  Är mitt inne i processen att kommunicera graviditeten (min allra första) för min arbetsgivare, planera en vikarie, samt även diskutera arbetsuppgifter som blir mina igen när jag återvänder till jobbet.
  Mår lika bra som under de senaste 14 veckorna. Inget illamående (!!), bara lite trötthet ibland, huvudvärk ibland, upp och kissa på nätterna samt stor aptit. Annars är allt som vanligt.
  Är 40 år och har varit orolig vad det gällde barnets hälsa. Gjorde NUPP och KUB testet för ett par veckor sedan med resultatet 1:2600, vilket är mycket bra. Planerar därför inget fostervattensprov.
  Nästa tid hos läkaren är i mitten av december (vecka 17) då kan man förmodligen se ifall det blir en pojke eller flicka...

 • Postades 24 Nov
  Gäst

  Vecka 14 idag, några blodprov har jag tagit och så har jag ett ultarljud som väntar någon gång efter nyår. Jag är lite rundare än vanligt och har varit väldigt trött. Men jag har svårt att fatta att det är för att det växer en bebis i mig. Svårt att överhuvudtaget förstå att det redan finns ett litet liv i mig. Rödd för att jag ska komma på det lagom till förlossningen och vara totalt oförberedd. Hur mycket har ni fattat? Planerar ni något? Bäbisgrejer och barnvagnar och sånt? Är jag sent ute?

 • Postades 18 Nov
  :s avatar

  Idag går jag in i v.14 HURRA!! :)

  Illamåendet har börjat försvinna men finns där om maten och sömnen blir dålig.

  Tycker att magen har växt väldigt fort nu på senaste, hårdare och större än vad den ska vara. Äntligen börjar det synas ;)

  Nedräkning till UL 4veckor kvar :P

 • Postades 17 Nov
  Gäst

  Är i vecka 15 precis nu... mår fortfarande illa rätt ofta men inte konstant som förut. Har dock inte haft problemet att inte äta pga de utan ätit nästan jämt för annars blir det ännu värre... dock lite i taget då det var som värst typen ma en macka... nu går mat och en portion bra iaf, alltid nåt =)

  har definitivt en mage som syns nu och kan bara ha byor med låg midja så magen hänger över, klämmer de med ibland...

   

  har varit på ett ultraljud för några veckor sen, häftigt att se och då blev de lite mer verkligt att de faktiskt är ett barn därinne. har mitt nästa UL innan jul preis. verkar vara väldigt olika när man får UL och hur många. Tycker många pratar om första i vecka 18... Här i Östergötland gör man ett i v 11-13 och ett i v 18-20. ser fram mot att få se det en gång till =)

 • Postades 15 Nov
  :s avatar

  Har precis gått in i v. 14 och under senaste veckan har magen riktigt börjat synas. Gömmer den på jobbet då jag avvaktar tidigt UL imorgon innan jag berättar för alla. Vill veta att den lilla mår bra först. Är ju en "gammal mamma" så man vet ju aldrig. Finns ju en risk... Lite orolig..... Mår fortfarande illa ibland och har fortfarande lite dålig aptit. Äter nog för lite men jag försöker i alla fall....

 • Postades 11 Nov
  :s avatar

  Går in i vecka 14 i morgon (fredag 12/11) men 4.e barnet.  Ständigt trött, illa måendet går upp å ner. Lika så humöret. Ska på nytt UL den 1/12. Längtar som fan. :D lika kul varje gång å se de lilla knytet.  Bara hoppas på att den vill visa lite mer denna gång. Sist la den sig i sådana ställningar så det tog henne nästan två timmar för att få fram alla de rätta måtten. De var kämpigt...  Dock då att man redan fått sådan tidig foglossning... *gråter* gör så himelskt ont...  Önskade tiden va ute...  Att lilla pyret kom ut nu...  Hoppas verkligen på en liten grabb denna gång... har ju tre tjejer innan ...  :d  Nej, nu blir de mat, sen sova !!!

 • Postades 06 Nov
  :s avatar

  I vecka 14....toppen! Önskar oxå tiden gick fortare i alla fall fram till UL i v.17!! Illamåendet och tröttheten är inte lika påtaglig, skönt :) har precis gått med i majmammor2011 - Kul!

  Lycka till alla oss!

 • Postades 29 Oct
  Gäst

  Kan det verkligen stämma att bebben skulle vara ca 10 cm och stor som en grapefrukt? Tycker inte min mage är så stor ännu... Men i morse hade jag faktiskt svårt att få på mig ett par byxor jag inte haft på länge - det gick bara inte att knäppa dem :-D! Så jag antar att magen växer fastän jag inte märker det själv...

  Mitt humör är sämre än nånsin. Jag bråkar med kollegor, storgråter och därefter får jag huvudvärk och yrsel. Var faktiskt sjuk i går och i förrgår då jag inte orkade ta mig ur sänga pga huvudvärk och trötthet. Är tillbaka på jobbet men är så TRÖTT på att jobba. Skulle bara vilja sova och slappa i en hel vecka.

 • Postades 28 Oct
  :s avatar

  v 14 gud va ja tycker tiden kan gå fortare nu =) är piggare morgon och kväll, men sover en stund mitt på dagen. har inte fått tid än för UL, men längtar dit så man får se att allt är bra.

 • Postades 24 Oct
  Gäst

  I do think that it’s not the best solution to waste time performing the customized term paper. A lot of students go more simple way! They don’t compose the online essays by their own efforts. They just buy a research paper from the reliable term papers writing service.

 • Postades 17 Oct
  Gäst

  Har varit sjukskriven snart en månad och mår illa i princip konstant, svårt att äta och såå trött.. Skuldkänslor för jag äter så lite.. Har gått ned 3 kilo. Är det någon mer som känner igen sig??

 • Postades 15 Oct
  Gäst

  All people deserve wealthy life time and loans or short term loan will make it better. Just because freedom is based on money state.

 • Postades 12 Oct
  :s avatar

  blev sa ledsen skulle varit i vecka 14nu men fick missfall det ar tufft

 • Postades 11 Oct
  :s avatar

  Längtar så! Tycker tiden går så otroligt långsamt! Vill bara veta att det lilla knytet mår bra. Har varit på Tidigt UL men man är ju orolig att nåt kan han hänt ändå, så om 3 veckor och 3 dagar är det dax igen för UL! LÄNGTAR!

 • Postades 05 Sep
  :s avatar

  Har precis fått reda på att allt är bra, varit orolig, med tanke på att jag fyller 39 om tio dagar.

 • Postades 03 Sep
  :s avatar

  Har köpt vagn och bilbarnstol idag (ja jag vet att jag är väldigt tidigt ute, men jag kunde inte hålla mig längre det är ju bara så kul!!) =)

 • Postades 03 Sep
  :s avatar

  Känns som att magen blivit mindre nu (ja faktiskt) särskilt på morgonen så känner jag mig nästan som vanligt. Konstigt, kände mig mer gravid tidigare, hoppas inget gått snett =/

 • Postades 25 Aug
  :s avatar

  Energiskt!? Jag är sjukt trött typ alltid och måste vila middag varje dag. Men annars går jag och längtar efter att få känna lite och ul. Har fortfarande inte fått någon tid. Ska ringa och höra vad som dröjer. Känns som tiden går fortare nu efter vecka 12:)

 • Postades 24 Aug
  :s avatar

  14+3 Illamåendet verkar avta lite iaf slipper spy titt som tätt =) längtar till UL

 • Postades 19 Aug
  :s avatar

  Var på UL idag och fick veta att jag är i vecka 14, det är otroligt att se den lilla bebisen! och nu börjar äntligen magen synas :)

 • Postades 17 Aug
  :s avatar

  Först Vill Jag Gratulera alla blivna mammor här :) jag e på vecka 14 men mår mycke illa fortfarande och känner mig trött vet inte vad det kan beror på...

 • Postades 10 Aug
  :s avatar

  Börjar längta till UL nu, vill se så att allt är bra. Har haft så mycket hemska smärtor i magen och bm vet inte vad det beror på. Fyra veckor kvar :S. Aja nu när illamåendet börjar bli bättre kan jag ju sova fram tills dess ;)

 • Postades 03 Aug
  :s avatar

  Jag känner samma sak som dig Linda_A! Är i v 14 (v13 enligt denna sajt, förstår mig inte på deras räkning?) och det syns knappt nåt än! Ändå säger mamma och svärmor; - Nu syns lilla magen! vilket gör att jag bara känner mig tjock då jag inte märkt nåt än... Blir orolig ju...

 • Postades 02 Aug
  :s avatar

  v14+0 imorogn, tråkigt bara att de syns knappt något på magen, och brösten är fortfarande i exakt samma storlek...vill ju att det ska börja hända något nu!!!

 • Postades 22 Jul
  :s avatar

  Illamåendet nästan helt väck.. Skönt.. Bara denna j*vla skalleverken som ska bort! Men överglad över att allt går som de ska:)

 • Postades 22 Jul
  :s avatar

  14+4 Känner mig överlycklig, och så himla skönt att jag inte har mått illa något :)

 • Postades 14 Jun
  :s avatar

  I vecka 14 nu, superkul MEN illamåendet har inte släppt och det är såå jobbigt. Har längtat tills jag mår bättre och orkar glädjas över allt mer men det nästan konstanta illmaåendet tar musten ur en. Trodde det skulle avta, så här var det inte med min son. Lycka till alla!

 • Postades 08 Jun
  :s avatar

  den värsta tröttheten/illamåendet är nu över. Nästäppan är inte lika farlig heller. Nu börjar magen synas för alla att se. :-) Känner livmodern klart och tydligt 1cm under naveln och där nedanför är det en hård kula. Mys! Bebis mår bra såg vi på UL för några dgr sen så nu njuuter jag!

 • Postades 29 May
  :s avatar

  14+1 idag! Denna vecka har gatt fort, hoppas bara att ALLA kommande veckor fram till forlossningen gar snabbt :-D

 • Postades 16 May
  :s avatar

  14+3 idag. Har mått prima i en veckas tid, illamåendet försvann redan vid vecka 11. Tycker att tiden borde gå liiite fortare för jag vill ha min stora mage NU! =D

 • Postades 09 May
  :s avatar

  :)

 • Postades 29 Apr
  Gäst

  ush va tiden går sakta :/

 • Postades 29 Apr
  :s avatar

  Äntligen är man i vecka 14 =)

 • Postades 25 Apr
  :s avatar

  v.14 nu =)

 • Postades 23 Apr
  :s avatar

  Allt jag vill är att känna något där innefrån!

 • Postades 22 Apr
  :s avatar

  Nu känns det äntligen som att man börjar komma nån vart.. :)

 • Postades 20 Apr
  :s avatar

  Känns som att det var flera veckor sen jag skrev här, men så var det ju inte riktigt *fniss* Tiden går så himla sakta! Vill gå på ultraljud NU och veta att allt är bra med lilla bebisen :) 19 maj... 29 dagar kvar.

 • Postades 19 Apr
  :s avatar

  14+0 idag =) Har börjat må riktigt bra nu! Längtar till ul den 17 Maj, och en riktig bebismage <3

 • Postades 17 Apr
  :s avatar

  Nu har tiden börjat gå så fort! V. 14+3 idag och längtar tills den riktiga bäbismagen kommer!

 • Postades 17 Apr
  :s avatar

  Är det nån mer än jag som verkligen inte mår bättre? Maten står mig konstant uppe i halsen och är i vecka 14+3.. de ska ju börja avta men jag verkar inte ha den turen :(

 • Postades 16 Apr
  :s avatar

  14+0. Jag mår toppen. Veckorna flyger iväg, tyckte det var nyss vi fick veta om det :)

 • Postades 14 Apr
  :s avatar

  14+0 :) Nu känns det som att tröttheten börjar ge med sig lite grann. Skönt! Härnäst väntar ultraljudet 19 maj, känns så spännande :)

 • Postades 10 Apr
  :s avatar

  vill att det ska synas en liten babymage i a f.

 • Postades 06 Apr
  Gäst

  Tcker fortfarande att tiden går sakta... Vill ha babymagen och inte bara se småfet ut....

 • Postades 05 Apr
  :s avatar

  redan i v. 15 :)

 • Postades 28 Mar
  :s avatar

  Helt sanslöst vad tiden går fort. :) 14+0 idag.........:)

Skriv en kommentar