Ändra ditt beräknande datum

Graviditetskalender

Ange ditt beräknade förlossningsdatum, eller datumet för första dagen av din senaste mens.

Snabbval vecka


Annons: fynda produkter för gravida!

Graviditetsvecka 27 (vecka 26+...)

Bebisen

Den här veckan blir din bebis drygt 23 cm från huvud till stjärt och väger omkring 900 gram.

Efter att i en månad har haft ögonen slutna så börjar bebisen att öppna dem under denna vecka. Ögonen är nästan helt färdigutvecklade.

Bebisen kommer att fortsätta att bilda underhudsfett, även om det vid den här tiden fortfarande är ganske liten och tunn. Vid förlossningen kommer den att ha samlat på sig tillräckligt för att klara den tuffa världen utanför livmodern och för att få det typiska rultiga bebisutseendet.

Blodkärl bildas i lungorna för att förbereda dem på ett liv utanför livmodern. Blodcirkulationen är fullt fungerande och navelsträng, moderkaka fortsätter att växa för att kunna försörja det allt större fostret. Moderkakan är nu nästan lika stor som bebisen.

Även om det fortfarande är alltför tidigt för din bebis att födas så skulle den nu har c:a 70% chans att överleva om den föds på ett sjukhus med rätt resurser.

Du

Övre delen av din livmoder är nu c:a 6 cm ovanför din navel, och du kommer fortsätta att växa ungefär 1 cm per vecka. Om du har ätit balanserat och närigsriktig kost har du förmodligen gått upp omkring 7-10 kg fram till nu.

Eftersom bebisen ligger högre upp i buken nu så kan det hända att du ibland upplever att det gör ont under revbenen.

Skriv en kommentar

Det finns 167 kommentarer

 • Postades 09 Sep
  Gäst

  Tycker det inte är okej att skriva att man förmodligen har gått upp visst mycket i vikt om man "ätit näringsrik och balanserad kost". Det behöver inte alls vara så. Jag har gått upp 2-3kg endast (är i v. 26 (v.25+6)) och har aldrig ätit så lagom och nyttigt som jag gjort under denna graviditet. BM säger att så länge tillväxtkurvan ser bra ut så är det ingen fara att inte ha gått upp mer i vikt. Ligger dessutom på övre gränsen där.

  Det är bättre att skriva att det är vanligt att man gått upp 7-10kg fram till nu.. Det finns många orolig mammor där ute!

 • Postades 17 Oct
  :s avatar

  26+0 (tvillingar) idag :) Men jag ligger för tillfället på BB för observation pga att jag haft för mycket sammandragningar :/ Åkte in till förlossningen i söndags kväll för att jag hade så ont nertill. Jag hade då för mycket sammandragningar och livmodertappen hade kortats ner från att denna ska vara 4cm till 2.1cm. Så jag fick ligga med dropp första dagarna och var tvungen att vara sängliggande, fick bara gå till toaletten. Men har nu blivit av med droppet och får istället brickanylsprutor men måste fortfarande vara sängliggande. Otroligt långa dagar har det vart men nu känner jag ändå att det går åt rätt håll. Får dock inte åka hem än :/ men hoppas på ån bra dag imorgon och att jag kan få åka hem och sen hoppas jag självklart att mina små pinglor tänker stanna dör tills de är starka nog att klara sig bra utanför magen. Men nu ska jag sova så det kan bli en ny dag :) <3

 • Postades 14 Jul
  :s avatar

  26+4: Ungefär tre månader kvar. Nu börjar man bli gravid på riktigt, ryggen har tydligen blivit bredare och man ser hur jag rör mig annorlunda, måste ha hjälp upp nästintill alltid och illamåendet har kommit tillbaka, känner mig liksom bakis varje kväll/natt sedan jag gick in i tredje trimestern, åh bara det gör mig nervös. Två tredjedelar avklarat! Varit gravid ett halvår nu, så man börjar ju bli van, fast nu blir det på en helt ny nivå. Tur jag har min älskling som stöttar mig bäst han kan, på sitt vis men ändå. Halva sommaren kvar och sedan halva hösten!

 • Postades 14 Jul
  :s avatar

  går in i v 27 imorn. det är full aktivitet här inne vilket känns bra och tryggt! börjar bli lite osmidig nu, även om magen inte alls är jättestor, men den är ju "full" på ett helt nytt och annat sätt. MYYS!

 • Postades 12 Jul
  :s avatar

  26+1! Längtar till nästa ul så vi får se vår lilla bebis igen! I morgon ska jag titta på tyg för babynest som jag ska sy :) en vikt upp gång på 2,5 kg än så länge

 • Postades 18 Jun
  :s avatar

  Snart v26 (25+5) börjar känna av bebis mkt tydligare. Kan ibland råka sträcka till magen o ont gör det. Sen sparkas det och buffras mkt tillomed när jag kör bil..;) blir jobbigt att böja sig o bära matkassar o så..ja ni hur ska det sluta många veckor kvar. Men längtar till september nu som bara den..sommaren kan gärna göra sitt på en gång , helst vart slut igår...:) love u my baby

 • Postades 02 Apr
  :s avatar

  26+2 idag, längtar tills vi är framme i juli och det är dags! Speciellt på morgonen så sparkar han starkare nu så jag känner hans fötter rätt tydligt när han tar i :)

   

 • Postades 20 Nov
  :s avatar

  det buffar och sparkas i magen.... lilla "plutten" vad vi längtar efter dig!!!!

 • Postades 12 May
  Gäst

  v 26 på tisdag jag längtar så mycket efter min lila bebis

 • Postades 08 May
  :s avatar

  gick in i vecka 26 idag och kan ju verkligen hålla med om det som ståe i texten om att man kan känna av i revbenet , fy satan va ont det gör när lill*n lägger sig där under eftermiddag/kvällen, men sen är det ju så himla mysigt med när man känner hur h*n rör sig i magen och buffar och knuffar runt hihih.

  vi längtar så otroligt mycket till Augusti då våran efterlängtade lilla skrutt kommer till våran värld :D

 • Postades 09 Apr
  :s avatar

  v 26 idag:) tvillingar!!!!!!!!!!! Hoppas varje dag att mina tjejer inte kommer ha för bråttom ut i världen innan de hinner lägga på sig vikt......2 gånger 900g är nästan 2 kg bebis i magen redan nu.........:P

 • Postades 28 Mar
  :s avatar

  Idag är det v 26+2 och tiden bara rusar iväg. Vi är så ivriga och längtar tills vi får träffa det lilla livet vi har skapat =)

 • Postades 17 Feb
  :s avatar

  Nu börjar det gå fort tycker ja! 26+3 idag - läskigt men fantastiskt spännande på en gång! Knappt fjorton veckor kvar ju! Men jag mår toppen och bebis me verkar det som :) känns så i alla fall :) Lite klumpig känner man ju sig men inge å klaga på när man mår toppen :) Höras alla ni andra där ute också mår toppen. Trevlig helg på er i alla fall!

 • Postades 17 Feb
  :s avatar

  Hej och hå, ännu en vecka har gått! :) spännande! 
  bara 13 veckor kvar nu då :P 

 • Postades 12 Feb
  :s avatar

  Jag är så glad, för de jag har min dotter och nu det lilla livet i magen. Ska till läkaren på onsdag och för hoppningsvis blir jag sjukskriven för mina foglosningar. Håll tummarna för jag har ont och jag märker att vila hjälper.

 • Postades 06 Feb
  Gäst

  26 + 2 idag, har fått tillbaka graviditetsillamåendet som jag hade i vecka 10.. Måste äta någonting med högst 2h mellanrum, annars mår jag jätte dåligt. Någon annan som har liknande? Har klarat mig rätt bra att äta med 3h mellanrum, men sen igår har jag haft ett visst illamående. Med ömma höfter, illamående och en liten filur som sparkar i revbenen.

 • Postades 31 Jan
  :s avatar

  Shit! Snart vecka 27! Kom igen tiden, gå fortare!! Nu vill jag få de här överstökat och se vad de blir för en liten!

 • Postades 26 Jan
  :s avatar

  Skönt när tiden bara rusar så man får komma till målsnöret snart :) De e ju i dom här dagarna man börjar bli less ;)

 • Postades 11 Jan
  :s avatar

  26+0 idag. Tiden rusar iväg!

 • Postades 11 Jan
  :s avatar

  26+0 idag. Jag/vi hinner inte med alls.. Veckorna går så sjukt fort. Vi mår bra, jobbar och sliter 100% än! Går 6 km varje dag. Livet är underbart. Längtar så efter dig bebis <3

 • Postades 20 Dec
  :s avatar

  V.26+2 :D nu börjar tempot öka lite :) tack o lov att det finns lite inplanerat framöver så tiden går liiite fortare :D

 • Postades 14 Dec
  :s avatar

  Då är vi i 26+0 lill grabben härjar på för fullt. Nu är det inte långt kvar igentligen.

 • Postades 05 Nov
  :s avatar

  26+1 idag:) Tiden går sjukt snabbt fram nu!

  http://junimamma.blogspot.com

 • Postades 03 Nov
  :s avatar

  Vecka 27 idag (26+0)! Känns helt otroligt hur fort allt gått och nu är det bf om ca 2 månader :) <3

 • Postades 03 Nov
  :s avatar

  Vecka 27 idag (26+0)! Känns helt otroligt hur fort allt gått och nu är det bf om ca 2 månader :) <3

 • Postades 22 Oct
  :s avatar

  jag fattar inte hur f*n man räknar folk säger att dom är i v 27 fast det står 26 hmm aja.. Lill killen mår bra sparkar o e vaken längre än mig hehe.. längtar sååå ses om 14 v <3 min lilla prins

 • Postades 04 Jul
  :s avatar

  V 25+0 idag så inne på V 26.....sparkar som tusan och man längtar verkligen nu till pyret ska komma =P

   

  lycka till alla =D

 • Postades 24 May
  :s avatar

  imorgon  är det 27 v som man har gått så nu längtar vi efter babyn vi < 4

   

 • Postades 14 May
  :s avatar

  V:26+0 idag=) Känns underbart men ändå som att tiden sniglar fram... vill att hon ska komma nu=) Lill tjejjen <3<3

   

 • Postades 02 May
  :s avatar

  26+3 idag då... tiden går framåt =) Fick hem vagnen idag, kul! Men bäst hade vart om våran lilla tjej kunde ligga där också.. men nej, hon får allt vänta i alla fall två månader till! Hon verkar växa som hon ska i alla fall, var hos bm förra veckan och ja låg inom normalkurvan, så hoppas de fortsätter så!

 • Postades 02 May
  :s avatar

  26+0 och full fart på mina flickor! tycker tiden börjar gå riktigt sakta men inte undra på när man knappt får göra nått längre... vill så mycke men kroppen sejer nej men men huvesaken är att mina töser mår bra vilket dom verkligen verkar göra!:) ska nog inhandla lite mer rosa i veckan, har man börjat e de svårt att sluta<3

 • Postades 01 May
  Gäst

  25+0 idag. Känns som igår det var julafton och jag gjorde ett gravtest med tanke på allt illamående. Känns underbart och jag längtar såå efter min lill* och hoppas h*n mår bra där inne i magen. :)

 • Postades 01 May
  Gäst

  26+4 idag. Börjar längta efter mina "egna" tuttar och få kontrollera min blåsa själv... ;-) Men framför allt har längtan efter det lilla livet där inne i min mage kommit de senaste veckorna. Till och med när det är aerobicpass klockan 2 på natten (eller kanske speciellt då :-D). Kan inte fatta att tiden gå så fort! Tycker det var nyss vi pratade om att skaffa barn och nu är det bara slutspurten kvar! Mår så himla bra att det känns oförskämt att säga det!!

 • Postades 07 Apr
  :s avatar

  26+0 idag (v.27)

  hoppas min lilla bebis mår bra och är frisk.

  <3 längtar såå efter dig min älskade bebis <3

 • Postades 05 Apr
  :s avatar

  vecka 26 idag! känns skönt!

 • Postades 05 Apr
  Gäst

  26+0 idag

 • Postades 06 Feb
  :s avatar

  fixade det =P

 • Postades 06 Feb
  :s avatar

  vart ändrar ja den där jävla bebis grejen som säger hur långt ja är i grav?

 • Postades 04 Feb
  :s avatar

  Har precis gått in i v. 26 och har lite halsbränna och sammandragningar vissa dagar. Annars mår jag bra. Magen är STOOOOR och bebben knuffar och bökar mer vissa dagar än andra. En fotbollsspelare? Näää, den dansar nog där inne.... Jag tävlingsdansar bugg och har den sista tävlingen imorgon. Trodde inte att jag skulle vara så här stor när jag anmälde mig och sambon för 1 mån sedan. Får se hur det går. Mest nervös för att det ska bli sammandragningar under dansen. ;-)

 • Postades 04 Feb
  :s avatar

  Har precis gått in i v. 26 och har lite halsbränna och sammandragningar vissa dagar. Annars mår jag bra. Magen är STOOOOR och bebben knuffar och bökar mer vissa dagar än andra. En fotbollsspelare? Näää, den dansar nog där inne.... Jag tävlingsdansar bugg och har den sista tävlingen imorgon. Trodde inte att jag skulle vara så här stor när jag anmälde mig och sambon för 1 mån sedan. Får se hur det går. Mest nervös för att det ska bli sammandragningar under dansen. ;-)

 • Postades 04 Feb
  :s avatar

  Har precis gått in i v. 26 och har lite halsbränna och sammandragningar vissa dagar. Annars mår jag bra. Magen är STOOOOR och bebben knuffar och bökar mer vissa dagar än andra. En fotbollsspelare? Näää, den dansar nog där inne.... Jag tävlingsdansar bugg och har den sista tävlingen imorgon. Trodde inte att jag skulle vara så här stor när jag anmälde mig och sambon för 1 mån sedan. Får se hur det går. Mest nervös för att det ska bli sammandragningar under dansen. ;-)

 • Postades 27 Jan
  Gäst

  Åh, blir lite avundsjuk när jag läser allas mysiga inlägg. Själv kräks jag fortfarande, men bara någon gång i veckan nu istället för flera gånger per dag. Men igår blev det en offentlig, ute på gatan då jag inte hade med mig mina påsar :-( :-( :-( Och är otroligt trött, kan sova hur mycket som helst. Har iaf inte ont någonstans förutom magknip ibland på nätterna (kanske järntabletterna???). Det är häftigt att känna de små sparkarna och vid några tillfällen har även min sambo kunnat se och känna. :-)

 • Postades 19 Jan
  Gäst

  Det här är en mycket bra sida men jag har länge retat mig faktiskt på att det som står i graviditetskalendern är direkt översatt från det som står på i-am-pregnant.com. Ni hade väl kunnat försöka använda egna ord istället för att bara översätta rakt av?

  Jag går in i vecka 26 idag och mår i stort sett bra. Hormonerna går lite upp och ner, ibland är jag nere och känslig. Är också mycket trött på morgonen och kvällen, ibland även på jobbet. Kanske behöver börja äta järntabletter.

 • Postades 08 Dec
  Gäst

  Hej allihop!!! Det är jätte pirrigt nu och jag bara längtar tills lilla miraklet kommer ut så vi får se vem det är...Just nu verkar det  vara en aktiv och livlig liten krabat. Sparkar så det står härliga till så att det t.o.m kan göra ont ibland. Han vill vara med och verkar vara vaken ofta. En liten kickboxare...:):):) Ska faktiskt våga klaga lite oxå är trött på att kissa typ 5 ggr per natt och vaknar med torr munn för jag är täppt i näsan konstant. Har lite ont på blygbenet och i ryggen, men har man en bebis och bröst som är i stor G kupa just nu så som jag har så är det i inte så konstigt att jag har ont i ryggen ibland. Men allt detta är det värt för snart kommer du ut...vill att tiden ska gå fortare LÄNGTAR

 • Postades 05 Dec
  :s avatar

  har mycket sammandragningar så kan knappt röra mig ur soffan vissa dagar, vet ju inte om det är "normalt" .. har också lite halvont i ryggslutet men annars njuter jag till fullo av graviditeten :)

 • Postades 28 Nov
  :s avatar

  Har en bebis som hickar mycket, särskilt om jag äter något sött.

 • Postades 13 Nov
  :s avatar

  Har mått toppen istortsett hela graviditeten men nu börjar det kännas lite i ryggen/revbenen, trodde det var bh:n först men inte det inte! Bebben rör sig massor och är en liten retsticka:) Å jag älskar det <3

 • Postades 11 Nov
  :s avatar

  Nu är jag också i vecka 26+0!!!:) Skönt att tiden går och att sparkarna blir starkare och starkare. Hoppas att alla andra mår lika bra som jag!:)

 • Postades 10 Nov
  Gäst

  Vecka 26+ 0 idag :D känns underbart att det har gått så långt, fortfarande en bit kvar.. Läntar otroligt mycket efter dig min prins<3

 • Postades 03 Nov
  :s avatar

  Mår toppen och den lilla med som troligtvis hoppar bungyjump i navelstängen! =) UNDERBART!!!

 • Postades 02 Nov
  Gäst

  magen växer så det står härliga till..

  Och lill tjejen rör sig så mkt att jag ibland tror att det finns ett helt fotbollslag i magen :)

 • Postades 20 Oct
  :s avatar

  Nu knuffas och puffas det så att det syns på utsidan med blotta ögat.

 • Postades 19 Oct
  Gäst

  längtaaar efter dig, min ängel.. 

 • Postades 17 Oct
  Gäst

  Börjar bli tungt att gå uppför trapporna nu. Lite foglossning men annars mår jag bra. Tycker bebisen rör sig med mer fladdriga rörelser nu, inte så mkt stora rörelser. Inte så långt kvar nu! ;)

 • Postades 24 Sep
  :s avatar

  Nu e det inte långt kvar... :) en mycket tyngre väntan också... puh :P

 • Postades 11 Sep
  Gäst

  ligger och trycker på ischias nerven lillfis , annars gillar du att ha disco på nätterna, sömnbrist & kissi värt varendra känsla Love you littlefart <3

 • Postades 07 Sep
  :s avatar

  halsbränna, trött, och ont överallt :) längtar så!!!!

 • Postades 05 Sep
  :s avatar

  har sa ont i ryggen.. Fast min mage syns knapt?

 • Postades 31 Aug
  :s avatar

  räknar ner veckorna tills jag får gå hem på havandeskapspenning. Ska bli gutt! :-) Bebis bökar på därinne och jag njuter av tillvaron!

 • Postades 28 Aug
  :s avatar

  alla väntar ju tjejjer :) tur man har en kille ;)

 • Postades 19 Aug
  :s avatar

  Ont i backen och har en besvarlig Ischiasnerv som gor ONT :-(. Men langtar efter dig min lilla alskling!

 • Postades 10 Aug
  :s avatar

  Lyckiga!!!

 • Postades 04 Aug
  :s avatar

  Veckorna bara springer iväg :)

 • Postades 26 Jul
  :s avatar

  14 veckor kvar nu då! :D

 • Postades 22 Jul
  :s avatar

  åhhh längtar!!

 • Postades 20 Jul
  :s avatar

  TRÖTT =(

 • Postades 15 Jul
  :s avatar

  Underbart! Känner sparkar nästan hela tiden! Dock även på kisseblåsan så man får springa på toa ganska ofta..men de gör inget. Längtar bara tills bebis kommer! =)

 • Postades 12 Jul
  :s avatar

  26+1 - Tiden bara flyger iväg! Foglossningen känns emellanåt vilket blir lite jobbigare dessa varma dagar. Nu har även trycket mot urinblåsan kommit som känns lite olustigt. Men allt blir värt när vi har vår lilla bebis i famnen :) Måste även tillägga att de första riktiga sparkarna som syntes utanpå magen kom igår. Låg i soffan och fnissa :) UNDERBART! Nästa besök hos bm är nu på onsdag. Då får vi se hur allt står till med kotten :)

 • Postades 12 Jul
  :s avatar

  14 veckor kvar nu.. bf kommer med stormsteg.. längtar!

 • Postades 09 Jul
  Gäst

  Vecka 27 är här, sista veckan har varit tuff massor med foglossningar... jag hoppas nästa vecka bli lättare :) Ett steg närmare bf..

 • Postades 01 Jul
  Gäst

  3 dagar kvar på jobbet sen är det semester, havandeskapspenning och mammaledighet... Skönt... Fötterna svullnar och jag har ont av foglossning...

 • Postades 20 Jun
  :s avatar

  Åh så härligt att ha trampat förbi denna vecka med:). Tiden går så fort och lilla fröken i magen är fortfarande lugn och fridfull. Sparkarna är mer intensiva och hon sover mest uppenbarligen på dagarna eller när jag rör mig. Så fort jag sätter mig ner för ett litet vil påminner hon mig att hon finns där. Sååå härligt. Nu trampar jag in i v.27 och bara 13 veckor kvar:) Weeeee!!!!

 • Postades 19 Jun
  :s avatar

  26+4 Har varit påsockerbelastning och den visade int nå bra så nu tar jag blodsockret 2 gånger per måltid i 4 dagars tid ännu en och halv dag kvar. Nu börjar sparkarna kännas riktigt hårda emellanåt AJ, du får ta de lite försiktigare TACK:)

 • Postades 13 Jun
  :s avatar

  26+3 börjar bli nervös nu med allt. sparkarna gör mig lugn faktiskt annar känner jag mig nervös, stressad, allt. weirdo i am

 • Postades 03 Jun
  :s avatar

  Nu jäklar är det liv i luckan :-) massa fart på tjejen där inne. Det är så häftigt att se hela magen röra sig när hon väder sig eller vad hon gör...

 • Postades 03 Jun
  :s avatar

  Har klarat av 67% av graviditeten och har 91 dagar kvar till förlossningen...O kan ni förstå hur mycket jag längtar ♥ ♥ ♥ :D

 • Postades 21 May
  :s avatar

  26+3, magen växer och växer bebisen rör sig.. mycket sparkar.. på både höger och vänster sida..:)

 • Postades 15 May
  :s avatar

  Min mage växte ut över en natt typ :) Och lillan sparkas och dansar runt där inne som bara den. Mysigt!

 • Postades 22 Apr
  :s avatar

  Tiden går sakta men säkert framåt. Magen växer och våren är på G. Underbara sparkar och stora rörelser i magen varje dag! Älskar dig lilla pyret!!

 • Postades 21 Apr
  Gäst

  nu är det bara 97 dagar kvar man läntar så mycket

 • Postades 21 Apr
  :s avatar

  Vecka 26+0! Äntligen! Magen har växt ordentligt denna månaden :D Blivit lite jobbigare att andas då och då och toabesöken växer i antal :P

 • Postades 19 Apr
  Gäst

  26+0 idag!:) Woohooo nu närmar de sej och det känns.. man e ju inte lika smärt å smidig längre och magen den e STOR!:) längtar som tusan nu efter vår lilla älskling!

 • Postades 04 Apr
  Gäst

  Underbart med påskledigt och bebisen sparkar i magen varje dag.

 • Postades 03 Apr
  :s avatar

  Jess v26 idag då så jätte fin härlig Påskafton vi har idag solen bara steker här på altanen=) Härligt, jag och bebisen ska sitta ute nu.. Jag är en ricktig tjockis nu fick köpa nya kläder idag oxå!! Kram Glad Påsk!

 • Postades 20 Mar
  :s avatar

  Ja eller huur.. magen bara växer och växer. Irriterande också hur jäkla mycket man behöver springa på toa nu för tiden. :p Och så ska min lilla flicka hela tiden sparka på revbenen. Ajj. ;( Men jag älskar min lilla flicka... :D

 • Postades 15 Mar
  :s avatar

  Svårt att sova... kan inte hitta en bra position och nu har jag börjat få det svårare att andas... små korta andetag. Längtar tills vår nya säng kommer, 193 cm bred :) så slipper jag knuffas med maken, då får jag plats med både maken och kuddar!

 • Postades 12 Mar
  :s avatar

  oj vad magen växt denna månad!! nu är den RIKTIGT stor! hur ska detta gå?

 • Postades 10 Mar
  :s avatar

  Mindre än 100 dagar kvar! Tiden går lagom långsamt/fort nu tycker jag. Flickan har kommit in i ny rutin och börjar hålla låda när jag ska gå och lägga mig.. hela dagen är hon lugn och jag känner knappt av henne. Sommaren har kommit till Cypern och det är härligt, men jag fasar för värmen i sista grav månaden, puhh..

 • Postades 01 Mar
  :s avatar

  Längtar efter dagen då vi får träffa vår lille kille - men vad ska han heta? Hjälp vad det är svårt med namn.

 • Postades 21 Feb
  :s avatar

  ojojoj, tiden går alldeles för fort!

 • Postades 12 Feb
  :s avatar

  Tiden går så fort.. =) Önskar att den kunde gå lite fortare.. Gud så man längtar <3

 • Postades 10 Feb
  Gäst

  Mindre än 100 dagar kvar och här hemma längtar vi varje dag efter honom :) Han är mycket lugnare nu än han varit tidigare men vist sparkar han varje dag och de så underbart att känna :)

 • Postades 07 Feb
  Gäst

  Tiden går så otroligt snabbt! Mindre än 100 dagar kvar nu:) Men vikten stiger inte och magen är liten. Lite trist, men han sparkar i alla fall varje dag så allt borde vara ok:) Ska till läkare och bm denna vecka igen:) Längtar så tills maj!

 • Postades 06 Feb
  :s avatar

  Hon är så mysig, har gympa i min mage känns det som :)

 • Postades 06 Feb
  :s avatar

  inte länge kvar nu tills våran melvin kommer <3

 • Postades 28 Jan
  :s avatar

  97 dagar kvar då =)

 • Postades 28 Jan
  :s avatar

  nu tycker jag att tiden ska börja gå lite fortare =P längtar efter lillen där inne!! =D

 • Postades 18 Jan
  :s avatar

  Varit och mätt magen och lyssnat på hjärtljuden, mysigt! Längtar till nästa ultraljud, då vi kan få se våran lilla trollunge :)

 • Postades 10 Jan
  :s avatar

  Nu är det bara 14 veckor kvar av min graviditet och det känns helt underbart. På onsdag ska jag på första mötet med föräldrar gruppen. Ska bli spännande tycker jag. Och det blir bara mysigare och mysigare med sparkarna i magen. Detta är nog den bästa tiden just nu har jag en känsla av.

 • Postades 06 Jan
  :s avatar

  Undebart jue nu är det ej så långt kvar

Skriv en kommentar