Ändra ditt beräknande datum

Graviditetskalender

Ange ditt beräknade förlossningsdatum, eller datumet för första dagen av din senaste mens.

Snabbval vecka


Annons: fynda produkter för gravida!

Graviditetsvecka 36 (vecka 35+...)

Bebisen

Bebisen väger nu omkring 2.5 kg och är c:a 47 cm lång. Den här veckan har bebisens naglar definitivt nått kanten av fingrarna. Vid förlossningen kan naglarna se ganska långa och spetsiga ut. Bebisen riskerar inte lika mycket att riva sig själv med naglarna eftersom det är så ont om utrymme i livmodern vid det här laget.

Bebisen fortsätter att bygga sina fettdepåer och blir allt knubbigare och rundare. Bebisen börjar utveckla sitt eget immunförsvar.

Du

Livmoderns övre del har nu vuxit ungefär 15 cm ovanför naveln och din viktökning ligger sannolikt omkring 10.8 till 13 kg. De flesta kvinnor börjar känna rejält sig tunga och otympliga och börjar tänka "ska bebisen aldrig komma ut?". Vissa får problem med att äta och att andas djupt. Det kan då vara bra att äta lite men ofta för att inte ytterligare öka sitt obehag.

Livmoderhalsen kommer att börja utvidgas under de kommande veckorna för att bebisens huvud och kropp så småningom skall kunna passera ut genom förlossningskanalen. Livmoderhalsen behöver vara 10 cm öppen för att bebisen skall kunna förlösas.

Om det känns tungt just nu, håll ut! Det är bara några få veckor kvar och alla besvär och obehag kommer snart att få sin belöning!

Skriv en kommentar

Det finns 238 kommentarer

 • Postades 23 Jun
  :s avatar

  V 35+1 idag :-). Inte långt kvar nu, tiden flyger iväg, och kan inte riktigt förstå att det snart är över :-). Graviditeten är underbar, men längtar såklart tills våran skatt tittar ut :-).

 • Postades 10 Nov
  :s avatar

  jag fick veta av en mamma att det är vanligt att tvillingar kommer tidigt och min dotter som är synsk sa igår att dom kommer tidigt. så jag ändrade tiden idag och flyttades fram flera veckor. Jag blir lite orolig för deras storlek men jag är en vanlig mamma som får ovanliga barn. dom har sagt i magen att dom vill bli små så det går lättare att föda dom växer ju sedan. nåja det blir nog bra när det blir färdigt det brukar det bli. det är trångt i ryggen nu dom ligger högt så revbenen gör ont.

 • Postades 16 Sep
  :s avatar

  35+4 idag och två dagar kvar till tul!

 • Postades 13 Sep
  :s avatar

  Trött, trött och trött, det är vad jag är nu, mest hela tiden! Vill hålla igång men kroppen orkar inte. Längtar nu tills han bestämmer sig för att komma ut, vilket jag hoppas blir snart. Hellre tidigare än senare! Han sparkar fortfarande massor, inte lika hyper men desto hårdare och och på nåt sätt mer utdraget eller hur jag ska säga, ddet är så jävla mysigt men gör ont emellanåt! Hade aldrig kunnat föreställa mig hur det skulle vara att va gravid. Trodde iofs aldrig att jag nånsin skulle vara det heller. 34+4 idag.

 • Postades 11 Sep
  :s avatar

  Känner mig ganska ensam om att inte tycka det är särskilt jobbigt att vara höggravid, visst finns det en del men jag älskar fortfarande att vara gravid! Längtar självklart efter förlossningen och få möta denna lilla skrutt "face to face" :) Men han får gärna stanna inne månaden ut sedan i oktober får han bestämma helt själv när han vill dyka upp! Spännande!!! :D

 • Postades 21 Aug
  :s avatar

  Ja nu känns det tungt och känner mig uppblåst och mår lite illa efter jag ätit. Svårt att sova och törstig.. Men snart är graviditeten slut

 • Postades 05 Jun
  :s avatar

  35+3 idag, så skönt att det snart är över! Längtar efter min lilla prins och det ska bli så skönt att ha honom i famnen istället för inne i magen. Jobbigt med stort tryck nedåt nu så jag hoppas att han kanske vill titta ut nån eller två veckor för tidigt istället!?

  Lycka till allihop!

 • Postades 21 Apr
  :s avatar

  35+0 idag.... Känns som var dag är långa som år!!!!

 • Postades 07 Apr
  :s avatar

  Int långt kvar nu! Fattar int vars tiden flygit?!

 • Postades 23 Mar
  Gäst

  34+0 Min duktiga tjej mår jättebra. Känner sig lite otymplig, och några små sparkar kan ju göra lite ont ibland. Spännade att se vad som finns där inne.

 • Postades 21 Mar
  :s avatar

  v. 35+0 snart är det dags...:)

 • Postades 19 Mar
  :s avatar

  välkommen 35+0  nu längtar pappa & mamma så himla mycke efter dig önskar att du vore här nu med oss får vänta tills du kommer

 • Postades 08 Feb
  :s avatar

  Känns som att man ska bli tokig snart. Min mage är enorm och jag är vätskefylld som en Michelingubbe.... Och dessa bristningar! Kliar så in i ******. Men,den som väntar på något gott! :-) hoppas tiden går fort nu.

 • Postades 02 Feb
  :s avatar

  35+1 idag.. börjar bli riktigt jobbigt nu! ont över allt och längtar efter lillprinsen

 • Postades 28 Nov
  :s avatar

  35+0 i dag ! Ska till mvc i dag , hoppas allt ser bra ut! I morgon ska jag på vändningsförsök då gossen i magen bestämt sig för att trycka ner rumpan i bäckenet! Nervös inför det! Mår sådär, svårt att sova om nätterna, vaknar massa gånger å tror att det e på G. Haft myckket förvärkar och blodslemmiga flytningar! Tror att det e mindre än 2 veckor kvar för mig, då jag har fött mina sista 3 barn i v 36+ Kram!

 • Postades 12 Nov
  Gäst

  35+0 idag..:) har såå otroligt sjukt vid revbenen, på högra sidan, men det är väl något man får stå ut med. Längtar efter min beibi, skulle vilja hålla om honom/henne nu. <3

 • Postades 10 Oct
  :s avatar

  35+6 idag. Längtar tok mycket efter lilla bebisen=) tack och lov så känns det ändå som att dagarna rullar på ganska fort=) lycka till allihopa!=)

 • Postades 27 Sep
  :s avatar

  35+0 idag nu är det inte långt kvar tills man har sin skatt hos sig! Mycket sd och förverkar här o sömnen har blivet bättre sista tiden! Lycka till alla blivande mammor kramar till er <3

 • Postades 24 Jul
  :s avatar

  Nu är det bara en lång månad att vänta på bebis... Känns som att det är så himla lång tid kvar men skönt att allt är bra än så länge och att det fortskrider som det ska ^^

   

 • Postades 11 Jul
  :s avatar

  Känns som en milstolpe att komma in i 35 fulla veckor, nu börjar nedräkningen äntligen! Ska på ul imorgon för att få bedömning om det går att vända bebisen rätt väg annars får jag snittdatum i v.38 :)

 • Postades 12 Jun
  :s avatar

  35+0! Härligt, nedräkning kan börja.. Hoppas på förlossning i vecka 38 som första gången :) Då är det bara 3 veckor kvar, hoppas!

  Längtar så efter den lill* där inne i magen! Ska bli spännande att få veta om det är en liten flicka eller pojke!!!

 • Postades 08 May
  :s avatar

  35+0 idag ^^ fast jag bara gått upp runt fem kg och börjat gå ner nu...snart är det dags =D

 • Postades 04 May
  :s avatar

  35+5 och 16 kilo har jag gått upp :)

 • Postades 14 Apr
  :s avatar

  Inte långt kvar om man räcknar som stora syster kom så är det två veckor och 4 dagar kvar :)

 • Postades 28 Mar
  :s avatar

  35+0 oj så underbart de ,är att se veckorna flyga förbi och veta att snart är allt över och man har en liten bebis att pussa och krama!

  Blev en extrakontroll igår för bebis inte velat vända på sig tidigare men denna gång så kunde barnmorskan tydligt känna huvudet Neråt! :) Klart att jag hoppats lite på att de skulle va svårt att känna då de skulle ge möjlighet till ännu ett UL och då kunde vi fått tjuvkika vad de blir för en liten en... Men de var tydligen inte mening, det är helt enkelt en överaskningsbebis :D

  Nu längtar jag som en tok då jag inte får sova nå vidare alls :/ Bebis vrider sig så de gör ont  och hela kroppen skriker å värker, men allt detta kommer min lilla vara värd :) Jag älskar första ögonkastet och den kärlek som blir just i det ögonblicket. Åhhh vill se min lilla bebis nu!

  Man skulle ju kunna längta ihjäl sig :D

 • Postades 23 Mar
  :s avatar

  35+0 idag :) Inte långt kvar nu. Har inga direkta besvär. Svullen och ont i ryggen men det är okej. Bara njuter av tiden som gravid. Längtar efter lillprinsen <3

 • Postades 19 Mar
  :s avatar

  35+5 tiden går alldeles för fort. Har inte allt klart ännu och jobbar 100% ännu! Vi mår kanon bra! jag längtar ihjäl mig efter dig, min bebis <3

 • Postades 29 Feb
  :s avatar

  35+0 idag. Nattsömnen är inte den bästa. Får byta sida hela tiden annars gör det så ont i höfterna. Lite som kramp/domningar vilket inte alls är bekvämt. Längtar efter att få sluta jobba. Bara 2 veckor kvar sedan ska jag vila upp min inför förlossningen och umgås med min son och man.

 • Postades 18 Feb
  :s avatar

  Det börjar dra ihop sig nu :-D

 • Postades 17 Feb
  :s avatar

  Nu är man hemma fr specläkare på tillväxtUL och bebisen är nu 2,7kg +15%,  bra lungor och fixerat. Det känns bra det.

  Hoppas hon vill titta ut tidigare........

  Krammar till marsmammor

 • Postades 17 Feb
  :s avatar

  35+0 å bebis har beslutat sig för att vända sig i säte efter att ha legat rätt i 3-4 veckor. Hoppas att rackaren vänder igen så vi slipper böka med vändningsförsök.

 • Postades 17 Feb
  :s avatar

  Gravid V35+0 idag

  5 veckor ti BF ooooooooj tiden går sakta men säkert, jag läääääääääängtar till bebisen.

  Idag ska jag till specläkare för tillvä undersökning igen, tredje ggr nu.

  Alla ggr såg allt fint och jag tror även idag blir det bra nyheter. 

 • Postades 06 Jan
  Gäst

  Uj uj tiden går så fort! Men nu måsta han ut, kan inte sova eller sitta, och så fort jag gör något som är minsta tungt kan jag inte gå på ef/kvällen sen. Då får Sambon bära mig. :P SÅ fy fan för foglossning och ishias! Och älsklingen tycker att jag ska ränna runt som innan graviditeten... Vi bor på en liten gård vid hjälmaren med hästar, får, höns och katter. Plus att vi nu måste ut i vår skog och ta ner veden för året... Eldar för varmvatten. suuuck.

  Så ska bli så jävla skönt när han kommer ut!

 • Postades 25 Dec
  :s avatar

  God forstsättning till er alla, snart så kommer min lilla pojk, längtar så mkt tills jag får hålla honom i mina armar, mamma älskar dig så mycket, och det gör pappa oxå :D

 • Postades 24 Dec
  :s avatar

  God jul på er alla!!! Idag är det bara 5 v kvar.. Men hoppas lillen kommer liiite tidigare längtar sååå.. VIll hålla om honom nuuu.. mamma älskar dig..

 • Postades 11 Dec
  :s avatar

  inte länge kvar nu.. idag har storebror haft 2 års kalas.. vaknade mitt i natten med ont i magen, tänkte om de va nått på gång. men de gick över.. vilken tur. vill ju inte att dom ska behöva ha samma födelsedag. går gärna över nyår men sen kan lillen få komma.. =)

 • Postades 11 Dec
  :s avatar

  inte länge kvar nu.. idag har storebror haft 2 års kalas.. vaknade mitt i natten med ont i magen, tänkte om de va nått på gång. men de gick över.. vilken tur. vill ju inte att dom ska behöva ha samma födelsedag. går gärna över nyår men sen kan lillen få komma.. =)

 • Postades 06 Dec
  :s avatar

  Vi älskar dig lille bebis och längtar efter dig! Storasyster vill till och med hoppa över julen för din skull, bara för att tiden ska gå fortare. 35+0, 5 veckor kvar men ingen tror att du håller dig så länge och retas med att du kommer titta ut i mellandagarna. Nu ska jag sova och ta igen de timmarna jag missade i natt :)

 • Postades 17 Nov
  :s avatar

  35+2 idag, känns fortfarande overkligt när han rör sig där inne, kommer inte fatta det förrän han kommer ut till oss, som vi längtar. :)

 • Postades 16 Nov
  Gäst

  läs min blogg om graviditet

   

  Gravid vecka 35

   

  FEELIA.BLOGG.SE

 • Postades 25 Oct
  :s avatar

  Nu får du komma ut lille skrutt!!

 • Postades 04 Aug
  :s avatar

  35+1 idag... Jag bara går runt och känner efter minsta lilla spänning eller någon annorlunda känsla. Men jag känner mig som vanligt. Har inga förvärkar, bara lite ryggont när jag suttit för länge, ingen foglossning direkt. När ska det börja hända saker? =P Är så otålig nu!!

 • Postades 01 Aug
  Gäst

  Håller med, kan inte fatta att jag kommer att få hålla om han i magen snart. Längtar, men konstigt. Sedan kommer vi aldrig bara vara 2.

   

 • Postades 25 Jul
  :s avatar

  älskar min mage. Tänk att inom 6 veckor (40v +övertid) så har man skruttisen ute. Helt ovärkligt!

 • Postades 23 Jul
  :s avatar

  man får mycket sammandragar så man tror att det är dax snart

 • Postades 20 Jul
  :s avatar

  nu är man i vecka 35

  och nu börja göra ont i magen med förvärkar

  men man får bita ihop  

 • Postades 19 Jul
  :s avatar

  35+1 nu börjar jag längta otroligt mycket efter min flicka

 • Postades 12 Jul
  :s avatar

  35+4 slemproppen gick för 3 dagar sen, har sammandragningar och ett rejält tryck neråt. Hoppas att det är dags snart!

 • Postades 12 Jul
  :s avatar

  35+4 slemproppen gick för 3 dagar sen, har sammandragningar och ett rejält tryck neråt. Hoppas att det är dags snart!

 • Postades 08 Jul
  :s avatar

  35+0 idag :) Kan inte fatta att det inte är lång tid kvar nu tills våran lille prins kommer <3

 • Postades 15 Jun
  Gäst

  35+4 idag och jag längtar oändligt mycket efter min lilla bebis! Ska bli spännande att se om det är en kille eller tjej! Jag har 11 arbetsdagar kvar att jobba och jag hoppas att bebisen vill komma ut någon vecka tidigare än beräknat (16/7) för allt är riggat och klart - från kombi till babyskydd, barnvagn(-ar...), bebisrum, amningsfåtölj, massor av kläder, diverse amningshjälpmedel, ja rubbet! Kan inte fatta att vi snart ska få vår lilla efterlängtade bebis, jag är världens lyckligaste! Har mått toppenbra hela graviditeten och jag är så tacksam för att allt har gått så bra hittills och det finns inget bättre än när Bebis sparkar och stretchar i magen - 100% kärlek!

  Lycka till allihop med resten av resan & förlossningen!

 • Postades 09 Jun
  :s avatar

  35+0

   

 • Postades 07 Jun
  Gäst

  35+0

 • Postades 07 Jun
  Gäst

  35+0

 • Postades 07 Jun
  Gäst

  35+0

 • Postades 04 Jun
  :s avatar

  35+0 idag :) Längtar som tusan <3

 • Postades 31 May
  :s avatar

  35 fulla veckor! mår faktiskt väldigt bra just nu åxå, foglossningen har varit bättre sista veckan, underbart! men sover lite dåligt på nätterna...

  nu är det bara 5 veckor kvar!!!

  längtar efter dig lilla bebis =)

 • Postades 14 Apr
  :s avatar

  Imorgon går jag på v35.. jösses det är nära nu!

  I höstas så tänkte man gud vad sakta tiden går.. Nu är det bara 5veckor kvar.. 5VECKOR!! YAAAAY =)

   

  http://sannis1987.blogg.se

 • Postades 27 Mar
  :s avatar

  v. 35+2 idag..

  Igår kväll gick slemproppen så nu är det inte långt kvar.. känner hur det trycker på neråt och att det känns i underlivet rejält. ^^ Ska bli skönt att få föda snart.

 • Postades 25 Mar
  Gäst

  V 35 idag då... Tiden går långsams som bara den. Vill bara ha vår lill kille här nu. Han har legat neråt nu i i 15 veckor å tryckt på. Så börjar bli riktigt jobbigt. Var hos bm 23/3 å allt var bra. (lite gnäll på vikten då, nästan 3,5 kg under hela graviditeten) Livmodern växer inte heller så mkt, så ska på ytterliggare ett extra tillväxt UL den 31/3. Längtar som bara den. Roligt å skönt att få se vår lille kille en gång till innan han ska komma.  Bm tror att han stannar max 2-3 veckor till. Så vi får väl se.  De andra barna är ju tidiga så ingen som säger att han vill stanna tiden ut !! Min älsta dotter kom ju nästan en mån tidigare, den andra dottern 2½ vecka, men minstingen stannade kvar tills de bara var 9 dagar kvar.  Så detta kan bli intressant !!! :) :) :)

  Hoppas alla blivande föräldrar där ute har det bra å allt går bra för er !!!

  Lycka till !!!!

  En lycklig blivande 4.a barns mamma !!!

 • Postades 22 Mar
  :s avatar

  Vecka 35! Fortfarande inte det minsta tungt, inte ont någonstans. Slutar jobba om 5 dagar, fram tills bebisen kommer är ju det rena semestern! Mår så bra!

 • Postades 14 Mar
  :s avatar

  35+4 idag !! det har verkligen gått fort. men det sista nu börjar kännas otroligt långsamt och tråkigt.. kan man inte snabbspola ??!! Mamma och pappa längtar efter dig lillkillen <3

 • Postades 03 Mar
  Gäst

  Kan inte förstå att man har gått med bebben nu i 35 veckor och så snabbt det har gått. Bara fem kvar det är ju ingenting. Snart får jag känna din lukt och bara gosa hela dagarna! Så roligt mitt efterlängtade barn.

 • Postades 25 Feb
  Gäst

  V 35 nu =)) puh vad det börjar bli tungt asså.. skall bli skönt att gå på mammaledigt snart, så man får vila ut innan förlossningen.  Men åhhh vad jag längtar!! är tok nyfiken på vad som gömmer sig där inne =))??

 • Postades 28 Jan
  :s avatar

  19 dagar kvar till igångsättning, räknar ner varje dag och fixar hemma och kollar så allt finns.

  Sover superdåligt pga foglossning, och det hugger till i ljumskarna när jag går. Knivstick i livmoderhalsen, m´men det är ju bara bra, då börjar den mogna.

  Känns som om magen sjunkit nu, det är inte lika trångt i mammabyxorna =)

  Overkligt att det snart blir bebis, och pirrigt med igångsättning, det har jag aldrig varit med om förut =S

 • Postades 17 Jan
  Gäst

  Det gör oerhört ont i vänstra sida av min stora kropp, ljumsken? Kanske. Ska till herr läkaren snart, men ack vad jobbigt att få så mycket ont av att gå, samt att känna som en kniv i livmoderhalsen varje gång man lämnar sängen el soffan.... Well, det underbara är att detta är bara tecken på att snart ska jag ha min efterlängtade bebis här, nära väldigt nära mig... ah, vad jag längtar! ;-)

 • Postades 14 Jan
  :s avatar

  Kan inte fatta det! tiden bara flyger iväg och jag är idag i vecka 35+6!!! Imorgon går jag alltså in i vecka 37! Helt otroligt!

 • Postades 12 Jan
  Gäst

  Nu är det 5 veckor kvar!! Längtar så otroligt mkt tills lille hjärtat kommer ut till oss<3<3 !!

   

  Nu har jag verkligen blivit stooor å tung.. Blir andfådd för det lilla minsta jag gör & mina fötter har svullnat upp rejält tycker jag:P 

  Nu återstår de sista veckorna,, hoppas hoppas det går fort:D

 • Postades 26 Dec
  :s avatar

  4 veckor kvar ca till beräknat datum :) Åh va det ska bli mysigt!! Nu känns allt lite jobbigt...benen sväller å man orkar inte ha strumpor eller skor på sig...fast ändå har jag inte gått upp mera än ca 7 kg?? Jaja men snart du bebis e du hos oss o då ska vi snosas <3 Älskar detta barn redan över gränserna!

 • Postades 26 Dec
  Gäst

  38dagar kvar tills BF. Längtar så tills du kommer, vem du nu än är hjärtat mitt.

  Har gått upp 13kg men känner mig inte jätte otymplig trots allt. Ganska smidig fortfarande och inga besvär med foglossning. Lite jobbigt att springa upp och kissa på nätterna men det är nog det jag lider mest av.

  Sammandragningar har jag börjat känna av med. Inte så jätte skönt och oj vad magen blir hård när det drar ihop sig=)

 • Postades 18 Dec
  Gäst

  oh kom nu min lille grabb känner mig så tung orkar inte med nåt längtar efter dig men hoppas du får vara inne dom 5 veckorna till så får du utvecklas som du ska längtar efter dig

 • Postades 17 Dec
  :s avatar

  I vecka 30 kändes allt som en evighet... Men nu är det snart outhärdigt. Tung och trött och bara less... nu vill man ju få pussas och kramas! :)

 • Postades 07 Dec
  Gäst

  Haha vadå 10.8-13 kg.

  Var hos bm idag och jag har minsann varit duktig och gått upp 22 kg än så länge hahaha tur att man vet att man har viljan sen =)

  Längtar nu, jag har massor av sammandragningar och lite värkar varje dag och då känns det oändligt långt att det är 39 dagar kvar!

 • Postades 01 Dec
  :s avatar

  vecka 35 hoppas barnet kommer snart längtar :D 

 • Postades 22 Nov
  :s avatar

  MM fem veckor kvar döttra min till BF.. kom ut orkar inte vänta snart längtar så. =)

 • Postades 19 Nov
  Gäst

  5 veckor kvar nu till BF. Lillkillen bökar runt för fullt, det är riktigt trångt för honom nu. Det hela känns ganska konstigt, men underbart. Har längtat som en tok sedan v.30 De inköpta kläderna är tvättade och strukna och jag tror att vi är ganska väl förberedda för att välkommna vår son. Det känns som att allt är inköpt. Välkommen ut!!!

 • Postades 16 Nov
  :s avatar

  35+0 idag, snart så.. bara 14 arbetsdagar kvar, sedan ska jag vara lite föräldraledig tills det är dax! :)

 • Postades 16 Nov
  Gäst

  4 veckor kvar sötnos, men jag vill mammagosa NU <3

 • Postades 10 Nov
  Gäst

  Längtar efter dig min ängel . .

 • Postades 09 Nov
  :s avatar

  snart så!

 • Postades 31 Oct
  :s avatar

  Ny vecka, härligt! Var på UL för några dagar sedan och min bebis vägde 3kg redan vid v.34+4. Jag var också stor när jag föddes så det är väl inte så konstigt, eller så hade han tänkt sig att komma ut tidigt ;) man kan ju hoppas...

 • Postades 31 Oct
  :s avatar

  V.35+0 idag:)

  Nu kan nog bebisarna komma närsom.De vägde 2662g och 2170g på UL i Torsdags.

 • Postades 31 Oct
  Gäst

  V 35+1 idag då, men min bebis väger inte 2500g utan snarare 2000g :D

 • Postades 28 Oct
  :s avatar

  Snart är vi mammor <3

 • Postades 23 Oct
  :s avatar

  Inte långt kvar nu :-), nästa vecka kan man säga att jag ska ha barn om 1 månad.
  Längtar så mkt efter dig lillprinsen <3 <3 <3

 • Postades 09 Oct
  :s avatar

  Har en liten tjej som e 11 månader:) och om 5 veckor kommer en liten till. Spännande :)<3

 • Postades 23 Sep
  :s avatar

  gaaaa.. hela nätterna har jag förvärkar som inte ger sig ens av duschens varmvatten..... Hoppas det kör igång snart och att jag får mina sötnosar NU=)

 • Postades 23 Sep
  :s avatar

  Ännu en vecka har gått.. =) Åhhh jag längtar....... <3

 • Postades 22 Sep
  :s avatar

  Trodde jag var på G igår för hade hemska förvärkar och BM tyckte det såg ut som att jag var lite öppen.. men verkar som det bara var falskt alarm =( Längtar så otroligt mkt och tiden går sååå sakta! Lycka till alla andra oktober-mammor! =)

 • Postades 22 Sep
  :s avatar

  Vecka 34+2 (35) idag! =) inte långt kvar nu <3

 • Postades 17 Sep
  :s avatar

  lååååångsamt men åå så nära nu ^^

 • Postades 13 Sep
  :s avatar

  Nu är det verkligen inte länge kvar! känns underbart att nedräkningen är under 30 dagar till bf:)

 • Postades 13 Sep
  :s avatar

  Nu är man äntligen i vecka 35+0=) ännu en vecka har gått :) tiden går fortfarande ganska fort men det börjar gå saktare . Nästa vecka 'r det dags att gå till BM igen :) förra gången så hade den lille fixerat sig :=) nu återstår det bara 5 veckor till Han är beräknad :) Längtaaar<3

 • Postades 13 Sep
  :s avatar

  Fortsätter förbereda för att bebis ska anlända :) Tvättar bebiskläder, sängkläder och allt som ska tvättas. I veckan kommer vagnen så eventuellt hämtar vi ut den, annars tar vi det kanske nästa vecka. Spjälsängen kommer också i veckan. Vi ska ta en tur till IKEA och handla skötbord etc. Det börjar dra ihop sig :) Åh vad jag längtar. Och mitt i allt detta försöker jag fokusera på studierna vilket inte är det lättaste. Kalkylering som visserligen är kul men inte min starkaste sida. Svårt att fokusera :)

 • Postades 12 Sep
  :s avatar

  Inte många veckor kvar nu.. bra för jag har fått foglossningar och en halsbränna som inte är av denna värld så jag längtar extra mycket nu!

 • Postades 10 Sep
  Gäst

  vecka 36 :) snart snart är liten här :) De känns helt underbart..

 • Postades 09 Sep
  :s avatar

  längtar som en tok men har åkt på en dunder förkylning så den får gärna gå över innan den lill* kommer

 • Postades 06 Sep
  :s avatar

  Nu är det inte lång tid kvar... Ohhh längtar efter att få se och gosa med min lilla princessa (L)

 • Postades 21 Aug
  :s avatar

  v.35+0 :) Så härligt. 5 veckor kvar till bf och nu ska allt vara fixat tror jag. Det märks väl nu att snuttan håller på att fixera sig. Elektriska stötar strålar i pullan :) och förvärkarna har startat för ett par dagar sedan och är inte alls sköna. Påminner mig lite om mina tidigare förlossningar. Ont, ont, ont !! Nähä..... nu klampar jag in i v.36 med glädje :)

 • Postades 17 Aug
  :s avatar

  Bara 5veckor kvar:) I dag första mammaledighetsdagen:) Vad ska man göra ens här hemma;) Känns så tidigt att börja tvätta alla kläder och saker redan då de ännu ska vara en månad i skåpet innan de kommer till användning. Fast nog finns det att reda upp allt möjligt annat.

Skriv en kommentar