Ändra ditt beräknande datum

Graviditetskalender

Ange ditt beräknade förlossningsdatum, eller datumet för första dagen av din senaste mens.

Snabbval vecka


Annons: fynda produkter för gravida!

Graviditetsvecka 19 (vecka 18+...)

Foster omkring graviditetsvecka 18Bebisen

I vecka 18 är din bebis 13 till 14 cm lång från huvud till stjärt och tack vare de nu ökande fettdepåerna väger den omkring 230 gram. Den hitintills snabba tillväxten kommer nu att sakta ned något till ett något lugnare tempo.

Det finns fortfarande plats i livmodern och din bebis kommer att vara aktiv under perioder då den kan sparka eller till och med göra kullerbyttor! Runt den här tiden blir kan bebisen också börja känna av alltmer intryck från världen utanför magen och gör sin närvaro känd genom sparkar och slag. Benen genom vilka ljuden passerar till innerörat har förkalkats och hårdnat, och de nervbanor som tar emot och processar signaler från hörselcellerna utvecklas, vilket innebär att bebisen nu kan höra.

 

Allteftersom graviditeten fortlöper kommer bebisen att vänja sig vid återkommande ljud, så som dina hjärtslag, röster, blodet som strömmar genom navelsträngen och andra vardagliga ljud. Den kan också bli skrämd av höga, plötsliga ljud.

Du

Livmodern har fortsatt att växa upp i din mage. Om du mäter så kan du känna den ungefär på två fingrars bredd under naveln. Din livmoder är vid det här laget ungefär lika stor som en Nätmelon.

Även om viktuppgången varierar från kvinna till kvinna så ligger den genomsnittliga viktökningen i vecka 18 på mellan 4,5 och 6 kilo (använd gärna vårt viktverktyg för att hålla reda på din viktökning).

Vid det här stadiet i utvecklingen kan också eventuella defekter och missbildningar i hjärtat upptäckas vid en ultraljudsundersökning.

Skriv en kommentar

Det finns 246 kommentarer

 • Postades 10 Dec
  Gäst

  Viagra Ansiolitico Per Giovani

 • Postades 12 Aug
  :s avatar

  Idag är jag i vecka 18+2 och om 9 dagar är de dags för ul. Helt otroligt fort allt har gått. Har en dotter på 7 år som fyller 8 år i år och en bonus son som är 4 år och fyller 5 i september :).

 • Postades 15 Feb
  :s avatar

  vecka 18+3 idag, känns underbart och tiden går så fort! om 9 dagar blir det ul och imorgon  fyller min andra lillplutt 2 år!

 • Postades 10 Feb
  :s avatar

  18+1 idag! Vecka nitton känns ju himlans skönt :) Känner av honom lite till och från, små puffar på kvällen mest. Längtar tills den 20é då vi ska på RUL och då får se mini nr två igen.

  Kram

 • Postades 20 Aug
  :s avatar

  var på ul igår (måndag) och såg min lille kille, Så nu blir det en lillebror i familjen, :D  storebror tycker det e roligt att prata med bebis förstår dock inte vad dom säger till varandra men lillebror i magen blir väldigt livlig när han ligger och pratar med honom, :D låter så roligt, längtar tills den lille kommer ut, har så mycket foglossningar och det börjar bli trött på det. men lillen är beräknad till den 18 jan :D så det e bara att vänta och hoppas på att det blir bättre. :D lagom trött är man oxå, storebror här hemma tar slut på mig han e ju bara 19 månader.

 • Postades 28 Jul
  :s avatar

  18+1 väntar mitt andra barn känner inte mkt rörelse alls som med första så lite orolig är man :(

 • Postades 15 May
  :s avatar

  Äntligen på rätt vecka igen, tihi.

   Exakt 22 veckor till BF! Nästa fredag blir det UL igen, och då känner jag att jag nästan måste få reda på könet, orkar inte angående namnet vänta längre, även om en del säger att man måste se barnet först.

   Usch, jag förstår inte varför jag fortfarande mår så illa vissa mornar/dagar, jobbigt! Halsbrännan har börjat komma om kvällarna/nätterna också, annars är allt bra, tror jag, en hel del trött såklart.

 • Postades 01 May
  :s avatar

  På måndag blir det ul ;) känner stt magen blir hård o täpper lite på blodtillförslen jag kan bli lätt roskindad av det typ varmt i ansiktet.. Bebisen rör sig nu lite längre upp i magen nånstans nedanför navlen. Har ont av foglossning o strålar ner i benen med..men mår annars bra. ;)

 • Postades 21 Feb
  Gäst

  Hej! 

  18+4 idag men jag känner mig inget glad alls, bara förvirrad. Vi fick göra ett nytt fostervattensprov för det kunde vara en avvikelse. Eftersom de gör en ny odling så får vi svaret först den 28/2 och varje dag är en lååång plåga. Jag önskar att jag kunde vara glad, men är inte min pojke/flicka frisk så kunde han/hon ha en uppsjö med sjukdomar. Usch inget känns bra när man bara går och väntar...håll tummarna för mig är ni söta.

 • Postades 05 Feb
  :s avatar

  En vecka kvar till Rul idag är i vecka 18, längtar tills vi får se den lilla igen så jag får se att han/hon rör sig därinne, känner inga sparkar och såklart så oroar man sig...

 • Postades 10 Jan
  :s avatar

  V 18+5 och bebis sparka och hickar i magen. Mysigt! Sambon har inte fått känna ännu, till skillnad från katten som tog en tupplur på magen när bebis sparkade. Katten reagerade och tyckte magen va för jobbig så han la sig på soffan istället. Supermys <3. 

  Väntar RUL 18/1

 • Postades 09 Jan
  Gäst

  jag är i vecka 18+0 o den 23/jan har tid för ultraljud 

 • Postades 07 Jan
  Gäst

  Nu kallar vu magvarelsen för lanugo den får kanske heta så när den kommit ut med

 • Postades 22 Dec
  :s avatar

  Är i vecka 18+6 igår hade jag min rul, det är en pojke!! hans vikt var 189 gram.  

 • Postades 08 Dec
  :s avatar

  Vecka 18+0 idag :) Och ultraljud på tisdag (11/12) :D Längtar och tycker det är väldigt spännande det här! Ska bli underbart att få se vårt underverk! <3

 • Postades 05 Nov
  :s avatar

  det har gått fort redan i vecka 18 så på fredag ska jag & min älskling kolla könet på vårat barn som jag bär på längtar så himla mycke dit ... hoppas ni andra har det bra . vill gärna komma kontakt med andra som är gravida skriv vore trevligt att lära känna nytt ha de

 • Postades 30 Oct
  :s avatar

  är i vecka 18+3, UL nästa lördag och så spänd att se den lilla igen!

 • Postades 09 Oct
  :s avatar

  18+3 idag och RUL avklarat! En till fin liten pojke väntar vi :)

 • Postades 02 Aug
  :s avatar

  18+1 var på RUL idag, allt såg bra ut, och det ska bli en liten tjej. :-) Vi är jätte glada. Det är mitt barn nummer 5 och jag har 1 tjej och 3 pojkar sen förut så det blir kul! Sambon är också glad, det är hanns barn nummer 2 så han får en pojke och en flicka då :-) för sen ska vi inte ha fler! 

 • Postades 13 Jul
  :s avatar

  vecka 18+1 nu vad tiden går och nu kan man tydligt se i övre magen att jag är gravid. fick illamående igår som höll i sig skrämde upp mig genom att ringa sjukvårdsupplysningen. Havandeskapsförgiftning sa dom men den andra barnmorskan jag fick kontakt med under förmiddagen trodde verkligen inte det, det är för tidigt och sex knoddar högt upp i magen knöla runt så det kan vara det som spökar sedan äter jag för lite också inte bra pga illamående men äta när man mår illa är inte lätt det heller äggstanning och bananer får jag i mig. men allt som har hänt har fått mig att vilja skriva igen det är kul.mycket isté och tittar och känner mycket på magen det går att känna plaseringarna ganska bra stora som händer ungefär det är två i undre delen som jag inte känner pga.späcket som finns där sedan tidigare. jag är gladare i dag men jag sover var annan natt utan medecin lite lugnande tar jag ikväll så jag är still med kroppen så mycket som möjligt för jag har biverkningar av en injetion jag får varannan vecka den är mot ovälkomna gäster som vill prata i min kropp. nu räcker det för den här gången.kram och hej!

 • Postades 13 Jul
  :s avatar

  Vecka 17+0 idag då :) UL den 27:e, längtar som tusan

 • Postades 28 Jun
  :s avatar

  Vecka 18 + 1 idag. Väntar spänt på ultraljudet nästa vecka den 4 juli. Både orolig och förväntansfull. Har inte känt något ännu där inifrån. Visst känns det annorlunda i magen och visst händer det saker både med tarmar och säkert inne i livmodern också. Men jag kan inte avgöra vad som är vad. Hoppas allt är bra därinne. Längtar efter att få se knytet igen.

  Magen är en tydlig liten gravidmage som är svår att dölja. Trots mage och ömma bröst har jag bara gått upp 2,4 kg än så länge vilket känns skönt. Heffaklumpen kan gått få dröja med att visa sig till i slutet av oktober, början av november. :)

 • Postades 04 Jun
  :s avatar

  Är i v 18+2 och ska på UL om tre dagar. Ska bli spännande, hoppas vi kan få veta om det blir en tjej eller kille, så nyfiken!

 • Postades 19 Apr
  :s avatar

  Är ivecka 18+5 nu o väntar med spänning på UL om elva dagar! I torsdags var vi o lyssna på de lilla hjärtat o de va fantastiskt! Så ultraljudet kommer verkligen bli en upplevelse!

  Annars mår jag bra! Har inte kännt sparkar ännu men de kommer nog snart! Försöker verkligen känna något men inget ännu som jag kan uppfatta!

  Men vilken spännande upplevelse jag får vara med om! Ha de bäst alla gravida!

 • Postades 25 Mar
  :s avatar

  Är i vecka 18+1 idag och har ultraljud om åtta dagar. Också lite sent tycker jag, men vi väntar. Ju mer man kan se magen och känna av något därinne så känns det ju mer äkta och som att allt är ok iaf! ^^

  Lycka till ni andra!

 • Postades 05 Mar
  Gäst

  Hej Är i vecka 17+4 har Ultraljud på måndag den 12e Längtar till tusen då d är min andra graviditet, Fast känner inte av nå sparkar, lite spänningar i magen När jag ligger på sidan, vi hoppas på en tjej men vi går se.. Än så länge är d BF 9 aug Ha d bra alla

 • Postades 17 Jan
  :s avatar

  18+4 idag :) Var på Rul igår, så mysigt att se lillbebisen sparka och vifta med armarna <3 tänk att min lilla pojk på 1 år ska bli storebror om ett par månader (Bf 15 Juni) 

   

  Sen så har min bästa vän Bf 5 dagar före mej :)

  Hon har en dotter som är 6 v yngre än min pojk så detta blir vår andra graviditet ihop :D 

 • Postades 28 Dec
  :s avatar

  Heej! Imorgon är det dags för ultraljud :) både spännande kul och läskigt. . Ja har knappt märkt av graviditeten förutom några oroande blödningar i början. Jag har inte gått upp mer än max ett kg och magen är liten. . Vet inte men tror jag kännt den lille. . Om det nu är någon där inne ha ha. Vi får väl se imorgon :) Lycka till alla andra gravida där ute!

 • Postades 25 Nov
  :s avatar

  18+0 men RUL är inte förrän om tio dagar... sent tycker jag, man är ju inte lite ivrig! ;P

 • Postades 10 Nov
  :s avatar

  18+0 RUL i dag :D bebben sparkar för fullt härligt värre

 • Postades 26 Oct
  :s avatar

  18+0 idag och rul på måndag!<3  längtar och är nervös, ska bli det bästa på länge!

 • Postades 25 Oct
  :s avatar

  18+0 idag, Ultraljud på fredag :)

 • Postades 25 Oct
  Gäst

  Ul imorgon då jag går in i v19;) fantastiskt spännande! <3

 • Postades 21 Oct
  :s avatar

  Jag har varit på RUL idag och såg bebis och allt var bra .

  Det bli en flicka precis som jag önskade, ;jätteglad; fast jag mår dålig fysisk varja dag hela tiden.

  BF har ändrat fr 23 till 22 mars, är i v/18+0 idag.

  Jag ska träffa BM den 01-11

   

  Hoppas ni mår bra alla gravida

 • Postades 21 Oct
  :s avatar

  Jaha nu går tiden lite väl fort tycker jag. Magen växer för fulla muggar och den tumlar runt hela dagarna det är så pass att man kan känna utanpå magen med :-) nästa vecka blir det rul :-) så nu är jag v18+0

 • Postades 16 Oct
  Gäst

  Var på UL i fredags och såg lill <3 vårat, hur mysigt som helst =) V 18+0 idag =)

 • Postades 13 Oct
  :s avatar

  UL på tisdag! :) Det ska bli så kul!

  Känner redan bebisen sparka. Vild liten rackare! Precis som första busungen också var i magen. =)

 • Postades 13 Oct
  :s avatar

  Hej alla blivande mammor därute!

  Igår var vi på vårt tredje UL! 18+2 igår..:) 

  Härligt att se att de verkar må bra! Det blir två pojkar!!! :) Det trodde jag faktiskt inte... Inte min man heller, känslan var minst en flicka.. men ack så fel! 

  De var fantastiskt att se dem söka kontakten med varandra (redan) hela tiden ville de vara nära- ta på varandra och ligga i sked. Detta trots en hinna emellan.. Fantastiskt! Barnmorskan sa att man gjort studier på just detta och sett att tvillingar knyter an till varandra och umgås tidigt redan i magen.

  Det är jättespännande det här- men jag är lite rädd för allt som faktiskt kan gå fel... Nu när jag snart är 40 år och väntar tvillingar, tror jag att förståndet hunnit ikapp mig. Då jag väntade mina tre tidigare barn var jag lyckligt naiv och tog för givet att ALLT självklart var bra och skulle bli bra.

  Känner mig lite ensam dock som tvillinggravid.. :( Har sökt med ljus och lykta här- men inte funnit någon ännu som väntar mer än ett barn. Välkomna att höra av er allihop, tvillingar eller ej!! Kramis <3

 • Postades 13 Oct
  :s avatar

  RUL på fredag!!! ser fram åt

 • Postades 13 Oct
  :s avatar

  RUL på måndag!!!!!

  Spännande!!!

 • Postades 09 Sep
  :s avatar

  18+0 idag:) Helt otroligt hur snabbt tiden går! 3 veckor kvar till UL.

 • Postades 03 Sep
  :s avatar

  18+0 idag :) RUL om 2 dagar <3

 • Postades 27 Aug
  :s avatar

  woho v.18 och snart UL.. 4 dagar kvar, längtaaar :).. Det var 10 v sen jag såg min lilla <3 och nu har h*n växt och blivit större än 17 mm :).. <3 <3 <3

 • Postades 11 Jul
  :s avatar

  På Fredag fär vi se vårat lilla hjärta!! LÄNGTAR sååå!!

 • Postades 04 Jul
  :s avatar

  I morgon är det dags att få se lillskrutten igen:)har längtat så mycket<3

  är i dag i v 18+3 (beräknat ifrån förra ultraljudet), får se om man får samma uträkning i morgon eller om de flyttas bak eller fram något:)

  :D

 • Postades 08 Jun
  :s avatar

  Vecka 18 idag, känns underbart. Har dock inte gått upp i vikt ännu :-)

 • Postades 16 May
  :s avatar

  Jag gick in i vecka 18+0 idag :)... Onsdag är det dax för UL längtar att få se den lille igen :)

 • Postades 11 May
  :s avatar

  18+0 idag, imorgon blir det andra ultraljudet gjorde kub testet innan :) Det ska bli så spännande att se den lilla krabaten igen, rör runt sig som bara den där inne! Längtar tills jag kan känna det utanför magen :) Längtar så mycket vill att det ska bli imorgon nu haha! Hoppas ni mår bra alla ni där ute :) Kram på er!

 • Postades 06 May
  Gäst

  längtar till onsdag då ska vi på ul det ska bli så kul och få se den lille längtar så

 • Postades 05 May
  :s avatar

  Idag är jag 18+5 och jag kan bara säga att jag känner mig ovanligt rofylld av allting, men jag längtar som tusan till att börja känna sparkarna i magen :)
  Igår vad det första ultraljudet också ! Spännande var det kan jag lova :)

 • Postades 17 Mar
  :s avatar

  ujsan: Den här sidan räknar från huvud till rumpa :) din bebis har dom förmodligen mätt från huvud till fötterna :)

 • Postades 07 Mar
  :s avatar

  v 18+0 idag! bebbarna växer som dom ska och busar för fullt i magen:) e en stor skillnad att vänta 2 märker ja.. ser ut som v25-27 men ändå bara gått upp 2kg så ja hoppas att de inte drar iväg för mycke;) ul igen 23 mars så de e bara längta på nytt!

 • Postades 28 Feb
  :s avatar

  Var på ultraljud idag och blev flyttad bakåt en vecka. Så det är v17+0 idag itälldet för v18+0. Men det jag reagerar på i denna artikel är att bebisen i vecka 18 är så himla kort. Min bebis mätte 17 centimeter i v 17 som jag beräknas vara i.

 • Postades 19 Feb
  :s avatar

  UL igår fantastiskt och få se vår älskling för första gången!!! Bf blev flyttad en vecka framåt 22/7 =) Det blir en liten pojke om UL stämmer!! Jag är så lycklig! =)

 • Postades 16 Feb
  Gäst

  Idag har vi varit på UL och sett vår lilla underbara bebis! Allt såg bra ut så det känns jätteskönt! De kunde inte säkert säga vilket kön det var för den låg lite fel för det men de tyckte det såg ut som en pojke - men vi får väl se vad storken kommer med i mitten av juli! :-) Så underbart att få se lilla gullisen igen efter KUB-testet! Lycka till allihop med era goa magar! :-)

 • Postades 15 Feb
  :s avatar

  Jag ska på Ul på torsdag, då går ja in i vecka 20. Längtar MAssor!!! 

 • Postades 14 Feb
  :s avatar

  jippi ! 18 fulla veckor och går in i vecka 19 idag.

  Det är en speciell vecka för mig. Imorgon eller rättare sagt idag ska jag på informationsmöte om ryggbesvär under graviditeten.

  På torsdag (Min & Älsklingens egna speciella Alla hjärtans dag)  :) 17 feb ska vi se våran bebis. andra gången för min del men första gången för min pojkvän. Det är något vi verkligen ser fram emot. :)

  Hoppas bebisen mår bra och är frisk!

  Längtar sååå till på torsdag !!! :D:D:D

 • Postades 19 Jan
  :s avatar

  UL idag och vi väntar en liten sommar pojk =) underbart.

 • Postades 18 Jan
  :s avatar

  Går in i v.18 idag! En vecka till UL! Längtar ihjäl mig.

  Hoppas jag snart får känna en spark. Jag beställt en denna veckan=)

 • Postades 17 Jan
  Gäst

  Julieta81  

  Jag har ett hjärtebarn född mars 2009. Hennes hjärtfel upptäcktes i v 37 på ett ultraljud som egentligen var till för att se om hon låg i säte. Nu är jag gravid igen och ska på RUL i nästa vecka. Det blir dock en läkare som kommer att utföra det för att särskilt undersöka organen, ffa hjärtat.

  Hoppas allt gått bra för er och att ni får den hjälp och det stöd ni behöver från sjukvården!

  Kram

 • Postades 13 Jan
  :s avatar

  Hurra även här har vi varit på UL och allt såg bra ut och vi fick reda på att vi väntar en liten Tjej!!

 • Postades 20 Dec
  :s avatar

  Var på UL på torsdag och fick se en liten pojke känns helt fantatsikt!!

 • Postades 03 Dec
  :s avatar

  Har varit på UL.Det visade sig att babisen hade ngt fel i hjärtat. ska åka till Uppsala nästa vecka för undersökning. Har ngn varit med sånt tidigare?

 • Postades 28 Nov
  :s avatar

  18+0 idag och ultraljudet förra veckan visade på TVÅ välmående pojkar <3

 • Postades 27 Nov
  :s avatar

  Om 2 dagar är det dags för UL... ååå vad jag längtar efter att se de lilla pyret... Ska försöka få veta vad det är för kön oxå, även om det är halva spänningen så vill man ändå veta... speciellt nu när barnrummet håller på att renoveras....

  Stort lycka till till alla magar där ute :D

 • Postades 30 Oct
  :s avatar

  jag va på ul i måndags och de visade tvillingar :)

 • Postades 27 Oct
  Gäst

  känt babyn ett bra tag nu , enu tydligare nu  under 1 vecka livlig baby :O) det gillar vi , har UL om 2 dar då får vi veta närden kommer och även könet , MEN kommer inte tro på dem om dem säger flicka denna gång då jag fåtten shok 2004 och en pojke kom ut ?! men han var såå välkommen endå .  så allt var i rosa fick köpa in nytt senare .

  men som sagt denna gång köper jag kläder som bådda könen kan ha , och kommer inte tro dem 100 %  längtar tills fredag då har vi tid .  spännande . för oss spelar inte  könet någe roll ALLS  detta e vår 8de graviditet och sissta har en son född 2004 så bara dem mår bra . VI LÄNGTARRR

 • Postades 25 Oct
  :s avatar

  Varit på ultraljud idag.. var helt fantastiskt!!

  Det var en livlig liten flicka i magen som b la sög på tummen en liten stund.. vi är redan förälskade i vår docka! :)

  Firade med att inhandla lite rosa kläder, barnmorskan lät rätt säker på sin sak sedan fick vi även se könet tydligt.. så det borde ju stämma... men veta helt säkert kan man ju aldrig ;)

  Hoppas det går bra för er alla andra också!

  Kramar:)

 • Postades 05 Oct
  :s avatar

  Det står att livmodern ska vara ca 2 fingerbredder nedanför naveln, men min räcker två fingerbredder över naveln så jag har kanske gått längre tid än det är beräknat. Är 184 cm lång så det finns ju gott om plats iaf...

  Ska på UL om 2 dagar så då får jag väl se om det stämmer, spännande!!

  Har börjat få förvärkar, eller sammandragningar som kommer några gånger om dan. Dom säger att det blir mer förvärkar om man fött flera barn och detta blir vår 4:e =)

  Brösten känns spända och tunga.

 • Postades 24 Sep
  :s avatar

  Ååh, jag va på UL igår! Så mysigt! Och "den" sparkade, gäspade, hickade, log, vinkade och allt möjligt! Så fin <3

 • Postades 17 Sep
  :s avatar

  Åh äntligen 18 fullgågna veckor!!! nu går vi in i vecka 19 <3 om 7 dagar är det dax för ultraljud <3

 • Postades 16 Sep
  Gäst

  18+2 är jag i nu. UL om 11 dagar. Längtar efter att få se min lilla älskling(L)

 • Postades 14 Sep
  :s avatar

  Jag har varit på UL idag, detta vissar en söt flicka ^^ Hon sparkar: ^^ vägde 177 gram

 • Postades 06 Sep
  :s avatar

  Imorgon har jag gått 18 fulla veckor och går på torsdag in i v 19:) Längtar så till mitt andra UL så jag vet att allt är bra och att h*n växer som det ska:) Tänk att snart halva tiden gått! Känns som igår då jag va helt väck av dygnet runt illamående. Åh vår lilla bebis! Hoppas du mår bra därinne, mamsen gör allt för att du ska det!:)

 • Postades 02 Sep
  :s avatar

  18+3 och UL i morron! Men känner inga sparkar ännu. Har gått upp ca 4 kg, bara på magen och inser att jag får ge upp tajta jeans nu för det känns inte bekvämt längre. Tack och lov för modet med leggings och stora tröjor....

 • Postades 31 Aug
  Gäst

  [...] från Familjeliv och Blimamma.se 0 LOVE [...]

 • Postades 29 Aug
  :s avatar

  (18+0) idag :) UL om 2 dagar wieee <3 Men än har jag inte känt några sparkar :) Kom igen nu lillen ! :)

 • Postades 21 Aug
  :s avatar

  Det är så underbart att känna rörelser från det lilla livet=)

 • Postades 19 Aug
  Gäst

  är 18+6 idag och bebisen sparkar och slåss som bara den och gjort ett tag nu! Men igår var vi på ultraljudet och de va så himla skoj! Den vägrade ligga stilla och viftade runt med armar och ben som vanligt ^^ Men den är ca 15 cm och vägde 220g och så skönt att jag bara gått upp 1.5kg så bara mage ;D

 • Postades 16 Aug
  :s avatar

  UL på onsdag =)

 • Postades 16 Aug
  :s avatar

  18+0 idag, 4 dagar kvar till RUL!! Läääängtar så mycket! Hoppas på att få känna några sparkar snart också! =)

 • Postades 16 Aug
  :s avatar

  har bebisen krympt nu eller? Hehe

 • Postades 11 Aug
  :s avatar

  17 plus 6.. imorrn ultraljud, längtar som bara den!!

 • Postades 16 Jul
  :s avatar

  18+0 idag:) sitter på jobbet och undrar när jag ska få börja känna mitt undebara liv inom mig! 5 dagar kvar till ul! Längtar tok mycket!

 • Postades 25 Jun
  :s avatar

  Wooow redan i vecka 19! Hoppas att resten av tiden gar lika snabbt. En vecka till sedan ar har halva tiden av graviditeten gatt, och dessutom blir det ul pa fredag :-), 2 anledningar till att fira nasta helg ;-)

 • Postades 15 Jun
  :s avatar

  Min UL imorgon!! Det är Bra!!!

 • Postades 09 Jun
  :s avatar

  Ultraljud imorgon , guuud vad jag längtar <3

 • Postades 29 May
  :s avatar

  Snart i vecka 18! :D:D Längar efter dig <3

 • Postades 24 May
  :s avatar

  Guuuuud vad tiden går !!

 • Postades 23 May
  Gäst

  ul om två dagar.. längtar <3

 • Postades 22 May
  :s avatar

  åhhh kan inte tiden gå lite fortare.. hihi... Ul om 5dagar... lännnnnngtar

 • Postades 22 May
  Gäst

  3 dagar kvar till till UL... längtar.... äntligt vecka 19 här... snart har halva tiden gått :) de går riktigt fort tycker jag

 • Postades 20 May
  :s avatar

  VILKEN UNDERBAR UPPLEVELSE att få se sin lilla bebbe på ul :) Allt såg bra ut och bf blev flyttad från 13:e till 17:e oktober.

 • Postades 19 May
  :s avatar

  vecka 18+3 idag! nu har man även fått mage! riktig bäbismage och inte den lönnfethet jag känns tidigare! Hoppas allt är bra med er andra förväntansfulla blivande!

 • Postades 18 May
  :s avatar

  vecka 18+1 i dag :) guud va tiden går åhh så underbart :) om precis en vecka får man se den underbara lille :) Länggtaaar så :)

 • Postades 17 May
  :s avatar

  Vecka 18 idag! Tiden går & magen växer. Hoppas att tvillingarna har det bra där inne - Jag längtar efter dem!! :)

 • Postades 17 May
  Gäst

  18+2 bara tre dagar kvar till UL!! längtar!!! =)

 • Postades 17 May
  :s avatar

  Bara 2 dagar kvar till UL :) :) :) Hittills har jag känt två sparkar, men mycket rörelser och buffar. Hoppas nu bara att kotten mår bra och är frisk :)

 • Postades 14 May
  :s avatar

  UL idag bf blev framskjutet fyra dagar

 • Postades 13 May
  :s avatar

  Bara 6 dagar nu till UL, är både nervös och jätte förväntansfull:)

Skriv en kommentar