Mer i kategorin Gravid |

Förutsäg din bebis kön med kinesisk kalender - pojke eller flicka?

Nu kan du enkelt få reda på om din bebis är en pojke eller flicka. Enligt legenden begravdes den Kinesiska kalendern för att bestämma könet hos ofödda i en kunglig grav för mer än 700 år sedan. Sedan den nyligen återupptäcktes har den använts för att förutsäga könet hos foster med ledning av moderns ålder och månaden i vilken befruktning skedde.

För att bestämma könet på din bebis, leta helt enkelt upp raden för din ålder vid tidpunkten för befruktningen i tabellen nedan, och leta sedan upp på kolonnen för den månad då befruktningen skedde. I rutan där raden och kolonnen korsar varandra hittar du könet på din bebis, "♀" för flicka och "♂" för pojke!

Även om det sägs att den stämmer i 90% av fallen så bör du hålla i minnet att det är inte en helt seriös metod. Eller...?

Du kan också prova Bli Mammas andra test för att bestämma könet på bebisen som bygger på andra populära sägner och myter. Gå till testet Pojke eller flicka .

Stämde resultatet på dig? Skriv en kommentar nedan!

Rekommenderat

Sola under graviditeten?

Sola under graviditeten?

Nu när det är sommar så vill man ju ut och njuta i solen, och kanske sola och skaffa sig lite färg, men hur är det under graviditeten, är det farligt för fostret eller för dig att sola under gravditeten? Frågetecknen är många, men i denna artikel försöker vi reda ... 38

Det finns 523 kommentarer till denna artikel

  e

  Känner en sexbarnsmamma där detta endast stämmer på ett av hennes barn!
  Hej allesammans När ni räknat, har ni räknat från er ålder vid tillfället eller plusAT ett år på er ålder? Hur många av er stämde det på? Nyfiken
  Vet nån hur räknar man åldern jag fyllt år i september månad och Blev gravid i augusti, vilket ålder ska jag kolla då i kalender 30 eller 31?

  Jag önkskar mig en flicka har en pojke 4 år jag ser på kalender det stämde i min ålder och det blev en pojke. Nu vill jag jätte gärna ha en flicka fick höra innan ägglosningen ska man ha samlag och på jämna dagar så det blir i Nov för mig jag är 32 år gammal. Va tror ni lyckas jag med det meoden eller är det rikgt enligt det informationen jag har fått?

  DET STÄMMER HELT UNDERBART
  Första barnet flicka enligt denna kalender. Det föddes en flicka. Andra gången pojke enligt denna kalender. Det föddes en pojke. :)
  Har gjort ringtestet och det visade en flicka och det här testet visar också en flicka. Ska på ultraljud om 2 veckor ska bli spännande och så hoppas man kan se könet.
  Otroligt! Stämmer på alla tre
  Stämde på första en flicka, denna gången visar det en pojk så vi får se vad det blir :)

Skriv en kommentar


För att visa att detta meddelande inte autogenererat, ange vilka bokstäver som visas

Går det inte att läsa? Klicka här för att byta.