Mer i kategorin Gravid |

Förutsäg din bebis kön med kinesisk kalender - pojke eller flicka?

Nu kan du enkelt få reda på om din bebis är en pojke eller flicka. Enligt legenden begravdes den Kinesiska kalendern för att bestämma könet hos ofödda i en kunglig grav för mer än 700 år sedan. Sedan den nyligen återupptäcktes har den använts för att förutsäga könet hos foster med ledning av moderns ålder och månaden i vilken befruktning skedde.

För att bestämma könet på din bebis, leta helt enkelt upp raden för din ålder vid tidpunkten för befruktningen i tabellen nedan, och leta sedan upp på kolonnen för den månad då befruktningen skedde. I rutan där raden och kolonnen korsar varandra hittar du könet på din bebis, "♀" för flicka och "♂" för pojke!

Även om det sägs att den stämmer i 90% av fallen så bör du hålla i minnet att det är inte en helt seriös metod. Eller...?

Du kan också prova Bli Mammas andra test för att bestämma könet på bebisen som bygger på andra populära sägner och myter. Gå till testet Pojke eller flicka .

Stämde resultatet på dig? Skriv en kommentar nedan!

Rekommenderat

Hur använder man Angelsound ultraljudsmonitor?

Det har blivit allt vanligare att man under graviditeten skaffar sig en ultraljudsmonitor för hemmabruk, för att i hemmets lugna vrå kunna lyssna på bebisens hjärtljud. Det är dock inte alltid så enkelt att lyckas, och det är vanligt att man gör fel, eller helt enkelt har för höga förväntningar ... 11

Det finns 527 kommentarer till denna artikel

  jag fick mina mens 19/6 och ägglossning var då 2/7 men i juni är det rosa och i juli är det blå. Vad blir könet då? Jag är född den 21/12/1998 alltså är 24 år.
  Har stämt på mina två första barn födda -12 pojke och dotter -15, spännande att se om barn nummer 3 stämmer, isåfall väntas en flicka.

  Stämde på mina båda barn. Pojke först, andra barnet flicka. 

  I Like!! Really appreciate you sharing this blog post.Really thank you! Keep writing.
   OKBet casino

  Om man är 48! År och vill veta sitt barns kön så får man inget svar så varför finns då ens denna ålder som alternativ

  Varför säger den en annan månad när befruktningen skedde? Fast resultaten på könet är olika?
  Räknar man då från sista mensens första dag eller räknar man från själva ligget? ????
  Konstigt för när man fyller i uppgifterna kommer det upp att man blev befruktat någon helt annan månad än den det var haha. Men enligt denna skulle mitt första barn ha varit en pojke - men det var en FLICKA. Denna graviditeten säger det pojke - vi får väl se.
  Jag fattar inte, admin säger att man inte ska plussa på ett år, men vissa säger det. Ska man räkna från befrukningsdatumet eller mensens första dag ??

  Alla mina tre stämde.

  1a = 19 år, blev gravid i Januari & ut kom pojke.

  2a = 25 år, Blev gravid i Juli & ut kom pojke.

  3e = 28 år, blev gravid i December & ut kom en flicka.

Skriv en kommentar


För att visa att detta meddelande inte autogenererat, ange vilka bokstäver som visas

Går det inte att läsa? Klicka här för att byta.