Mer i kategorin Gravid |

Förutsäg din bebis kön med kinesisk kalender - pojke eller flicka?

Nu kan du enkelt få reda på om din bebis är en pojke eller flicka. Enligt legenden begravdes den Kinesiska kalendern för att bestämma könet hos ofödda i en kunglig grav för mer än 700 år sedan. Sedan den nyligen återupptäcktes har den använts för att förutsäga könet hos foster med ledning av moderns ålder och månaden i vilken befruktning skedde.

För att bestämma könet på din bebis, leta helt enkelt upp raden för din ålder vid tidpunkten för befruktningen i tabellen nedan, och leta sedan upp på kolonnen för den månad då befruktningen skedde. I rutan där raden och kolonnen korsar varandra hittar du könet på din bebis, "♀" för flicka och "♂" för pojke!

Även om det sägs att den stämmer i 90% av fallen så bör du hålla i minnet att det är inte en helt seriös metod. Eller...?

Du kan också prova Bli Mammas andra test för att bestämma könet på bebisen som bygger på andra populära sägner och myter. Gå till testet Pojke eller flicka .

Stämde resultatet på dig? Skriv en kommentar nedan!

Rekommenderat

Så farligt är coronoaviruset för gravida

Så farligt är coronoaviruset för gravida

För mer info och senaste nytt om Corona-viruset, besök vår temasajt om COVID-19. Uppdatering 200227: Epedemin orsakad av det nya coronaviruset (SARS-CoV-19) fortsätter och smitta har bekräftats i ett stort antal länder, men omfattande utbrott har hittills konstaterats endast i Kina, Sydkorea och Italien. Situationen i Kina verkar ha stabiliserats med en ... 19

Det finns 522 kommentarer till denna artikel

  Varför säger den en annan månad när befruktningen skedde? Fast resultaten på könet är olika?
  Räknar man då från sista mensens första dag eller räknar man från själva ligget? ????
  Konstigt för när man fyller i uppgifterna kommer det upp att man blev befruktat någon helt annan månad än den det var haha. Men enligt denna skulle mitt första barn ha varit en pojke - men det var en FLICKA. Denna graviditeten säger det pojke - vi får väl se.
  Jag fattar inte, admin säger att man inte ska plussa på ett år, men vissa säger det. Ska man räkna från befrukningsdatumet eller mensens första dag ??

  Alla mina tre stämde.

  1a = 19 år, blev gravid i Januari & ut kom pojke.

  2a = 25 år, Blev gravid i Juli & ut kom pojke.

  3e = 28 år, blev gravid i December & ut kom en flicka.

  Ska få en pojke tydligen. Testade på mina äldre barn, min son skulle varit en flicka och min dotter skulle varit en pojke, enligt kalendern
  Usa Pharmacy Pills Scam
  Mycket konstigt att när jag fyller i att befruktning skedde i mars 2017 så skriver sidan ändå ut att befruktning skedde i januari?
  muxpux

  7 muxpux

  flicka här får se om det stämmer.
  Kalender: flicka, pojke, pojke Fick: pojke, pojke, flicka

Skriv en kommentar


För att visa att detta meddelande inte autogenererat, ange vilka bokstäver som visas

Går det inte att läsa? Klicka här för att byta.