Mer i kategorin Gravid |

Förutsäg din bebis kön med kinesisk kalender - pojke eller flicka?

Nu kan du enkelt få reda på om din bebis är en pojke eller flicka. Enligt legenden begravdes den Kinesiska kalendern för att bestämma könet hos ofödda i en kunglig grav för mer än 700 år sedan. Sedan den nyligen återupptäcktes har den använts för att förutsäga könet hos foster med ledning av moderns ålder och månaden i vilken befruktning skedde.

För att bestämma könet på din bebis, leta helt enkelt upp raden för din ålder vid tidpunkten för befruktningen i tabellen nedan, och leta sedan upp på kolonnen för den månad då befruktningen skedde. I rutan där raden och kolonnen korsar varandra hittar du könet på din bebis, "♀" för flicka och "♂" för pojke!

Även om det sägs att den stämmer i 90% av fallen så bör du hålla i minnet att det är inte en helt seriös metod. Eller...?

Du kan också prova Bli Mammas andra test för att bestämma könet på bebisen som bygger på andra populära sägner och myter. Gå till testet Pojke eller flicka .

Stämde resultatet på dig? Skriv en kommentar nedan!

Rekommenderat

Bristningar under graviditeten

Bristningar under graviditeten

Bristningar under graviditeten ses som streck eller ränder i huden av varierande tjocklek och färg. De kan vara allt från ljust rosa märken som knappt syns, till djupt röda väl framträdande. Bristningar kan uppstå tidigt eller sent i graviditeten, vanligt är att de uppkommer mellan vecka 13-37, ett väldigt stort intervall ... 35

Det finns 528 kommentarer till denna artikel

  Stämde på tösen. Var 26 år och blev gravid i november. Nu är jag 31 och blev gravid i januari. Så hoppas lite att det stämmer nu med. Vore kul att ha en av varje.
  Jag blir lite förvirrad. För tekniskt sätt var jag 24 när jag blev gravid med min son, men skulle fylla 25 samma år. Denna gången ska vi försöka igen i juni och nu är jag 25, enligt min kalender är jag fertil mellan 22-28 juni och jag fyller 26, 30 juni. Enligt kalendern om jag är 25 kommer de bli en pojke och är jag 26 blir det en tjej. De handlar bara om dagar men jag blir förvirrad, nån som kan hjälps mig ?
  Fel på båda för mig med så stämmer inte
  Fel på båda

  stämde på första, men med andra stämde det inte alls,

  Stämde för mig, fick en son :)
  Stämde för mig, fick en son :)
  MammaC

  3 MammaC

  Det har stämt på min första  son och enligt RUL så stämmer det denna gång med :D

  På mig stämde det med nr 1 pojke. Väntar nu nr 2, och enligt den här gången så ska det bli en flicka om det nu stämmer. :)
  Hej jag har 6 flickor nu är jag gravid igen, min sista mens var 2013 24-de december kan ni kola vad blir det för kön snälla. jag väntar på eran svar.Tack

Skriv en kommentar


För att visa att detta meddelande inte autogenererat, ange vilka bokstäver som visas

Går det inte att läsa? Klicka här för att byta.