Mer i kategorin Gravid |

Förutsäg din bebis kön med kinesisk kalender - pojke eller flicka?

Nu kan du enkelt få reda på om din bebis är en pojke eller flicka. Enligt legenden begravdes den Kinesiska kalendern för att bestämma könet hos ofödda i en kunglig grav för mer än 700 år sedan. Sedan den nyligen återupptäcktes har den använts för att förutsäga könet hos foster med ledning av moderns ålder och månaden i vilken befruktning skedde.

För att bestämma könet på din bebis, leta helt enkelt upp raden för din ålder vid tidpunkten för befruktningen i tabellen nedan, och leta sedan upp på kolonnen för den månad då befruktningen skedde. I rutan där raden och kolonnen korsar varandra hittar du könet på din bebis, "♀" för flicka och "♂" för pojke!

Även om det sägs att den stämmer i 90% av fallen så bör du hålla i minnet att det är inte en helt seriös metod. Eller...?

Du kan också prova Bli Mammas andra test för att bestämma könet på bebisen som bygger på andra populära sägner och myter. Gå till testet Pojke eller flicka .

Stämde resultatet på dig? Skriv en kommentar nedan!

Rekommenderat

Prematur – är det farligt för mitt barn att komma ut?

Prematur – är det farligt för mitt barn att komma ut?

Många gravida mammor kommer till sjukhus med viss sjukdom eller med förtidsvärkar och få höra att de ska få prematura barn. Största del av de mammor kommer att klara sig och uppnå fullgången tid, men i sex procent av fallen så kommer barnet innan fullgången tid.  Varför blir det så? ... 6

Det finns 527 kommentarer till denna artikel

  Det stämde, fick en pojk i oktober.
  Stämde med alla tre både med flickorna och lillpojken ❤️
  Stämmer! Och även på den sista som tyvärr dog i magen :-(. Enligt almanackan skulle det ha blivit en pojke(ut kom en liten,liten kille;-( )

  Eva

  Mina första två stämde helt och hållet, två pojkar ❤️❤️ Nu tredje barnet visar det att det är en liten tös, oj vad lycklig jag blir om det stämmer ❤️❤️❤️
  Första stämde. Ska bli kul om det stämmer denna gången också :)
  minna

  5 minna

  Stämde inte på någon!
  KiMad

  3 KiMad

  Stämmer på 2 av mina 4 barn...
  Kan inte kolla eftersom jag är 17....
  Hur gammal e du nargita?
  Stämde på tösen. Var 26 år och blev gravid i november. Nu är jag 31 och blev gravid i januari. Så hoppas lite att det stämmer nu med. Vore kul att ha en av varje.

Skriv en kommentar


För att visa att detta meddelande inte autogenererat, ange vilka bokstäver som visas

Går det inte att läsa? Klicka här för att byta.