Mer i kategorin Gravid |

Förutsäg din bebis kön med kinesisk kalender - pojke eller flicka?

Nu kan du enkelt få reda på om din bebis är en pojke eller flicka. Enligt legenden begravdes den Kinesiska kalendern för att bestämma könet hos ofödda i en kunglig grav för mer än 700 år sedan. Sedan den nyligen återupptäcktes har den använts för att förutsäga könet hos foster med ledning av moderns ålder och månaden i vilken befruktning skedde.

För att bestämma könet på din bebis, leta helt enkelt upp raden för din ålder vid tidpunkten för befruktningen i tabellen nedan, och leta sedan upp på kolonnen för den månad då befruktningen skedde. I rutan där raden och kolonnen korsar varandra hittar du könet på din bebis, "♀" för flicka och "♂" för pojke!

Även om det sägs att den stämmer i 90% av fallen så bör du hålla i minnet att det är inte en helt seriös metod. Eller...?

Du kan också prova Bli Mammas andra test för att bestämma könet på bebisen som bygger på andra populära sägner och myter. Gå till testet Pojke eller flicka .

Stämde resultatet på dig? Skriv en kommentar nedan!

Rekommenderat

Hur använder man Angelsound ultraljudsmonitor?

Det har blivit allt vanligare att man under graviditeten skaffar sig en ultraljudsmonitor för hemmabruk, för att i hemmets lugna vrå kunna lyssna på bebisens hjärtljud. Det är dock inte alltid så enkelt att lyckas, och det är vanligt att man gör fel, eller helt enkelt har för höga förväntningar ... 11

Det finns 527 kommentarer till denna artikel

  Stämmer på min första. Visar pojke och blev en pojke! Nu är jag gravid igen. Den säger flicka! Men vi vet inte än, men om 2 veckor får vi veta!
  Stämde båda ggr flicka och flicka nu säger den flicka igen . Får se om det stämmer
  Skojs bara såg nu att den visat flicka alla tre gånger! Har två pojkar och en tredje påväg i magen ;)
  Stämde på första, inte andra och tredje!
  minna

  5 minna

  Då stämde det denna gången:) visade flicka, flicka, pojke och nu har vi tre kollar:)
  minna

  5 minna

  Den visar flicka, flicka, pojke på mig... Eftersom jag har två pojkar gissar jag att detta blir en flicka då?? Lill-hen bör väl visa könet inom två veckor iaf... Är beräknad på lördag:)
  Stämde inte på mitt första. Även på syrrans båda barn stämde det ej, så jag antar det blir motsatsen av vad kalendern visar
  Första stod det pojke blev pojke andra står flicka vet ej vad det är än men Hade blivit glad i vilket fall som helst

  Stämmer på alla mina tre barn :) första barn var en pojke, andra o tredje flickor. .så frågan är om det stämmer denna gången med, spännande.. Många tror att det kommer bli en pojke men jag tror att det blir en flicka till o det visar ju denna kalendern också .. så vi får väl se..

  Spänningen ökar för varje dag :)

  em

  stämmer på första pojken men inte på andra som skulle blivit en flicka :))

Skriv en kommentar


För att visa att detta meddelande inte autogenererat, ange vilka bokstäver som visas

Går det inte att läsa? Klicka här för att byta.