Mer i kategorin Gravid |

Förutsäg din bebis kön med kinesisk kalender - pojke eller flicka?

Nu kan du enkelt få reda på om din bebis är en pojke eller flicka. Enligt legenden begravdes den Kinesiska kalendern för att bestämma könet hos ofödda i en kunglig grav för mer än 700 år sedan. Sedan den nyligen återupptäcktes har den använts för att förutsäga könet hos foster med ledning av moderns ålder och månaden i vilken befruktning skedde.

För att bestämma könet på din bebis, leta helt enkelt upp raden för din ålder vid tidpunkten för befruktningen i tabellen nedan, och leta sedan upp på kolonnen för den månad då befruktningen skedde. I rutan där raden och kolonnen korsar varandra hittar du könet på din bebis, "♀" för flicka och "♂" för pojke!

Även om det sägs att den stämmer i 90% av fallen så bör du hålla i minnet att det är inte en helt seriös metod. Eller...?

Du kan också prova Bli Mammas andra test för att bestämma könet på bebisen som bygger på andra populära sägner och myter. Gå till testet Pojke eller flicka .

Stämde resultatet på dig? Skriv en kommentar nedan!

Rekommenderat

Sola under graviditeten?

Sola under graviditeten?

Nu när det är sommar så vill man ju ut och njuta i solen, och kanske sola och skaffa sig lite färg, men hur är det under graviditeten, är det farligt för fostret eller för dig att sola under gravditeten? Frågetecknen är många, men i denna artikel försöker vi reda ... 38

Det finns 523 kommentarer till denna artikel

  Visade pojk och blev en liten pojk

  Visade pojke & fick en pojke :)

  Första skulle varit pojke - fel, de blev flicka. Andra skulle varit flicka - fel, blev pojke. Tredje visar nu kille, upp till bevis ;)
  Hej :) Jag undrar om någon vet hur man räknar tidpunkten för befruktning. Menar de sista mensens första dag eller menar de datumet för ägglossning? I mitt fall är den ena under en månad och den andra månaden efter. Så jag vet inte vilken jag skall gå på. Är det någon som vet? :)
  Stämde med första och med andra så lite kul :)
  Stämmer på min första. Visar pojke och blev en pojke! Nu är jag gravid igen. Den säger flicka! Men vi vet inte än, men om 2 veckor får vi veta!
  Stämmer på min första. Visar pojke och blev en pojke! Nu är jag gravid igen. Den säger flicka! Men vi vet inte än, men om 2 veckor får vi veta!
  Stämde båda ggr flicka och flicka nu säger den flicka igen . Får se om det stämmer
  Skojs bara såg nu att den visat flicka alla tre gånger! Har två pojkar och en tredje påväg i magen ;)
  Stämde på första, inte andra och tredje!

Skriv en kommentar


För att visa att detta meddelande inte autogenererat, ange vilka bokstäver som visas

Går det inte att läsa? Klicka här för att byta.