Mer i kategorin Gravid |

Förutsäg din bebis kön med kinesisk kalender - pojke eller flicka?

Nu kan du enkelt få reda på om din bebis är en pojke eller flicka. Enligt legenden begravdes den Kinesiska kalendern för att bestämma könet hos ofödda i en kunglig grav för mer än 700 år sedan. Sedan den nyligen återupptäcktes har den använts för att förutsäga könet hos foster med ledning av moderns ålder och månaden i vilken befruktning skedde.

För att bestämma könet på din bebis, leta helt enkelt upp raden för din ålder vid tidpunkten för befruktningen i tabellen nedan, och leta sedan upp på kolonnen för den månad då befruktningen skedde. I rutan där raden och kolonnen korsar varandra hittar du könet på din bebis, "♀" för flicka och "♂" för pojke!

Även om det sägs att den stämmer i 90% av fallen så bör du hålla i minnet att det är inte en helt seriös metod. Eller...?

Du kan också prova Bli Mammas andra test för att bestämma könet på bebisen som bygger på andra populära sägner och myter. Gå till testet Pojke eller flicka .

Stämde resultatet på dig? Skriv en kommentar nedan!

Rekommenderat

Sola under graviditeten?

Sola under graviditeten?

Nu när det är sommar så vill man ju ut och njuta i solen, och kanske sola och skaffa sig lite färg, men hur är det under graviditeten, är det farligt för fostret eller för dig att sola under gravditeten? Frågetecknen är många, men i denna artikel försöker vi reda ... 38

Det finns 523 kommentarer till denna artikel

  Kalender: flicka, pojke, pojke Fick: pojke, pojke, flicka
  Enligt detta ska jag få en flicka, men troligtvis är det en pojke om man ska tro nubbteorin.
  Stämmer kalendern när man gör ivf med infrysta embryon?
  Hur ska man räkna
  stämmer på mina 4 barn väntar nu på 5,e
  Är det säkert att man inte ska plussa på ett år ? Jag fyller år i augusti fyller då 32 år, blev gravid i maj detta år och var vid befruktningen 31. Ska jag räkna att jag är 32 eller 31år vid befruktningen ??
  Hej! Jag fyllde år i samma veva som liten blev till..så det blir olika beroende på om jag skriver ålder 32 eller 33... finns det nåt jag kan lita mer på haha, eller det är vänta och se? ;)
  Förtydliga mig lite, ska man räkna från senaste mensens första dag, eller den dagen man hade ägglossning och hade samlag som befruktningen skedde? I mitt fall, mensens första dag :14 april och ägglossning den 4 maj och samlag. Vilken dag ska jag då räkna befruktningen ?
  Hej! Ska man räkna befruktningen mensens sista dag eller den dagen man hade ägglossning och samlag ?
  admin

  7 admin

  Lisa, tyvärr är många av dessa kalendrar som man hittar online inte korrekta, till skillnad från vår kalender... :)

Skriv en kommentar


För att visa att detta meddelande inte autogenererat, ange vilka bokstäver som visas

Går det inte att läsa? Klicka här för att byta.