Sanna_ungmamma

5 Sanna_ungmamma

5592 visningar

när slutar blödningarna i graviditet? vecka 12

Hej jag undrar för er som haft blödningar i graviditet pga sköra slemhinnor, när slutade ni blöda helt? Har haft småblödningar till o ifrån v6 tills nu v12 (11+2) men det kan dröja veckor mellan blödningarna. Blir ju smått irriterad på detta. Har ju inga direkta smärtor förutom ytterst lite molvärk.
1261 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  RebeccaM

  3 RebeccaM

  Jag hade småblödningar från och till när jag väntade mitt första barn,enligt min gynekolog pga att jag hade en känslig livmodertapp och sköra slemhinnor. Oftast kom dom efter att jag varit på toaletten då jag även var hård i magen.. Men dom slutade nog inte förrän i v 16-17 nån gång, kanske till och med senare. Denna graviditet har jag inte blött alls, och nu tycker jag nästan att det är konstigt eftersom jag var så inställd på att göra det även denna gång :-)
 • 2

  muxpux

  7 muxpux

  jag hade en liten blödning i vecka 12 eller 13 men gick snabbt över,tog och frågade min näst äldsta syster om detta,som visst hade haft en rejäl blödning så hon trodde att hon hade fått missfall och åkt in till sjukan som sa att hon måste varva ner lite hon var /är skådespelare.

 • Okej tack för svar. Tyvärr slutade blödningarna med ett missfall och jag väntar nu på att det blir ordning där nere igen så vi kan försöka bli gravida igen :)