ungmamma

0 ungmamma

11103 visningar

Hur lång tid tar en missfallsutredning? vecka 4

Jag undrar hur lång tid det tar för en utrednig som man gör om man haft 3 missfall utan någon lyckad graviditet emellan?

Jag har haft 3 missfall bakom mig, (alla på rad) det första var sommaren 2005 (i V. 9-12), det andra sommaren 2008 (upptäcktes på rutinultraljudet) och det tredje nu i mitten på januari..(i v. 9.) Fick göra skrapningar alla 3 gångerna. Jag har inte användt skydd mellan graviditeterna heller, så det har tagit ganska lång tid att bli gravid. I förrgår gjorde jag ett gravtest som blev väldigt svagt +, igår morse gjorde jag ännu ett till test och det visade neg. Imorse när jag vaknade och gick på toa upptäckte jag att jag blödde, typ som en vanlig mens, fast med värk i svanken. Funderar på om detta kan vara ett tidigt missfall? Om nu så är fallet hoppas jag att kroppen kan ta hand om det själv och att jag slipper ytterligare en skrapning..

Jag har tid den 10 maj för missfallsutredning, (har väntat sen i januari på denna dag). Så det jag undrar är hur lång tid denna utredning kan tänkas ta, och vad det är dom kollar och hur det går till och lite sånt.
Jag har nog tur som får göra den här utredningen nu, jag är ju bara 20 år och har bara varit tsm med min nuvarande pojkvän i 6,5 månad.

Hoppas att ingen annan ska behöva gå igenom samma som mig!

1420 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Sara.

  4 Sara.

  har inget svar på din fråga men ønskar dig all lycka till som finns<3
 • Vad tråkigt! :(

  När mitt tredje missfall konstaterades så fick jag och min sambo ta blodprov direkt efter undersökningen (de tar blodprov för att kolla hormoner och massa annat för att se om något är fel, gör även gyn.undersökning). Sen fick jag ett brev hem efter ca 6veckor med hur det hade gått.

  Så gjorde de här där jag bor i alla fall.

  Hoppas allt går bra och lycka till!!
 • 3

  Imjkok

  0 Imjkok (gäst)

  ivermectin 90 mg - ivermectin over the counter canada ivermectin 50mg/ml