madde70

5 madde70

7347 visningar

Normalt? vecka 38

Jag måste fråga om det är vanligt att man blir som jag är nu i slutet.Har nämligen inget minne av att jag varit sådan i andra grav.Jag kan bara sitta och tänka på något(både tragiska och underbara)saker och så kan jag börja gråta.Var med barnen borta i ett lekland förrut och där satt jag och pratade med en tjej jag aldrig träffat innan och helt plötsligt kunde jag börja gråta tex när jag berättade vilken vecka jag var i eller när hon sa till mig att jag hade fina barn..Jag känner mig riktigt störd alltså..ha ha.Jag menar ena stunden så gapskrattar jag men jag kan lika gärna börja storböla direkt efter..Nu skall jag vara hos bm om enhalv timme.haha nu gråter jag igen bara tanken på att jag skall dit..Vet att allt kommer brista när jag är där och berättar hur dåligt jag mår..Tänk om hon säger"Det är bara att vänta till det sätter ingång finns inget annat att göra.Då alltså,då vet jag inte vad jag gör..Är jag ensam att ha ett riktigt bergodal humör?Jag kan inte säga att jag känner mig deppig utan snarare tvärt om:)Bara där verkar det ju stört;)

 

1597 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  elvan91

  5 elvan91

  Jag har sådana ögonblick nån gång (dock sällan), jobbigaste var att jag myste med sambon och kollade tv. Helt plötsligt går jag in i sovrummet och börjar gråta. Sambon kommer in som ett frågetecken och inte fattar varför haha! När det hänt så är det av ingen anledning alls, började bara gråta haha.
 • 2

  ellas

  2 ellas

  Jag var så under min förra graviditet. Började gråta när som helst och det gick inte att stoppa. Jag har alltid varit blödig, men då vart det nästan löjligt.  =)

  Den här graviditeten så har jag haft bara nått enstaka tillfälle. På väg till jobbet på cykeln så började jag bara storböla och visste knappt varför. =)

 • 3

  _anni_

  4 _anni_

  Jag grät när jag kollade på tv hela tiden. men värst av allt var när lillen kommit. Då var jag helt störd. Grät, var arg, ledsen....ja allt! haha!