IissiC

1 IissiC

10368 visningar

Någon som vet?

Hejsan! Jag och min pojkvännen har försökt att få barn en längre tid, Det har varit en Väldig kamp och vi har haft svårt att lyckas. Jag har alltid skrivit ner när jag fått min mens och när den är slut. Den har varit regelbunden kommer alltid den 4 och varar i 3-5 dagar. Någon gång har den kommit den 6: istället. Hur eller hur så har jag nu gott över tiden och det har inte hänt på några månader. Jag är nu 5 dagar sen. Jag har gjort en massa grav test men utan resultat, jag känner mig inte speciellt konstig över några förändringar. Det enda jag kan påpeka är att jag kan få lite ont i magen men långt ifrån den mensverk jag brukar ha. Är det någon som varit med om samma? Är ja gravid eller är ja bara sen? Tycker att det borde visas på stickan. Jag vill ju så gärna veta om jag är gravid eller inte. Någon?
2332 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  keeya

  5 keeya

  Det är inte ovanligt att gå över tiden fast man är regelbunden. Gjort det flera gånger. Det är inte heller ovanligt att först få negativt på sticka. Både jag och min syster gjorde det. Vänta några dagar och testa igen. Håller tummarna på ett plus!
 • Vissa plussar inte förrän väldigt sent, när de är gravida i vecka 7 eller 8. Det finns test att beställa som ska kunna visa gravidietet tidigt, men vet inte vad de heter. Annars vänta ett par dagar och testa igen. Vissa månader hoppar kroppen över äl och mens, men jag har personligen aldrig varit med om det. Jag håller tummarna för er och hoppas att du får ett plus snart :)
 • 3

  Bumbi

  5 Bumbi

  Ibland kan ju kroppen luras genom att mensen väntar några dagar även om den i vanliga fall är regelbunden. Speciellt om man vill ha barn eller är rädd för att vara med barn.

  Men det kan även vara så att du inte uppnått den hormon-nivån som gravtesten kan mäta vilket då ger dig negativt testresultat trots att du är gravid.

  Hoppas på det sistnämda! :)