Melinix

4 Melinix

2285 visningar

Snälla hjälp mig någon :'( !!!! Är livrädd att något är fel!

12 nov uttag av pstav, ägglossning på en gång 19 dec spotting, små röda klumpar. 22 dec riklig mens som varade till 25 då det blev minskad och försvann helt den 27 29 dagar eller 32 dagar mellan mens, men räknar ifrån den rikliga mensens dag. Det betyder att jag antingen ska ha mens den 21. Jag brukar ha syptomen 1 vecka inna och det fick jag, men den är fortfarande kvar och inte tecken där nere på att mensen är på gång. Tog ett test igår med apotekets egna grav-test och det blev negativt i alla fall inte ett synligt streck som kunde övertala mig. Misstänker att jag såg ett spökstreck. Det kan ju hända att min ägglossning blev lite försenad men det tvekar jag på. Så hur ser ni på detta kaoset? Nu har jag gått 7 dagar över tiden!!! Testade mig i fredags igen men inget plus här inte !! Två negativt och nu ska jag va inne i v5+1 om jag skulle vara gravid och INGA tecken på mens där nere !! Bara genomskinlig flytning \"/ har värk men känns mer som kramper och jag är svullen och hård i mitten. jag funderar starkt på att ringa gyn och kräva att dem kollar ifall det är något som är fel där nere eller ja, inuti :\'( Någon som haft så men ändå varit gravid??
29 Svar (äldsta svaret först)
 • Det är JÄTTEVANLIGT att kroppen i te beter sig som den brukar en tid efter att man slutat med hormonella preventivmedel. Det kan ta ett par månader ibland. Du behöver inte vara orolig, men kontakta gyn om du blir lugnare av det :)
 • 2

  Delalou

  3 Delalou

  Säger som lindamaria. När man har slutat med preventivmedel är det jättevanligt att det dröjer en tid innan kroppen kommer in i sin naturliga balans. Det kan även dröja ett tag innan ägglossningen kommer igång igen. Du har inget att vara orolig för.
 • 3

  Dkjngw

  0 Dkjngw (gäst)

  stromectol how much it cost - buy stromectol online stromectol tablets