sarapedersen

3 sarapedersen

11056 visningar

Blödning vid samlag efter abort?

Hej. Jag har 4 barn sedan tidigare, väldigt tätt emellan dom. Och vid två tillfällen har jag fått göra abort sedan förra året. En abort var en sen abort, den andra var en väldigt tidig abort. Den första aborten gick fort men fick dock infektion i livmodern o fick dropp intravenöst sen ville dom skrapa då de fanns rester kvar men jag är livrädd för att sövas så det blev ingen skrapning. Fick mediciner med hem o sen blev jag bra. Inga rester vid nästa kontroll. Andra aborten var en hemabort som gick väldigt smidigt. Snabbt o nästan smärtfritt. Samtidigt som jag gjorde koll hur långt den graviditeten var så togs ett cellprov samt könsjuksdomstest, dom kollade även en knöl jag har på livmodertappen. Men den var helt ofarlig. Men nu undrar jag. Efter första aborten hade jag blödningar väldigt länge, när de väl sluta och jag hade sex så börja de blöda lite igen. Men sen avtog de helt. Nu efter den tidiga aborten så slutade blödningarna efter 4-5 veckor. Jag tror att jag har haft min mens en gång sen dess? Men har oregelbundna blödningar. Samt ALlTID blödning efter sex, kan hålla på flera dagar efter. Lite molvärk i magen o sen kan blödningen ibland vara nästan typ svart o bara som en flytning för att sedan vara helt rött färskt blod? Såhär får jag vid varje samlag :( blir jätte nervös över vad det kan vara.. aldrig varit med om det innan, började efter aborten.. Någon som har varit med om samma sak? Är det normalt med blödning vid samlag efter abort? Gjorde aborten sista mars detta året så de är ett tag sen ändå..
1440 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Mille87

  5 Mille87

  Jag skulle nog ringt och kollat, så att det inte är en infektion. Det låter ju inte riktigt bra, även om det inte har något med aborten att göra. Det kan ju vara något som kommit efter du läkt efter aborten. Hoppas det löser sig :)

 • 2

  Sam

  0 Sam (gäst)

  Hej! Jag vet inte hur längesen detta lades ut men jag upplever exakt samma problem just nu, efter en abort. Jag undrar hur det gick för dig?
 • 3

  Cqpjqn

  0 Cqpjqn (gäst)

  how much does ivermectin cost - ivermectin lotion for lice buy stromectol online