Zvintooo

1 Zvintooo

1344 visningar · 1 år

Missfall? vecka 4

Som hur många som helst går jag här hemma och driver mig själv till vansinne. Vi har gjort en IVF och jag är idag i vecka 4+5. Har inte haft några direkta symtom (fortfarande tidigt) utan haade ett lätt illamående, ungefär som magatarr, i helgen. Nu till min fråga...jag började få blod landade flytningar i förrgår (måndag) och nu kommer det varje gång jag går på toa. Inte så att det blir något på bindan...utan på pappret bara. Låter det som ett missfall? När jag ringer och rådfrågar får jag till svar att avvakta för att det är för tidigt...men denna ovisshet gör mig galen. Hade verkligen hoppa spå att det är vår tur nu

4 Svar

Ta ett nytt test. Jag fick ett tidigt missfall för ett par år sedan och då visade testet negativt direkt efter att jag börjat blöda. Men positivt kan ju också betyda missfall tyvärr. Tänkte eftersom det är så tidigt att testet kanske inte ger utslag längre om det är missfall.
Hjälp!! Igår (fredag) kom det en större blödning inom 20min som gjorde att jag blöder ner byxor, så glad att jag hade klänning, när jag ringde 1177 sa de att det kunde vara ett missfall men skulle avvakta. Efter blödningen återgick det till det jag skrev innan, kommer på pappret men inget i skyddet...ringde igen idag då denna ovisshet gör mig knäpp i huvudet. Då lät det plötsligt som om jag förmodligen fortfarande är gravid. Någon som varit med om samma?
Kan uppdatera med att det idag kom en riklig blödning..var på toa 20min innan och på den "lilla" stunden han det bli så pass så jag var glad att jag var klänning....dock inga smärtor i magen alls... Gjorde inte oron mindre!
Hej. Det låter ju inte som om du har en blödning. När jag blev gravid med 3:dje barnet så hade jag en mycket liten blödning de första månaderna. Jag trodde det var mens å satte in tampong. Det var endast lite blod på toppen å sen inget mer. Jag fattade inte att jag var gravid utan trodde att jag hade fått en väldigt lätt mens. Jag skriver detta i förhoppning att din oro ska lätta något. Om ditt papper bara blir lite rosafärgat beror det troligen inte på missfall. Jag hoppas verkligen för din skull att graviditeten går bra

Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.