Dilba

0 Dilba

9165 visningar

Jag är lite kluven.

Hejsan På Er :)

Det är så att vi försöker få barn, men går inte så bra :/  Jag gjorde en abort i april (2009). Slutade med mina p-piller i juni/juli. Har fått min mens varje månad, den har bara blivit nån lr några dagar försenad bara. Mensen i december här nu, fick ja på julafton, vara drygt 2 dagar, sen kom det bytte lite blod dagen efter sen inge mera.

Min mage är svullen, mina vader kryper det i på kvällarna, kissar hela tiden känns det som, brukar värka till vid vänster sida av magen (vid revbenen, typ sticker) jag har en och samma smak i munnen hela tiden, men jag känner inga nya dofter som man kan göra. Mitt humör är för jävligt ibland :(    Jag tog ett grav-test för lite mer än en månad sen, men visade negativt. Vad är felet.

Hoppas ni alla hade en bra jul. Och gott nytt år på er :)

1658 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  poureki

  0 poureki

  Det är helt normalt att det kan ta upp till ett år att bli gravid så ingen panik . Kanske du skulle prova ÂL stickor? Så kan du pricka in ägglossning lite bättre!

 • 2

  Dilba

  0 Dilba

  Tack för ditt svar !

  Men det gick så himla snabbt förra gången. Och då slutade jag med p-piller jan -2009 och vart gravid i feb-2009 fast jag hade mens i feb då.

 • 3

  JS_90

  0 JS_90

  Du kanske borde testa igen om det var en månad sedan du testade sist:)