AnnieLee

0 AnnieLee

57048 visningar

Mensvärk men ingen mens, testade negativt men har ömmande bröst och kissar ovanligt ofta.

Hej allihopa! Jag har läst runt på olika forumer ett bra tag och hoppas på att någom av er kanske skulle kunna hjälpa mig.

Jag slutade äta mina minipiller i böjan av december, sedan den månaden har jag haft helt regelbunden Mens på 30 dagars cirkel, (kan ha kommit 28:de en månad) och har även alltid märkt en dag innan då jag fått mensvärk.

Men nu den senaste veckorna har mina bröst börjat ömma, eller mest bröstvårtorna och när min kille tar på mig så kan det göra ont även fast han knappt klämmer. (jag har varit gravid innan men begick abort då och kommer ihåg symptomen rätt väl)

Nu har det gått 5 dagar över alltså en cirkel på 35 dagar, ( 7 dagar om man räkna från 28) och jag är väldigt kissnödig, jag har ALDRIG i mitt liv behövt kissa under natten. även fast jag varit lite ksissnödig på kvällen har inte dett varit ett problem. MEN de senaste veckorna /veckan har jag gått upp 3 - 5 gånger per natt bara för att gå på toaletten. Jag har även haft mensvärk i en vecka nu men ingenting har kommit. (inte världens värk, mest bara en spänning i nedre magen, mest på morgon o kväll) och tror inte detta beror på stress då jag inte gör mycket alls, och önsketänkande är nog det inte heller..hehe (fast skulle inte bli helt olycklig)

Så.. Efter att jag undrade vad i H detta är nu då, så gick jag och köpte ett GRAVTEST i går och kissade NEGATIVT. :S  och jag vet många andra (plus jag själv) som fått för sig att de varit gravida och fått skensymptom har fått mensen direkt efter att de kissat NEG. Men nej, inte jag denna gång!!

Så jag undrar... tror ni att det finns en chans att jag Är Positiv även fast testet jag köpte visade klart Negativt? (jag älsakr er om ni svarar till mig, blir så himla frustrerad!! Förstår mina tecken o så om jag visat positivt men varför i hela friden vill min kropp jävlas med mig? hehe.)

Ha en underbar och solig dag som denna är! / Annie Lee

1589 Svar (äldsta svaret först)
  • Hmm, konstigt.. Om du ær gravid borde det visats på testet nu.. Ta ett nytt test hos um eller något! Lycka till :)

  • Hmm, konstigt.. Om du ær gravid borde det visats på testet nu.. Ta ett nytt test hos um eller något! Lycka till :)

  • 3

    AnnieLee

    0 AnnieLee

    Ja det är verkligen konstigt, det borde ju visas som du säger. Men jag tänkte vänta ut en vecka, eller till nästa vecka iaf och  om mensen inte kommit då heller så får jag Boka tid. Vill så gärna veta vad det är, vad det nu är. hehe