Sandriz

4 Sandriz

8772 visningar

Förstoppad bebis

Har en son på 3 månader som sedan 2 veckor börjat få bara ersättning då amningen inte funkade, nu är han förstoppad och hård i magen! Böt från NAN PRO 1 till NAN H.A då BVC sa att mat med bifidus var bra för magen! och fiskarna luktar inte gott nu asså! Han bajsar typ var 3:e var 4:e dag och får krysta och ta i! Vad ska jag göra? Läste att man jan ge lite lactulos el messmör men han känns liten för messmör? Vi ger magmassage och försöker hjälpa till att trycka upp gans ben! Han verkar inte må dåligt av det själv mer än när han kämpar och trycker ut först en hård klump sen kommer mycket! Ja ni fattar! Bara kört nan ha idag och 2 dagar till, hur många dagar ska jag köra på? Såhär illa luktade inte gudarna med NAN PRO och han ges inte alls lika mycket heller! Funderar om jag ska gå tillbaka och ge lactulos istället?
1368 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  chrissy16

  5 chrissy16

  Vår son hade samma problem i början vi fick rådet att ge messmör eller rapsolja och sen hjälpa h*n att börja benen fram och tillbaka lite borde hjälpa.
  Annars vet jag tyvärr inte, hoppas det blir bättre! :)

 • 2

  Linkan

  5 Linkan

  Se upp för messmör. De e väldigt sött så de finns risk att han inte vill ha vanlig välling sen. Men har han inga problem så tycker jag du inte behöver göra något. Endel bajsar mer sällan. Men fortsätt massera magen o är de så att hab blir jätte förstoppad så gör en egen klyx. Sirap o vatten.
 • 3

  Sandriz

  4 Sandriz

  Sirap och vatten ? Hur mycket av varje Linkan? Kan man ge messmör till en 3 månaders äns?