cinalind

2 cinalind

15965 visningar

ÄL som aldrig kommer, Symptom=Gravid? vecka 2

Hej på er alla!

Vet att det finns så många olika frågor här ute och läst många av dem.

Men behöver ändå er hjälp, för jag blir galen i att hoppas att jag är gravid.

Jag och min man har kört i 1 år, blir det så blir det. Nu när det gått 1 år, så kännde vi att de e nog allt dags att bli seriösa och verkligen ha stenkoll på ÄL. Vilket inte är så svårt för mig, då jag har enorma ÄL smärtor och då vill jag inte ha sex heller. Utan mer för att pricka in dagen före.

Fick mensen 24 dec, dock 3 dagar för sent och nu när jag tänker efter, så var det inte exakt lika riklig som den alltid brukar vara. Men som sagt mensen kom och sa det till gubben att de blev inge denna ggn heller.

Nu har jag testat med äl stickor i över 1 vecka, och får hela tiden ljusare streck än kontrollstreck dvs neg.
Så den verkar ju inte ens vara på g. Dubbelkollar via sekret, och har bara haft vattniga flytningar, nu är det så pass att jag måste ha trosskydd å det är helt nytt oxå, ej haft det tidigare. Å då börjar man fundera och lägga mer märke till kroppen oxå.
Då ser jag att jag har extremt synliga blåa blodådror över hela brösten samt små smala röda ådror oxå, ser ut som ett nät liknande mönster. Har molvärk till och från hela dagarna, blir lite lätt illamående på kvällarna å de kommer och går oxå, huvudvärk som kommer och går samt grumlig syn då och då. Samt halsbränna.. Kissar som tusan om dagarna och går upp och kissar flera ggr innan jag somnar, fast de kommer bara nga droppar.

Jag vet att jag måste införskaffa mig ett gravtest, men har nu blivit rädd att det återigen ska visa neg och att jag är skengravid.

Är det ngn som kan ge min fortsatta förhoppningar att det kan vara ett underbart litet liv i magen?

p.s. Måste tilläga att 1 vecka innan min senaste "mens" så hade jag så enormt ömma bröst, kunde inte ens nudda dem och de var så svullna att de blev en bula när jag hade bh på mig. Så var det i 2 veckor till slutet av "mensen" sen har de bara varit ngt små ömma.

Är det ngn som har varit med om liknande?

Tacksam för alla svar!

1835 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Ma2010

  4 Ma2010

  Man kan ju få en blödning även om man är gravid. Sen kan du ju vara skengravid oxå för att du tänker mycket på det. Så det är svårt o säga. Så ta ett test! Lycka till! =)

 • 2

  Camilla89

  0 Camilla89

  Jag fick min mens fast det va bara under någon dag och liknade med flytningar men sen hade jag små blödnigar som kom till och från. Köp ett test och lycka till =)

 • 3

  carolajni

  0 carolajni

  om du fick som vanlig mens så är du nog inte gravid. fick du lite blod bara o brunblandade flytningar så kanske du är gravid.

  jag blev också svullen o trodde jag var gravid ett tag, men man blir exakt så när man får ägglossning, o när man vill bli gravid så tänker man extra mycket på det.

  men prova med ett test :) det skadar inte. kan också säga att om du är gravid så ger ägglossningstesten positivt svar. på mig fick jag positivt på ÄL en dag innan jag fick positivt på ett vanligt graviditetstest.