RUL

Nån av alla Juli-mammor som fått tid för RUL ? :) Jag fick en tid den 11 februari så exakt 4 veckor kvar tills jag/vi får se vårat lilla underverk :)

7 år sedan ´

Sv: RUL

Vi ska den 10 februari men känns som en evighet dit, bara en vecka kvar för er Petra! :) 

Vi ska ta reda på vad det blir för att sambon lyckats övertala mig och nu kan jag knappt vänta å se :) är det två där inne som barnmorskan tror är det nog två flickor men är det en tror jag på en stor kille :)

mijcha
1 mijcha
7 år sedan ´

Sv: RUL

Nu har jag också fått tid, den 18 Mars. Jag ska på mitt första BM besök med inskrivning och provtagning den 17 Mars så det ska också bli spännande. Bor i Västsahara under vintern detta året och här så kostar sjukvården pengar och det finns inte samma kontroller som hemma. Ska bli så skönt att komma hem!

7 år sedan ´

Sv: RUL

Hannahs: Det är inte alls långt kvar till den 10:e heller. =) Spännande med att det eventuellt är två. Vi har alltid sagt att om det är två ska vi kolla kön, men på KUB var det "bara" en liten knodd där =) 
Dagarna i februrari får gärna rusa fram. Mycket kul ska hända denna månad =)

michja: 18 mars låter så långt bort men det säger nog bara svish så är vi framme i mars månad. Hoppas att du börjar må lite bättre nu! (läste ditt dagboksinlägg). 

7 år sedan ´

Sv: RUL

Poisonpetra egentligen är det inte alls långt kvar till den 10 men känner mig så otroligt nyfiken på vad och hur många som är där inne så det känns som en evighet :) 

Har du märkt att du är större nu med andra än vad du var med din dotter? Igår när jag kom hem till min mamma så hade jag sådana spänningar i magen och när jag la mig ner så såg vi båda hur det rörde sig smått där inne! Riktigt ball känsla! :)

 

7 år sedan ´

Sv: RUL

Den 25e februari, första gången vi får se den lilla skrutten! :D 

7 år sedan ´

Sv: RUL

Hannahs, jag förstår nyfikenhetskänslan. Med dottern gjorde vi bara ett RUL och sen fick vi inte se henne förrän hon ploppade ut och vi kunde se vad det var. Hade inte gått att se vad det var på RUL ändå då hon låg med benen i kors :P

Jag tycker att magen har vuxit snabbare i början. Den var mer svullen de första veckorma jämfört med förra gången. Men jag har ju en hel del extra kilon denna gång så magen har en helt annan startform också =)
Denna gång har jag moderkakan i framvägg = svårare att känna rörelser och sparkar. Men jag känner hur knodden bökar runt där inne. 
Det ska bli så spännande att läsa om du har en eller två bebisar där inne. Vad säger blivande fadern om två barn på en gång? =)

7 år sedan ´

Sv: RUL

12 februari har vi tid för RUL i helsingborg :D längtar så <3
7 år sedan ´

Sv: RUL

12 februari har vi tid för RUL i helsingborg :D längtar så <3
7 år sedan ´

Sv: RUL

Poisonpetra, hans första reaktion var väl lite chock när barnmorskan nämnde det men nu har väl tanken landat och han säger bara att det är bra att ha två avklarade på en gång ;) lite okänslig men ändå med glimten i ögat :) 

Men hur gjorde ni annars? Åkte ni och lyssnade på hjärtslagen eller ni var duktiga och väntade till bf? 

Sarapedersen: oj vad kul, jag ska gång Hbg den 10e :)

7 år sedan ´

Sv: RUL

Åååh! Jag ska på RUL på tisdaaag! :D (3e februari)! Längtaaar! :D

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne