RUL

Nån av alla Juli-mammor som fått tid för RUL ? :) Jag fick en tid den 11 februari så exakt 4 veckor kvar tills jag/vi får se vårat lilla underverk :)

8 år sedan ´

Sv: RUL

Vi var på Rul igår :D en frisk liten tjej ligger i min mage :D vi är så glada! 

M@ri@
4 M@ri@
8 år sedan ´

Sv: RUL

Grattis till alla er som har fått gå på sin RUL! :-)

Nu har det visat sig efter dagens möte med barnmorskan att hjärtat är normalt och att mina drömmar var inga sanndrömmar. Med andra ord så verkar det som att vi får en liten flicka! Yey!! EN LITEN TJEJ! Så underbart! Vi är överlyckliga! :-)))

8 år sedan ´

Sv: RUL

Grattis Annie, Linnie och Maria :) Skönt att allt var bra Maria! :) 

Petra, jag var ju helt hundra på när han blev till jag med men nu har jag ingen aning! Skönt att det gick åt det hållet iaf så jag slipper vänta på honom! :) vad tror du att du har i magen? Känns det dom en till liten tjej denna gången? :) 

 

 

8 år sedan ´

Sv: RUL

Grattis Maria =) 

Hannah: ja ibland ändrar de lite fast om man själv är bergis på när bebisen är gjord så vet man ju. Fast bebis kommer när bebis är redo och skiter blanka tusan i vad BM har sagt om det. =)
Jag tror på ett gossebarn, fast det gjorde jag förra gången med. Dottern hette William när hon låg i magen. På förlossningen pratade vi om lilla William men ut kom en flicka (till min superstora lycka). Men vi får väl se sen vad som kommer ut. Familjen har lovat att inte diskutera könet på bebisen fast mamma forstätter att hinta att det är en HAN. 

8 år sedan ´

Rul

Hej vi ska rul idag men vi ska inte titta vad det blir lika välkommet vad det än blir 

16 feb. rul kl. 08.00

hejsan  lena här som kommer  i från norrland men nu mer  bosatt i skåne närmare  bestämmt bjuv

8 år sedan ´

Sv: RUL

Precis Petra, han kommer när han känner för de å antagligen inte en minut tidigare! 

Det är väl "drömmen" att få en av varje men kan tänka mig att man blir lika lycklig oavsett och det viktigaste är ju trots allt att bebis är frisk och mår bra :) men då håller jag väl tummarna för en liten William nu då? :) 

Någon annan som väntar sitt första barn som börjar bli lite nervös för förlossning? Gjorde "misstaget" att titta på "livet på BB" häromdagen och känner lite skräck inför smärtan nu! Äventyr som inte väntar första hur kände ni er då och hur blev det? 

Catta2
4 Catta2
8 år sedan ´

Sv: RUL

Idag gjorde vi RUL allting såg jätte fint ut :D Jätte skönt! Oron blir mer för varje barn då man har fått friska barn innan. Nr4 verkar må jätte bra :D Har varit lite orolig för bebisen har kännts så ojämn ibland kan det gå flera dagar , men kännt mindre. Det fick sin förklaring, har moderkakan i framvägg. Mycket som släppte o nu ska jag bara njuta!

Jag var bara 19 år, året var 2000. Då fanns inte forum mm. Jag var inte orolig det minsta. Tog det som det kom. Ibland var det faktiskt bättre förr :D Internet är bra o även dåligt, skapar ibland mycket onödigt oro. Det blev ungefär som jag trodde. Förrutom att allt gick lite fortare än vad jag trodde. Kom in vid 19 på kvällen o sonen kom vid 3 på natten. Något som var riktigt skönt var att jag hann med att bada. Dels var det skönt men sen känner man sig så ren. Tog ryggbedövning och lustgas. Fungerat jätte bra för mig.

Ett tips läs igenom så du vet hur allting går till på en förlossning. Undvik o titta på filmer mm. Bättre o prata med bm ;) Belöningen i slutändan är garanterat värt det :D Väntar som sagt min 4:e och förlossningarna har inte avskräckt mig :D Lycka till!

Catta2
4 Catta2
8 år sedan ´

Sv: RUL

Namnet William är jätte fint! Vi har alltid 2 namn på förslag så tar vi det som passar. William har vi haft både till nr 2 o 3, men ingen av barnen passade till det. Vi tycker verkligen om namnet o det är såklart med denna gång också :D

8 år sedan ´

Sv: RUL

Hannah: Jag hoppas lite i smyg på en till flicka men så klart är vad som välkommet. 

Jag har kollat på en unge i minuten som besatt. Älskar att de visar hur det faktiskt går till och inte förskönar en förlossning som vissa filmer kan göra. Men smaken är ju som baken.

Catta: Kul att ni gillar namnet William =) Det är väldigt fint =)

Mammalena: hur gick det på ultraljudet?

8 år sedan ´

Sv: RUL

Jag blir så avundsjuk på er alla som varit iväg på rul, jag ska som sagt dit den 25:e och det känns som en evighet dit.
Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne