RUL

Nån av alla Juli-mammor som fått tid för RUL ? :) Jag fick en tid den 11 februari så exakt 4 veckor kvar tills jag/vi får se vårat lilla underverk :)

7 år sedan ´

Sv: RUL

Jag ska på ultraljud den 27e! Orkar inte vänta till dess ...är heeelt otålig
Joai
2 Joai
7 år sedan ´

Sv: RUL

Vi ska på rul 20 feb. Och vi ska kolla vad det blir för kön ☺ längtar
Catta2
4 Catta2
7 år sedan ´

Sv: RUL

Som sagt detta är nr 4 och dom andra har vi inte titta vad det är , likadant denna gång kommer vi inte att titta. Även att vi är väldigt nyfikna så är det väldigt roligt att inte veta förrens bebisen tittar ut :D För mig har det hjälpt att inte veta, hjälper till precis innan bebisen kommer ut :D Är så nyfiken då så jag kör på för att få veta kan man säga ;)

Lycra
2 Lycra
7 år sedan ´

Sv: RUL

Den 5:e feb, så nyfiken på o vet om d är en Snippa el snoppi :)

minresatillbaka.wordpress.com
7 år sedan ´

Sv: RUL

Jag ska på RUL den 3 februari.. Vill inte vänta längre! :P och bebben är beräknad till 6 juli, en månad och tre dagar efter jag fyllt 18 och jag längtar mer till min bebis än till min födelsedag :P

7 år sedan ´

Sv: RUL

jag ska på RUL den 4 februari. Snart dags. Ska bli så kul att se den lilla knodden igen. Vi ska inte kolla kön. Ska ni? =) Detta är vårat andra barn och vi kollade inte med första heller men nyfiken som tusan är jag =)

7 år sedan ´

Sv: RUL

Jag ska kolla könet, känns att det blir lättare :)

7 år sedan ´

Sv: RUL

Vi ska kolla va de blir :)
7 år sedan ´

Sv: RUL

9 feb har vi rul och vi ska enligt min makes önskan ta reda på kön... Jag har smält det lite ser fram emot att kanske få veta vad som gömmer sig där inne:)

Endometrios och gravid med mitt första barn
7 år sedan ´

Sv: RUL

Det är så spännande när folk kollar vad det ska bli. Ska bli kul att läsa vad ni ska få. Kan ni inte skriva dagen innan vad ni tror och sen dagen efter vad det faktiskt ska bli? =)

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne