RUL

Nån av alla Juli-mammor som fått tid för RUL ? :) Jag fick en tid den 11 februari så exakt 4 veckor kvar tills jag/vi får se vårat lilla underverk :)

7 år sedan ´

Sv: RUL

Resultatet från dagens RUL: Allt som kunde mätas idag såg normalt ut. Men då vår lilla bebis låg på ett ofördelaktigt sätt för att barnmorskan ska kunna se förmakarna i hjärtat och plus att bebisen vår så pass envis med att fortsätta att ligga så under hela undersökningen så ledde det här till att vi fått en ny tid för RUL igen nästa vecka :-)) Sedan kan jag också nämna att både jag och mannen är nu säkra på att vi vill ta reda på könet. I ju med att vi ska på ett nytt RUL så kommer vi få veta nästa vecka. Och då får vi definitivt veta om ens drömmar är sanndrömmar :-)))
7 år sedan ´

Sv: RUL

ÅH, så lyxigt med ett till ultraljud =) Hoppas att ni får syn på det ni vill se nästa gång. =)

7 år sedan ´

Sv: RUL

Ja det är helt ofattbart att vi får åka in på en till RUL. Var helt övertygad om att det var sista gången vi skulle få se våran lille skit på ultraljud :-)
7 år sedan ´

Sv: RUL

Imorgon bär det av på rul... Jag har hela tiden haft en känsla av att vi väntar en flicka:) min make tror att det är en pojke så det är lite vadslagning här hemma:) klockan 14:30 imorgon får vi förhoppningsvis veta svaret:) och självklart också se så allt ser bra ut:)

Endometrios och gravid med mitt första barn
7 år sedan ´

Sv: RUL

Jag fick också tid till ett nytt UL den 18/2 pga mina mediciner, så kommer få se min dotter igen och det är så spännande <3

7 år sedan ´

Sv: RUL

Idag gjorde vi äntligen vårt rul... Allt såg hur bra ut som helst och det e så fränt att se hur mycket detaljer som verkligen syns på ett ultraljud... Dock så låg bebisen med benen i kors heeeela tiden och det gick inte att se något kön... Inte ens efter en promenad och hoppa runt lite:) men det var nog meningen att bli en överraskning:))

Endometrios och gravid med mitt första barn
7 år sedan ´

Sv: RUL

Så kul Hannah =) Ja det blir väl att vänta till förlossningen om ni inte får något extra UL längs vägen =) Spännande att läsa sen efter BF eller FL vad det blev =)
Visst är det magiskt hur mycket man kan se och hur detaljerat allt är?!

7 år sedan ´

Sv: RUL

Då skönt att allt såg braut Hannah! Jag har själv en känsla att min lilla kommer ligga med benen i kors bara för jag vill veta så gärna! I eftermiddag smäller de så skriver en uppdatering ikväll om det är en pojke som jag tror :) 

Ha en härlig dag tjejer :) 

7 år sedan ´

Sv: RUL

2 dagar kvar till ul :) vi tror på en tjej sonen hoppas på en lillebror :) men de några som tror att jag har två i magen :P ska bli spännande o se men jag tror 1 iaf :)
7 år sedan ´

Sv: RUL

Imorgon kl 9 ska vi äntligen få se våran lilla :D
Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne