sjennifer

3 sjennifer

1425 visningar

vattnet? vecka 40

Jag är i vecka 40 idag, 6 dagar kvar till BF.

Har så förbannat ont mellan benen att jag knappt kan sitta normalt, ta mig upp ifrån liggandes ställning och heller inte vrida höger ben.

Jag har under hela graviditeten fått en del skvättningar i trosan, men det har aldrig hänt på natten. Men i natt kissade jag på mig lite, ingen enorm mängd men mer än vanligt då jag brukar läcka.

Min fråga är alltså, när vattnet går ... Går allt på engång då? 

5 Svar (äldsta svaret först)
 • Det behøver det inte gøra, men dæremot kommer det fostervatten helt tills bebisen ær fødd. Och då snackar vi inte en droppe eller två :) men det dær låter som urinlæckage...
 • 2

  Bella84

  3 Bella84

  det är nog olika för alla. För mig "gick" vattnet när jag reste på mig ur  sängen. Sen rann det typ lite hela tiden men kom större mängder så fort jag satte mig upp från liggande, ställde mig upp när jag fick en värk mm. Beror nog på bebis med. det kändes nästan som min pojk låg "som en propp" så vattnet inte rann så mycket i vissa positioner. Du märker när det går =)

 • 3

  Ejmis

  3 Ejmis

  Nej, vattnet kan rinna en hel del. Titta på färgen av det bara. Om det är gult kan bebisen bajsat i vattnet och då måse du kontakta förlossningen.

 • 4

  baby87

  5 baby87

  Mitt vatten gick när jag satt på toaletten, kände mig kissnödig eller nått, satte mig ner & slappnade av, då gick vattnet.
  Det rann till varje gång jag stod upp, när jag satte mig på toaletten slutade det, men det rann tills dottern var ute :)
  Så nej, det kommer inte på en gång, men det kommer lite hela tiden :)

   

  Lycka till!

 • 5

  olivian

  3 olivian

  Det behöver inte läcka lite hela tiden heller, ibland täpper bebisen till så inget kommer  ut förrän den ändrar läge. Men är du uppe och rör på dig och det inte kommer mer så är det sannolikt bara urinläckage. Känner väl igen det där... är du osäker, så ha en binda och använd näsan, fostervatten luktar helt annars än urin.