Nathy

4 Nathy

5119 visningar

Är det fostervatten? vecka 35

åh, det känns så pinsamt att skriva här.. Men vad gör man inte, 17år gravid och har en mor man HELST undviker pinsama diskutioner med.. haha!

Jag åkte in till förlossningen p.g.a en liten blödning och då sade dem att livmodertappen var påverkad och 2cm mindre än sin ursprungliga storlek. Bebis är fixerad och har ganska mycket sammandragningar. Min barnmorska tror att jag kommer att föda tidigare än beräknat, men som sagt man vet aldrig riktigt..

Iallafall, till frågan.. De senaste veckorna har jag varit otroligt blöt i trosan, så de alltså t.o.m har varit blött på insidan av låren. Men de liksom kommer och går, och därför tror jag själv att det bara varit flytningar. Men nyligen när jag satt på toaletten, så kissade jag givetvis, när jag hade kissat färdigt så skulle jag väl torka mig så tog papper, då kände jag varmt vatten nästan forsa ut, (så som när man varit kissenödig jätte länge, och äntligen får kissa xD )... Fast det var inte så jätte mycket, utan kanske 1-1½dl..

Då kom jag och tänka på alla blöta trosor jag haft också, kan detta vara vattnet som gått? Har läst att det kan sippra och komma lite då o då, och andra forsat ut riktigt..
Tacksam för svar ^^ !

6 Svar (äldsta svaret först)
 • 4

  aariicoow

  5 aariicoow

  Jag hade ringt och frågat.

  För mig gick också vattnet i v. 35 och 3 dagar senare så tittade min son ut.

  Ta hellre det säkra före det osäkra.

  Kramar och lycka till!

 • 5

  EmelieH

  5 EmelieH

  misstänker du att du läcker fostervatten så ring förlossningen. Du borde åka in för en kontroll isf, kan vara farligt för bebisen med för lite vatten.

 • 6

  lizzylou

  4 lizzylou

  Min bm har sagt till mig att om man misstänker att det läcker fostervatten ska du ta på en binda och ha samma (jag vet, låter skitäckligt) hela dagen. Åk sedan upp på förlossningen så de kan testa om det är fostervatten, flytning eller urin som läcker.