Maddox

5 Maddox

1214 visningar

Vågar jag tro det?

Kan jag faktiskt ha så lyxit nu att dottern min kan somna utan att skrika? Och att hon kan vara vaken utan att skrika hela tiden? Ska jag våga tro det? Det är ju bara för underbart! Vet ni, min unge har skrikit så gott som hela sin vakna tid sedan hon föddes och nu, idag, 12 veckor gammal så har hon bara skrikit i någon timme sammanlagt, alltså under hela dagen! Hon har inte skrikit tills hon somnat, hon har inte skrikit när vi var i butiken. Alltså, det är ju en DRÖM! Vet inte ännu om jag ska våga tro det. Hon skrek bara lite, lite och det var när hon skulle tugga. Vi kanske får ha det lite lyx med en bebis som inte skriker i någon månad :) ja, för våran bebis, hon gråter inte, hon skriker. Men nu, inget alls, hon sover. OCH DET ÄR BARA FÖR UNDERBART! Tack, tack, tack lilla gumman min! :)

4 Svar (äldsta svaret först)
 • Næmen, vad ær det før ide hon har? :( Fy va jobbigt før er!! Hoppas verkligen verkligen verkligen hon slutat med det nu!!

 • 2

  jojis

  5 jojis

  Vilken liten sötnos du har! Förhoppningsvis kan koliken försvinna lite nu!
 • 3

  Maddox

  5 Maddox

  Haha, jag är så lycklig! Koliken är påväg bort, men istället är det något som irriterar henne i munnen, vågar inte säga att det är tänder som e på G snart men min mamma sa att det troligtvist är det(hoppas inte!). Så har det inte varit magen så är det något med munnen, och nu bara somnade hon. Känner mig smått fjantig som sitter och ler så jag får ont i kinderna, men det kanske betyder slutet på att få gå och lyssna på bebisskrik hela dagarna :D