ElinSodrin

4 ElinSodrin

3810 visningar

snälla. hjälp vecka 11

Vi hyr en villa på landet för lite och ingenting i månaden.

1. Tre katter tar vi hand om nu när vi bor här. Ouppfostrade som bara den, då de blivit dåligt (alltså, otroligt dåligt) av familjen vi hyr av. Ingenting vi gör verkar få dom att bli bättre.
2. Det är iskallt, hela tiden och det går inte att få mer värme, om man inte eldar i kaminen, jag vågar inte. Somnar så lätt och vill inte råka somna när det brinner i den.
3. Det spelar ingen roll hur mycket jag städar, det blir stökigt på en gång (på grund av att det är landet, och för att det var så vidrigt smutsigt när vi flyttade in)
4. Torktumlaren gick sönder för några månader sedan. Ingen hjälp med hur den ska lagas.
5. ena sonen till familjen var inneboende i somras, och sparkade då sönder en dörr, som vi fortfarande inte fått fixad.
6. Ena toaletten började läcka förra veckan. går en att använda nu.
7. Dåligt kommunikation med familjen vi hyr av.
8. Vi har inte TID för att fixa allt som måste fixas.
9. Ständigt orolig för vad som kommer gå sönder här näst.
10. På landet, vilket betyder att jag inte tar mig härifrån medan min sambo jobbar. vissa dagar får jag åka till min svärmor kl sex på morgonen, för att han börjar jobba halv sju. och jag inte börjar förän halv tio.

Vi har chans att få flytta in i en  den 1 dec detta år, och den 1 feb 2013. Min sambo vill inte. Enligt kontraktet vi har på villan, så får vi flytta ut när vi vill. Lika så får familjen ringa imorgon och säga att vi måste flytta ut på måndag...
VAD FAN SKA JAG GÖRA?! MÅR SÅ OTROLIGT DÅLIGT.

767 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Nina.88

  4 Nina.88

  usch låter jätte jobbigt! du kanske ska sätta dig ner med sambon o diskutera lite? fördelar o nackdelar med ert boende? låter som sagt riktigt jobbigt!

  lycka till!

 • Problemet är att han känner sig skyldig att bo i huset minst ett år (till juni 2013) vilket för mig känns helt absurt. :(
  Tack <3

 • Ett till argument du kan lägga till fin sambo är att du då ska sitta själv där ute med en bebis sen?! Låter oroligt tycker jag om du inte har körkort o bil att själv ta dig iväg om det behövs.. O extremt tråkigt med för den delen!