Destany

2 Destany

9624 visningar

pojke eller flicka? :) vecka 11

Hej det var nu ett tag sen! :) jag fick min son i början av november 2014 i v36+6 och nu väntar vi bebis nr 2 (redan) hihi När jag var gravid med sonen så var jag illamåendeboch spydde som en gris känt första 3mån, brösten gick inte att peta på, arg som något, mina cravings var juice, ost, snabbmat från Max , skittles (godis) m.m. Nu med nr 2 (är i v 10+0) så är jag nästan aldrig illamående, bara lite ömma bröst, väldigt känslosom, mina crqvings just nu är choklad, ibland nutella, frukt, grönsaker, saft, och kaffe smakar äckligt (men tvungen att dricka iaf 1kopp /dygnet annars får jag huvudvärk ) Tror ni att det låter som att jag väntar en flicka denna gång? ? ;) hihi
1293 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  enliten

  4 enliten

  Jag spydde till åttonde månaden, brösten gick inte heller att ta på, hade humör, mådde konstant illa etc etc och jag fick en flicka. Så det där med symptom är nog mer från graviditet till graviditet än vad det handlar om kön, tror jag.
 • 2

  admin

  7 admin

  http://www.blimamma.se/tester/pojke-eller-flicka

  :)

 • Okey med min fråga så var jag mer bara nyfiken och ville spekulera för skoj och inte dötts allvarlig :P Admin, de testet är väldigt tidigt för mig då jag inte har någon mage och är son sagt bara i v 10+0 :)