Kornelia

0 Kornelia

1158 visningar

peppa mig! vecka 38

38+1 idag och känns som lillan ALDRIG  vill titta ut, blir gråtfärdig när jag tänker på att jag kanske kan gå upp till två veckor över tiden. Har idag varit sjukskriven drygt en månad, och har börjat få brist på fantasi och gubben jobbar mkt.. nu är jag trött på fika, shoppa, käka lunch och flänga rundor i stan. Dessutom har jag tröttnat på att baka, städa, gå långa promenader fixa&dona, sortera papper läsa böcker/tidningar se på tv/serier sy bebissaker mm igår hade jag hemmaspa med fix av hår, naglar, fötter mm... Men idag?
uttråkad och på allmänt segt tråkigt humör! Hur spenderar ni era dagar?

8 Svar (äldsta svaret först)
 • 38+4 idag och jag känner precis samma. Allt är förberett här hemma och förövrigt har jag ingen lust eller ork att göra nått. Otroligt tråkigt. Vill bara att bebis ska komma nu. 

  Gör inget vettigt om dagarna alls..  

 • 2

  Maia84

  3 Maia84

  Oj vad påhittig du har varit! Jag är "bara" i 20+6, men går och funderar så smått hur länge jag kan jobba. Än så länge går allt bra, skönt nog. Ska ansöka om havandeskapspenning (order från bm) Jobbar långa arbetsdagar och skift. Men det känns lite onödigt att söka eftersom allt går bra nu. Antar att det kan ändras när jag blir större. Vet inte riktigt vad jag kan ge dig för tips om saker att göra. Det enda jag kan skriva är väl att snart kommer din bebis, även om det kan vara några veckor kvar så är det väldigt nära nu. Önskar dig all lycka!:)

 • 3

  shiro

  0 shiro

  Sy nånting till dig själv. Blir, inte helt oväntat, mycket fokus på bebisen vid den tiden, men man får ju inte glömma sig själv. Sy något som Du vill ha. Om du kan sticka/virka, gör en ny halsduk/ mössa/vantar/tröja eller vad som till dig själv. De e tyvärr de enda jag kan komma på. Har själv alltid varit en såndär som e svår att "underhålla", fasar inför de sista veckorna av tristess "/
 • 4

  keeya

  5 keeya

  38+4 jag med idag och jag är sjukt trött på att vara gravid. Men jag har inte kunnat göra iordning här hemma ännu och det stressar mig jätte mycket. Har gjort det mesta men jag orkar inte ta tag i det sista. Känns som skruttan ligger precis mellan benen och jag har svårt att gå. Men jag förstår dig. Sista tiden är den jobbigaste. Jag brukar själv tänka att en månad är en ynka liten tid jämfört med att sen har man sitt lilla mirakel för alltid :)

 • 38+5 vad skönt att man inte är den ända !!! har varigt på uselt humör dom senaste dagarna och också känt att *KOM NUUU* suck! känns som man har gjort samma sak dag in och dag ut nu i en månad, drygt !

 • 6

  Sandrew

  4 Sandrew

  Kanske fotgrafera fina natur bilder nu när det är höst, spela tv-spel, hemmayoga, åk och kolla på kattungar och valpar, halloween fix (lite tidigt kanske), gör en "halv åtta hos mej" hemma hos dej...

  Hmmm... Det är svårt att va på hittig när man bara längtar efter en sak...:)

 • 7

  AnDa

  3 AnDa

  Jag skulle ta det väldigt lugnt och njuta av det, njut av din "ensamhet", ha kvalitetstid med dig själv för det kommer du inte att kunna ha sen på bra länge!  ;)

   

  Själv har jag varit sjukskriven i ca 3 månader och tyvärr inte kunnat göra allt det där som du beskriver eftersom jag blev ordinerad vila vila vila till en början och nu klarar jag inte av något alls ändå så då var jag tvungen att finna mig i det... eller jag har aldrig haft problem med att bara vara heller så =)

 • 8

  Angel.L

  5 Angel.L

  känner igen mig :/.. jag var sjukskriven i 3 månader!!! min kille jobbar mycket. han åker 4 på natten och är hemma 7 på kvällen. och alla mina kompisar gick i skolan :).. men jag laddade upp med mycket film :).. och kollade på intressanta dokumentärer osv på datan :)