amaldobe

0 amaldobe

6000 visningar

otrohet vecka 27

jag vet inte hur jag ska förklara riktigt men det har uppstått en otroligt jobbig situation! min mans bror flickvän och jag har kommit varandra riktigt nära! nu är det så att han går dit k*ken pekar i princip, är ute å super strular runt mm, nu för ca 6 månader sen så kom flickvännen med frågor till mig å jag sa nästintill som det va, med säkerhet så visste jag om en person då det är en vän till mig som han har vart med, jag trodde hon visste om det redan då denna vän har berättat för mig att hon lär inte vara så glad på henne, detta kom fram i fredags att hon inte visste om det och hon tog upp det med han, sen brakade helvetet löst! jag var en jävla glapp kärring som bara snackade skit bla bla bla, hårda ord från en som beteer sig som en tvätt äkta högstadie fjortis! jag är så trött på att stå å ljuga henne rakt upp i ansiktet för  att hålla han bakom ryggen, jag vet inte hur många ggr han har sagt att han har sovit hos oss när han inte har gjort det, sen begär han att man ska säga samma sak till flickvännen för att det inte ska bli nå liv, jag orkar inte stå å ljuga en vän rakt upp i ansiktet nå mer, jag har bara vart tyst för att det är mans bror men jag orkar inte mer, jag tycker om hon alldeles för mkt, gör jag fel att berätta bara för att det är min mans bror? min man tycker att han med beteer sig som ett riktigt svin och han förstår att jag inte orkar ljuga för henne nå mer, jag har inte svarat på hans löjliga sms som han håller på å skickar för om man ringer så svarar han inte, jag tycker hon förtjänar en mkt bättre karl än vad han är. nu är jag ovälkommen hem till han å det är synd att han å min karl inte kommer få någon bra kontakt nå mer osv, så där går han på, varför får jag skiten för något som han själv har ställt till med+ min man svarade han att du kan ju inte skylla över det du har gjort på min fru! då fick han till svar nej men hon ska hållakäfften å inte glappa så mkt. ´jag tycker detta är en jobbig situation när det är min mans bror om det inte hade vart det så skulle jag ha berättat för min vän på engång, gör jag rätt i att berätta el gör jag helt fel?

1065 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Sawah

  0 Sawah

  Jobbig situation för dig

  Jag tycker att du ska berätta allt du vet för tjejen, så länge du har din mans stöd, det är ju ändå hans bror och står han på din sida så har du ändå ett bra stöd!

  Lycka till!

 • 2

  alvdalen

  0 alvdalen

  Hej. Jag tycker absolut att du ska berätta allt du vet för din kompis. Det är han som beter sig illa, inte du. Strunta i vad han tycker om dig. Du har din mans stöd och det tycker jag är jätte bra. Tänk om det vore din man som va otrogen mot dig och din kompis visste det och hon ej talade om det för dig. Jag tror nog att du hade tagit ganska illa upp. Jag talar av egen erfarenhet. det är inte kul att vara den som står och vet ingenting medans ens kompis vet allt.

 •  det va helt rätt gjort o du ska vara stolt över dig själv. För du har inte ju inte gjort något fel. Det är ju han som är boven i dramat. Han får ju stå för det han har gjort. Så som han har hållt på så skulle det väl bara varit en tids fråga innan flickvännen fick veta något. Om det då hade kommit fram att du visste om saningen utan att berätta för henne, ja då skulle iaf jag  ( om jag hade varit flickvännen ) inte varit så där jävla glad på nån som hade hållt det bakom ryggen me. Skit i honom. Han vverkar ju inte vara mogen / vuxen för fem öre. PInsamt hur man kan hålla på. Du verkar ju ha din man på din sida o det är ju underbart. Hade jag varit som dig så hade jag skitit i han. tänkt att jag gjort det enda rätta, o inte ens brytt mig om att tjafsa me han. Vill han inte ha nån kontakt me er,so what ? det är väl hans förlust i såna fall ? Han skylla i från sin skit på dig, för du har inte gjort något fel. Han får lära sig att bli vuxen o stå för sina misstag ist. För det gör en VUXEN människa. Är glad över att det finns såna människor som du där ute som vågar säga saningen emot såna svin. Stå på dig o lycka till me allt