Sawah

0 Sawah

1378 visningar

Vill så gärna ha barn!

Är det någonsom vet några bra tips om hur man lättast kan bli gravid??

Jag var gravid när jag var 16 (21 idag) men gjorde abort.
Blir lite nojjig att de kan ha gått fel i aborten :(
Min sambo har gjort två tjejer gravida tidígare varav en utav dom två gånger, så vi vet ju att vi båda är "fruktbara" men de händer ju inget :'(

Kan de va så att vi inte funkar ihop eller va man ska säga..

Jag slutade med mina p-piller sista september, men innan så slarvade jag massor.

Jag har velat bli gravid sen jag 13 då jag fick min lillasyter som jag tog hand om i 3 år!
Vill inget annat än att bli gravid!

Tack på förhand!

4 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  marieposa

  4 marieposa

  Det tar normalt 7 månader att bli med barn, men allt mellan "på en gång" och ett års försökande är helt normalt! Vet precis hur tröstlöst det kan kännas att gå och vänta varje månad, men ni har (statistiskt sett) inte försökt så länge, så keep it up! Det löser sig!!! De enda tipsen är att ha kul, avfokusera det hela "barngörandet" (jag vet d e svårt!!!) och försök pricka in ägglossningen, antingen genom att räkna ut ungefär vilka två dagar du kan bli med barn eller mha ägglossningstest (finns jättebilliga på nätet).

   

  Håller tummarna för er!!! Lycka till och njut under tiden!

 • 2

  poureki

  0 poureki

  Har din mens kommit igång och blivit regelbunden kan du ju försöka med ÄL stickor för att pricka in rätt dag.! Äta en näringsrik kost och motionera ska hjälpa.. dra ner på rökning och alkohol.. Ska finnas vissa vitaminer som mannen kan ta för att få aktivare spermier. Lycka till!

   

 • 3

  Sawah

  0 Sawah

  Tack tjejer!!

 • 4

  2blir3

  5 2blir3

  jag kör med samma tips till alla jag =) Borago är en gurkfrö ört som finns att köpa på hälso kost för ca 200 kr 189 kr eller så.. och det är kapslar som man tar en om dagen och den gör slemhinnan tjockare vilket gör att ägget fäster lättare. många jag vet som testat har det fungerat på en gång.. jag började med det någon dag innan ägglossningen och fick positivt graviditets test samma månad. kan inte lova att det funkar men jag vet ingen av dom som testat som det INTE fungerat på. och det har fungerat på första försöket på dom i min närhet.. hoppas du plussar snart, lycka till!!!