DeniseNadja

5 DeniseNadja

1426 visningar

Påverkar detitt barn? vecka 34

Igår var jag hos barnmorskan och gjorde som vanligt alla kontroller. Och det visade sig att jag har gått ner ä1 kg till. Kan tillägga att kag väger några kilon för mycket från början. Men mkn bm såg lite orolig ut och frågade mig om jag åt ordentligt. Jag äter frukost, där mellan ett mellanmål och sen mat, portionerna blir inte stora då det tar total STOPP efter ett tag. Men till min fråga, påverkar detta mitt barn? Får hon i sog tillräckligt även om jag kamske äter lite litw vissa dagar? Ska på ett till tillväxtultraljud snart igen. Så då får jag se på ett ungefär. Någon mer som inte kan äta jätte mycket? För hos mig tar det stopp ganska fort. Tacksam för svar! :)
7 Svar (äldsta svaret först)
 • Ursäkta stavfelen men skriver på mobilen och den lever sitt egna liv ibland.. haha ;)
 • 2

  fhilippak

  4 fhilippak

  under min graviditet så gick jag först ner fem kg men det va nog för att jag kräktes så mycket ;P men sen gick jag upp hela 32 kg men som tur va så va det mest vätska i kroppen :) men villken vecka är du i?? sen kommer jag oxå ihåg att jag åt lite men ofta :)

   

 • 3

  Kiwigalen

  2 Kiwigalen

  Barn är som en parasit, den tar all energi den behöver. Äter man då för lite blir man lätt yr och illamående men barnet får ändå tillräckligt med energi. Unde min första graviditet gick jag ner ca 5 kilo fram till vecka 30 sen gick jag upp 5kilo fram till förlossningen och slutade +- 0. Var 170 lång och vägde 68 kg. Tre dagar efter förlossningen vägde jag 59 kilo.
 • Hej och tack för svar! Jag är i v 34, går in i v 35 på söndag :) Man blir ju lite orolig när man själv knappt får i sig så mycket. Och man blir ännu mer nervös när ens bm ser orolig ut.. det är två stycken bm som frågat om jag äter som jag ska :P
 • 5

  Missmadde

  7 Missmadde

  Under mina första 18 veckor gick jag ner 18 kg (inget de första 4 veckorna utan från v. 4 o framåt). Sen så stannade jag upp lite, gick upp ett kg på 3 veckor och nu ligger jag + 3 kg sen v. 18+4 men totalt  - 15 kg. Min lille växer som han ska och så. De sista 2 kg som jag gått upp är vätska som jag börjat samla på mig så jag har ju teoretiskt sett fortsatt gå ner i vikt medan bebis och allt annat med grav. att göra ökat i vikt. 

  Ett kilo upp eller ner kan det diffa dag till dag oxå beror lite på vad man ätit druckit, när på dygnet man väger sig och om det står urin i blåsan osv. 

 • 6

  jessica03

  5 jessica03

  Så länge du inte går hungrig kan det väl inte vara någon fara? Har för mig att jag åt mindre och mindre portioner mot slutet av graviditeten för jag blev mätt jätte fort. Inte så konstigt då bebis tar upp all plats :)
 • Jag är också i v 34 och jag har inte heller gått upp så mycket. Gått både upp och ner som du kan se på min viktkurva. Men tillväxten såg bra ut! :)