Nissan

5 Nissan

7874 visningar

Hur hade ni gjort? vecka 25

Hej alla kloka rara ni! Kanske kan ni råda mig i hur jag ska hantera detta. Jag har en jätte bra man, han gör allt man kan begära. Dock har han ett jobb som tar oerhört mycket tid. Han är egenföretagare och har korta leveranstider på sina jobb. Detta innebär att han jobbar sent, nästan jämt. Han äter middag och fortsätter jobba efter det, han nattar minsta dottern när jag nattar de två äldre och efter det jobbar han igen. Lägger sig sällan före 1 på natten under vissa perioder, vid 3, 4, 5. Sen går han upp kl 6,30 för att starta en ny dag. Dessa perioder oroar jag mig mycket för hans hälsa, för hur han ska klara trafiken, mm. Mm. Det andra är ju barnen, de vet aldrig när det är ok att gå in till pappa på kontoret. Och naturligtvis inte jag heller. Vi har pratat om detta sååååå många gånger, men mindre arbetstid blir mindre pengar. Tro nu inte att vi badar i pengar, snarare tvärt om. Vintertid är det dock mindre jobb, men mycket pappersarbete som tar tiden istället eftersom detta inte hinns med på resten av året. Då blir han dessutom stressad av att det är för lite jobb. Vad ska jag göra? Jag är rädd att jag hittar honom liggandes livlös en morgon. Nån som har något råd?
1278 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  hannah86

  7 hannah86

  Jag är uppvuxen med en pappa som jade eget åkeri hela min uppväxt, jag tror att min mamma insåg att han själv måste komma till insikt att han inte kan hålla på att jobba på det viset... Jag träffade ytterst sällan min pappa när jag växte upp men när jag skulle gifta mig så blev han så förskräckt att han missat så mycket så då sålde han företaget, idag ångrar han allt han missat med mig och min bror och önskar att han sånt tidigare... Kag tror inte man kan få någon att förstå sånt här utan det ända du kan göra är att lägga fram din åsikt men han måste sen själv bestämma hur han tänker prioritera... Min erfarenhet som barn till en som jobbar så mycket är att jag saknade min pappa fruktansvärt mycket när kag växte upp och hade gjort vad som helst för att få ha honom hemma mer...
 • 2

  pygmepuff

  5 pygmepuff

  Min karl är lika dan. Jag tycker mest synd om barnen som inte får så mkt tid med honom.. Har inga tips att komma ned dock..
 • 3

  Sxkwan

  0 Sxkwan (gäst)

  ivermectin price - ivermectin 3mg tablet can you buy stromectol over the counter