Princessjess

5 Princessjess

1815 visningar

Ni som haft sipprande vatten.. vecka 40

Var hos bm idag å precis innan jag skulle in vart jag så kissnödig å kissade men det kom bara 3 droppar så det var nog bebis som låg å tryckte på. På med byxorna å ner med linne och klänning. Tvätta händerna å då känner jag att det rinner i trosan så fort fort försöker jag få upp kläderna å komma in med papper för att torka å ser att trosskyddet är fullt å pappret jag torkar med också lite blött. Hmm tänkte jag.. Tog upp det med bm å jag fick en binda som jag direkt skulle sätta på mig för att se om det fortsätter rinna å om det skulle göra det skulle jag ringa förlossningen å dom brukar vilja att man haft binda på sig.. Hon sa att bebisens huvud som förövrigt hade sjunkit ner ganska mycket sen förra veckan kunde ligga som ett lock och täppa för, därför inte allt behöver komma på en gång. Ett hopp inom mig började växa så klart. Nu har det gått några timmar å det är bara som vanligt lite flytningar.. Min fråga är då om det måste sippra hela tiden och hur lång tid i i mellan det kan vara? Vill så gärna att det ska vara dax!!
2 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Lottis84

  2 Lottis84

  Hej! Jobbigt med vatten som sipprar :/ Vattnet började sippra på mig oxå. Har du inte varit inne på kontroll? på mig mätte de sammandragningarna. jag hade 1 på 30 min. Men när jag väl var där inne så började jag få så ont i ryggen. Men barnmorskan sa "ta en alvedon så hörs vi imorn" ( detta var vid 17 tiden.) Det började forsa allt mer vatten och vid 18.30 åkte vi in för jag hade så ont i ryggen. Väl i förlossningssängen var jag öppen 9 cm :)

  En kompis gick med vatten som sipprade i 2-3 dagarn innan det blev dags att åka in.

  Hoppas det går någelunda fort för dig för det är lite bökigt med vattnet som bara rinner ;)

 • 2

  stinaa

  2 stinaa

  På mig har det alltid sipprat. Första graviditeten började det redan i v 20. Fick då missfall. Andra graviditeten så började det i v35-36 å sparade i drygt en vecka innan jag fattade att jag borde säga nåt till bm. Då fick jag åka in akut å de tog prov på vattnet för att konstatera att det var vatten sedan fick jag en tid för igångsättning för infektionsrisken. De sa att hade sipprat för länge så jag fick penicillin via spruta och skulle sättas igång dagen efter men det hanns inte med för han kom ut av sig själv. Som svar på din fråga så sipprandet beror lite på. På mig sparade det mest när jag var på toa. Kändes lite som att jag inte kunde sluta kissa helt. Kunde komma någon droppe i trosan annars med men inget jättemärkbart.