2blir3

5 2blir3

46374 visningar

mensvärk sammandragningar som trycker neråt. vecka 37

Hej på er! Jag har haft en ur usel natt!! igår kväll började jag få sammandragningar som gör ont, ONT.. men inte alla sammandragningar. och visst har jag haft sammandragningar tidigare som gjort ont men det här är inte alls samma sak.. vissa gör verkligen skit ont så jag inte vill sitta eller stå för att det gör så ont. ibland känner jag som ett tryck neråt men släpper när sammandragningen går över. men det gör fortfarande ont att sitta och stå.. och mensvärken är hemsk den kom igår kväll den med, och det har jag också haft tidigare men det här är inte alls samma sak.. gör riktigt ont molande ner i benen och ut i ryggen.. och jag har legat ner hela natten men inte sovit särskillt mycket. och i för någon timme sen när jag klev upp för att gå på toa så kände jag att det började rinna, satte handen under och fyllde hela handflatan med en genomskinlig/vit gegga..

Jag har pratat med förlossningen och dom sa att jag skulle avvakta eftersom sammandragningarna inte är regelbundna. mina sammandragningar kan komma från allt mellan ett par sekunders mellan rum upp till en halvtimme/timme..

jag ber så hemskt mycket om ursäkt jag har skrivit tusentals gånger och frågat nästan samma fråga, men denna gång är verkligen annorlunda.. och jag är INTE OROLIG, vill bara veta vad det kan vara och om någon kännt något liknande.. jag kanske ska tilllägga att jag är gravid i vecka 38 (37+4).. vore välldigt tacksam om någon kunde svara.. kram på er!

2599 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  JS_90

  0 JS_90

  Det låter ju nog osm att något är på gång:p Geggan kanske var slemproppen? Det är nog fövärkar du känner av eftersom de är så oregelbundna.

 • 2

  Dalkullan

  4 Dalkullan

  Jag upplever exakt samma sak som dig, jag väntar och väntar på att allt ska bli mer regelbundet. Min slempropp gick i lördags

 • 3

  2blir3

  5 2blir3

  hoppas faktiskt att det är på g snart.. men hut vet man om slemproppen gått eller inte??