tjohalia90

4 tjohalia90

11728 visningar

mor och farföräldrarna vecka 28

hej, nu när tiden närmar sig dagen D så funderar jag mer och mer på min egen uppväxt, mina föräldrar separerade när jag var 4 år och sen dess har jag känt mig otroligt bortglömd bland mina 3 äldre syskon (vi bodde heltid hos min mamma),. ingenting från min uppväxt finns kvar, inte alls många foton och inte en enda liten grej man gjorde på slöjden eller liknande. mamma jobbade oroligt mycket så jag har knapp några minnen från tex en middag ihop med hela familjen... och nu på senare dar så har det bara blivit värre. jag blev bortglömd att få en inbjudan till min brorsons dop (min brors fel, men även hos dom blir jag bortglömd), middagar och hon ringde alla mina syskon förutom mig när min mormor ramlat och brytit höften och många andra händelser... har även en hund som jag väldigt sällan behöver hundvakt åt men hon kan knappt ställa upp med det i några timmar, och samtidigt kan hon va barnvakt åt alla 6 barnbarn samtidigt. nåja jag skulle kunna blabba på i evigheter om saker som hänt, min fråga är: funderar ni över eran egen uppväxt mer nu när ni ska få/ har fått egna barn? och tycker ni att jag ska ta upp detta med henne eller ignorera och nöja mig med att min sambos familj är rena rama motsatsen till min egen familj..?

1686 Svar (äldsta svaret först)
 • Känner så igen mig! I mitt fall har jag försökt så länge att prata och få till en förändring som bara slutat i att jag blivit ledsen och sårad så många gånger så nu har jag givit upp. Inser att min familj är nu mina barn och make. Thats it.! Kan knappt få hjälp med barnvakt nu när jag ska föda för värre egosläkt än min får man leta efter! Men visst känns det alltid mer under mina graviditeter då man skulle vilja dela men jag har insett att blir aldrig så. Kram
 • 2

  josefin91

  5 josefin91

  Jag funderade inte alls så mycket på min uppväxt mer än att jag vela ge mina barn en lika som jag haft. Min sambo har helt motsatsen mot min, alkoliserad mamma, pappa som stack, ja, listan kan göras lång. Saker han inte trott betytt så mycket för honom har kommit fram sen vi fick barn. Han gick in i en kolsvart svacka och tappade all glöd för livet. Nu går han hos psykologen för att bearbeta sin uppväxt. Så mycket hände i honom sen han själv fick barn. 

 • 3

  Nkjdfy

  0 Nkjdfy (gäst)

  where to buy stromectol - ivermectin 12 stromectol generic