93-Ida

93-Ida

1176 visningar

:-(

Vi har påbörjat vår "bäbis verkstad" OCH under första äl nu körde vi på... har efter ett tag sen dess fått massa symptomer på gravid IGEN har en son sen tidigare.. tex; större/ömmare bröst, svullen mage, ont i magen, illamående, konstant trött o hungrig jaaa listan kan bli lång, nu till saken min mens var sen med två dagar tills igår! då jag började blöda och fick jätte ont i magen, trodde det var missfall, ringde till gyn avdelningen för och rådfråga och få prata med någon, ví pratade länge och hon tro dde att det inte behöde vara missfall utan att vissa har mens första månaden och blödningar är vanligt osv, har fått negativa tester, och då sa hon att av egen erfarenhet plussar man oftast inte förrän kring v 5 eftersom hormon nivån måste upp till en viss nivå för att ge utslag på stickan, plussade med sonen i v 9 och då var det ändå ett svaaagt plus,, hon sa att vi inte kunde göra så mycket mer än att vänta och se, och om jag fortfarande kände mig gravid om tre v skulle jag in på mvc och kolla vul, MEN idag!? har det slutat blöda tvärstopp inte en droppe!! vad kan det varit?? känner mig fortfarande gravid till tusen, har inte ens ont i magen mer, utan mår istället ännu mer illa och har ont i brösten.. någon som kan lugna mig?? vad kan det ha varit var är min mens????:(

22 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Jiina89

  4 Jiina89

  kanske kan ha varit en nid-blödning. jag fick en sån blödning när ägget fastnade i livmodern, det är tydligen ganska vanligt. det blir bara en liten blödning, inte lika mkt som vanlig mens. och i så fall kan det ju vara ytterligare ett tecken på att du är gravid :)

 • Jag tycker du ska ringa och kräva ett vul. Dom kan inte neka dig. Lycka till.. Håller tummarna för att det är en liten krabat där inne. styrkekramar :)

 • 3

  Bnraxd

  0 Bnraxd (gäst)

  ivermectin where to buy for humans - ivermectin medication ivermectin for humans for sale