frahbu

0 frahbu

2406 visningar

Mitt andra Missfall på gång?? vecka 7

I Januari i år fick jag missfall och pga det bad jag denna gång om ett tidigt VUL. För att kunna se en hjärt aktivitet.. Idag var jag på den undersökningen och känner mig jätte förvirrad, orolig och ledsen! :(  Men jag hoppas på att någon kanske kan med egen erfarenhet stilla min oro! :(

Jag är idag i vecka 7+0 och för 2 dagar sen fick jag en liten färgad flytning. såg ut som brunt blod. Inte mycket färg alls men endock. Ingen mer sådana flytningar har kommit igen förs idag, och då väldigt lite. När jag ska göra VUL så ser man ingenting. Man ser ett foster men inget hjärtljud eller så. Läkaren säger att det är för tidigt och jag får en tid om 2 veckor igen.

Min undran är om någon annan haft dessa "konstiga" flytningar men ändå inte fått missfall? Eller är brun-röda flyningar alltid början på missfall?

Jag kanske ska tillägga att läkaren använder sig av en UL maskin modell äldre! Någon annan som haft erfarenhet av att inte kunnat se så mycket i vecka 7??

Nu vart det lite många frågor på en o samma gång. :) Men jag skulle bli jätte glad och tacksam om någon har svar på nåt av dom! :)

 

 

6 Svar (äldsta svaret först)
 • jag hade en röd brun flytning när jag var i vecka 6. trodde som du att det va kört då, men det slutade av sig själv efter ca 3 dagar. är nu i vecka 25 o har en sparkande bebis i magen. jag håller tummarna för dig o hoppas att det går hela vägen ...

 • Jag har bruna blödningar och ringde BM idag och hon sa att det är en gammal blödning (därför den är brun) och att det är helt normalt! Så varken du eller jag behöver vara oroliga, det enda hon sa var att om det skulle bli röda blödningar, mycket och göra jättejätteont i magen så ska man åka in akut. Men du kan vara helt lugn nu iaf!

  Lycka till med graviditeten! :)

 • 3

  Lilly81

  2 Lilly81

  Jag gjorde VUL i v. 7 och då såg man tydligt ett hjärtat picka.

 • 4

  fridan

  4 fridan

  Jag åkte in till akuten i vecka 6 med magsmärtor, då gjorde de ett VUL och man såg tydligt hjärtat slå.
  Hoppas din läkare har fel, eller att maskinen inte fungerade som den skulle och att allt går jättebra :)

 • 5

  INDIAH

  4 INDIAH

  Jag gjorde en VUL när jag var i vecka 7+3 och då såg man klart ett hjärta som slog. Man kunde dock inte höra något för det var det fortfarande för tidigit för det.

  Min killes svägerska fick en liten blödning när hon var i vecka 7 (vi är lika långt gågna båda två) som varade i 2 dagar. När hon var på akuten kunde dem inte se något tickande hjärta på VUL och sa till henne att hon troligen fått missfall. Dagen därpå gick hon till en annan läkare som tydligt kunde se bebisen och en tickande hjärta...

  Jag hoppas att din läkare haft fel... Håller tummarna att tu kan se det där tickande lillan ärtan om 2 veckor!

  Lycka till!

   

 • 6

  frahbu

  0 frahbu

  Tusen tack alla för era svar!!  :)

  Jag har bokat in ett nytt ultraljud på tisdag den 8:nde. Hoppas då på att kunna se nåt! Jag känner att jag måste få veta snarast hur allt står till. Skulle det vara missfall så får jag ju "face-a" det. Men det är denna ovisshet som känns olidlig! :S

  Fortsättning följer..!!