_Sofie_

5 _Sofie_

12881 visningar

Kan någon hjälpa mig förstå? Förvirrande fråga..

Hej, plussade i fredags, men fick en blödning som började som en rosa flytning, natten till igår.. Igår blödde man som bara den och kon en klump i samband med värk, och idag på akuten så visade det sig vara negativt. De tog flera olika tester, sedan tog de ett blod prov som skulle skickas in för att mäta mängden HcG i kroppen så får svar om någon vecka.. Tjejen (läkaren då) sa att jag kan ha varit gravid men i ett väldigt tidigt skede, men att jag lyckats plussa ändå (tog två helt olika tester samma dag och båda var positiva) men att kroppen fått något spel (troligen hade isf inte ägget hunnit fästas ordentligt innan blödningen) och att den "startat" mensen iaf, alltså att den inte hunnit uppfatta att jag var gravid och att det på så sätt slutat i missfall.. Nu över till frågan efter en väldigt förvirrande förklaring, är detta ens möjligt ? Dom verkade väldigt förvånade över att jag lyckats få positivt på två olika tester, och att blödningen sedan startat två dagar senare.. Är verkligen jätte förvirrad över svaret jag fick, men får ett ordentligt svar om någon vecka iaf..
1606 Svar (äldsta svaret först)
 • Jag tror att du tyvær aldrig var gravid. Du har ju lagt upp massa bilder på test som varit felaktiga. Och som lækarna sa ær det konstigt!
 • 2

  _Sofie_

  5 _Sofie_

  De två sista var positiva, de från RFSU svagt de andra starkare, de misstänkte att de var en tidig graviditet men de tog blod prov för att vara säkra..
 • 3

  angel93

  5 angel93

  tros ha läst samma meddelande ett par gånger nu? 

  Du verkar allt en orolig tjej. 

  Ska ge dig lite tips som funkade för min del.

  *Sluta stressa

  *ät mer och nyttigt

  *påbörja folsyra och vitaminer "Kvinna"

  *Köp ägglossningstester

  *Sluta tänk på att du vill bli gravid, graviditet kommer ske när kroppen slutar känna press och stress. Låt kroppen och sinnena slappna av och gå i sin egna takt.

  *Träna på gymmet!

  *Må bra i dig själv

  *tro på dig själv, tro att du kan bli gravid!

  *Ge kroppen tid!

  (När du är ledsen och nedstämd, inte mår bra.. då mår inte kroppen häller bra. Moder Natur sänder ut budskap om att kvinnan inte mår bra och är då inte tillräcklig för att ha hand om barn just exakt vid det tillfället. Allt handlar inte om kromosomfel utan väldigt mycket om ens egna mående och psyke, även över hur ens vardag ser ut. Börja ta 30 minuters promenader ute, det säter igång hormonerna)

  jag fick missfall efter missfall.. satt i samma sits som du.. tills jag slutade bry mig, slutade stressa, slutade tänka.. tänkte på att äta bra kanske gå upp något kilo i vikt, röra på mig, gymma och inte sitta inne! ha tron i sig och hoppas på ett mirakel en vacker dag. Jag viste att måendet handla om allt.. 

  Hoppas det hjälper! :)