Linkan

5 Linkan

7411 visningar

Otrohet/svartsjuka. Varning. Lång beskrivning vecka 27

Jag och min man har varit tillsammans i över 5,5 år och jag älskar honom över allt annat. Vi har haft våra brister 2 ggr men alltid hittat tillbaka, vu har en dotter på 1,5 o väntar vår son i höst. Jag vet inte om det är normalt att vara svartsjuk men känner att mitt huvud sprängs av alla tankar snart. Han har sårat mig en gång o lämnade mig för en annan, han träffade henne i smyg men förstod rätt fort att något var gale. D var slut 6 mån. Vi blev ihop o fick vår dotter 1,5 är senare. När hon var ca 6 mån gick min man och hans singel kompis ut, jag var lite orolig men tänkte han har oss o måste lita på honom. Jag hämtade dem senare och tyckte att min man var lagom berusad. Tänkte att detta var en lugn kväll. Dagarna gick. Och lände att något inte stämde. Kollade mobilen och upptäckte att han fått något konstigt sms av någon. Han hade döpt henne till en av sina jobbar kompisar. Sökte på nr o d visar SIg vara ett gammalt ragg. Jag bet ihop o Han åkte upp på fastlandet för o jobba, och vi kom efter några dagar. När d plinga till i telefonen, han hörde inte så tog telefonen o smög iväg. Svarade tjejens sms o bad henne sluta höra av sig. Jag kontaktade även henne på fb och hon berättade att han pratat massor om att dom ska träffas, o att hab saknade henne o ville att hon skulle åka med honom på jobbet osv. Jag satte ner foten o frågade vad min man höll på med. Han blev ledsen och bad om förlåtelse o att d var en fylle grej. Men något jag inte nämnde som jag ångrar idag är vad han egentligen sagt till henne. Han var ju inte på fyllan när han hade pratat med Henne i telefonen. Efter det har jag jätte svårt att lita på honom. Svara han inte i telen blir jag knäpp, ringer d när vi pratar o han säger vem d e som ringer tror ja honom inte, jag blir sur på allt han säger o gör. Har försökt dra upp detta men han blir bara sur. Men jag håller på o bli knäpp av min orolighet och svartsjuka. Vad ska jag göra?? Tips.
1162 Svar (äldsta svaret först)
 • Jag tror ni skulle ha stor nytta av att gå i terapi. Du har ju all anledning att inte lita på honom och det tar ett bra tag att bygga upp ett missbrukat förtroende igen. Hoppas ni kan hitta ett sätt att prata med varandra!
 • 2

  HannaA

  5 HannaA

  Jag kan förstå din oro till 100%. Jag har blivit sviken men eftersom att jag valt att ändå stanna kvar trots svek så kan jag anse att jag faktiskt måste börja våga lita på honom. Känner man att detta är en omöjlighet så tror jag att terapi/samtal är det bästa :)
 • 3

  Rvowzo

  0 Rvowzo (gäst)

  stromectol ebay - ivermectin dosage chart for humans ivermectin cream 5%