Bubblis

2 Bubblis

2284 visningar

Hjälp är det ett missfall?! vecka 5

Hej alla! Det är ju fler än jag som oroat sig för missfall, men jag hoppas på svar. I morgon är jag i v 5 hoppas jag. De senaste dagarna har mina graviditets symtom börjat avta. Jag har faktiskt känner tidigt att jag var gravid, genom ont i tjejmagen och ömma bröst mm. Idag fick jag plötsligt mer ont i tjejmagen och gick på toa och såg att jag blödde. Detta var sex timmar sedan, jag blöder fortfarande men inte mycket. De första timmarna behövde jag inte äns binda, det behöver jag nu men det har bara kommit lite i den. Det är färskt blod har även varit lite klumpar i, en gång när jag satt på toa droppade det blod. Jag vet att man kan blöda, men min känsla pluss blödning och mensvärk gör mig super rädd! Vad tror ni? Har någon upplevt detta och fått missfall eller fått behålla det lilla livet.
3 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  jvsm

  5 jvsm

  Har blött i tre veckor nu, sedan v6, inget mf, däremot hotande mf. Så länge det inte är några större klumpar kan det finnas chans att det inte är mf. Ta några panodil, vila, och ring till gyn imorgon och fråga om råd. Kan vara för tidigt att se på vul om det är något där för dig men boka en tid om en vecka eller två för kontroll iaf. Lycka till!

 • 2

  Mia95

  2 Mia95

  Har aldrig varit med om missfall eller något som liknar din situation men färskt blod med klumpar i + ont i magen låter inte alls bra men håller tummarna för din skull! Hoppas, hoppas, hoppas!