varginnan

5 varginnan

7546 visningar

kramp?! vecka 33

I går gick jag på toa för att kissa mitt i våran film vi höll på att se, då högg det till och jag fick som kramp i hela magen ,från brösten och ända ner i behåringen!!

Magen blev stenhård som i en värk och det tog 2 timmar för den att släppa, jag kunde knappt röra mig, tog mig till sängen och där blev jag liggande blixt stilla för rörde jag mig så gjorde det ännu ondare.!Hjärtat skenade i väg och jag kallsvettades!

Som sagt jag har varit med om 6 förlossningar ,men aldrig detta ! Är det någon som har varit det? Vet vad det kan ha varit? Jag är i v 33+5 och har fött barnen i från v 36+0 till 38+2 innan.

Läskigt var det iallafall och mannen blev orolig då han dessutom lyckats dricka 2 öl innan på kvällen ,så han undrade hur vi skulle ta oss in om vi hade behövt, tror inte han kommer våga dricka nu fram till bebisen har kommit=)

1510 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Flizan

  0 Flizan

  Hejsan..
  Jag har fått så en gång men då var jag inte gravid och det var efter sex, musklerna liksom låser sig eller hur man ska säga. När min syster fick likadant (också ej gravid) åkte hon till akuten o de sa att det bara var musklerna. Men eftersom musklerna inte sitter som de ska under en graviditet, så kanske de e något annat!
  Ursäkta mitt röriga svar som antagligen inte hjälpte!
  Lycka till!!
 • Tänker, bara du känner bebis som vanligt så att moderkakan är okej.
 • 3

  Oessbz

  0 Oessbz (gäst)

  ivermectin buy australia - http://ivermecpls.com/# stromectol 12mg