saraarkbark

5 saraarkbark

6482 visningar

Sannolikt att jag är gravid?

Jag tog ut min spiral jag hade i 6 mån før ca en månad sen, pga inflammation på æggledarna. Jag fick høra att i værsta fall kan jag inte bli gravid på vanligt vis igen, Och risken før utomkvedshavandeskap m.m økar før mig. Och efter dom tog ut staven så blødde jag mer æn en vecka med bara någon dag utan blødning. Jag har ingen prevantion eller något, och vi har haft oskyddat sex och han har kommit i mig nån gång.

Nu har jag "fått tillbaka" foglossningen jag hade nær jag var gravid førra gången. Kan inte gå eller gøra mycket innan jag får skitont. En dag hade jag ont i brøsten och kunde inte ligga på mage, jag har varit mycket illamående vissa dagar och mina byxor passar inte som dom brukar, samt att den ær uppblåst och har stickningar vid revbenen ibland och molande smærta. Sist men inte minst ont i lændryggen och øverkænslig. Børjade gråta lite idag før att min man blev lite irriterad før jag inte kunde bestæmma vad jag ville æta till middag.

Jag sjælv skulle bli måttligt førvånad om jag ær gravid, Jag vet jag vet, ta ett test. Men vi har ont om pengar och ville inte køpa ett test "i onødan." (Moralkommentarer undanbedes!!!) Jag tror sjælv inte jag ær gravid, men nær man først fått det på hjærnan går det inte bort. Så jag undrar, kan jag efter alla omstændigheter (och blødning)  vara gravid? Eller låter det konstigt? (Nær jag blev gravid med dottern blev det bara någon vecka efter jag slutat med p-piller.) Beklagar långt inlægg.. Men jag funderar ihjæl mig :)

1139 Svar (äldsta svaret först)
  • Det enda som ge ett svar på detta är ett grav test... Jag kan rekommendera cb digital test. Där det står gravid/inte gravid
  • Absolut finns en chans att du är gravid! Om det var en hormonsprial du hade kan det också vara hormonella omställningar, men var det en kopparspiral låter det osannolikt. Kan också vara äl på g kanske? Men äl-symtom brukar inte hålla i sig så länge... Men som sagt, visst finns chansen :)
  • Ja... Isåfall måste det væl ha gått vældigt fort! Ska ta ett test før att inte bli galen av tænkingen. Så mår jag ganska illa nu också! Ena stunden tror jag att jag ska bli sittande vid toan hela kvællen, innan det går øver eller blir bættre, før att sen komma tillbaka igen.. :S