Daniella_a

2 Daniella_a

5459 visningar

foster för litet, hjälp vecka 15

Sista mens var 02 juni, hade köpt clearblue ägglossningstester, de med smiley. Blev smiley den 19, då hade vi sex flera ggr. Plussade typ en månad efter det men ingen mens eller blödning emmelan. De sa till mig i ultraljudet v.18 att foster var för litet, och att han inte rörde sig. Jag frågade: "lever han?" hon svarade, "vet inte, ska prata med en specialist", 10 min (av tortyr, att inte veta). När specialisten kom, började min son röra sig, och jag var så glad. Han vägde 19 gram. Hon sa att min bebis såg ut som 12 veckor, jag har väldigt oregelbunda mens, hon sa att min kropp hade hoppat över nån mens, frågade om man kunde få 2 ägglossning i samma cykel med så stor mellanrum, hon sa "allt är möjligt", .. Men jag är rädd, nästa ultraljud är några dagar innan jul, jag är rädd att han inte växer, eller att hans hjärta slutar slå. Hon sa att om han beffan sig då i vecka 12 han skulle bli frisk och normal, men, vem vet?, får panik, tänk om de säger att han inte har växt... har inte haft blödningar, men hur kan det bli så mycket skilnad mellan sista mens och graviditets v.

Idag är jag i v.15... är det nån som har varit med om detta?

567 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Wildchild

  5 Wildchild

  Jag har ine blivit flyttad mer än 2 v men det låter so om allt skulle vara okej ju. Men du skriver din son? Det är ju inget dom kan se i v 12? Boka ett privat ul nu så slipper du vänta
 • 2

  jvsm

  5 jvsm

  Alltså är du i v12 eller 15? Juni, då borde du ju vara längre gången, antar att du skrivit fel månad? (jag är i 15+3 och blev gravid i augusti)
  Ang kön - jo det kan man se, på bra ul om fostret ligger rätt går det att se från v 11, vi såg pungkulor på vårt kryp (gyn som sa att det ser ut som en pojke och vi skrattade gott åt bollarna därnere) i 11+4. 
  Lycka till, håller tummarna för att ditt foster fortsätter växa normalt, oavsett när ägget befruktades! :-)

 • 3

  Tiger09

  5 Tiger09

  Jag har alltid haft oregelbunden mens allt mellan 35-67 dagar mellan mensen, när ja blev gravid med min pojke var vi på ultran i vecka 12+2 men enligt ul var jag endast 4+4 var på nyttpå ul efter 8 veckor o bebin mådde bra och växte som den skulle :) Ida är han 1 år och 4 mån :)