Pumba2012

5 Pumba2012

5409 visningar

kräks vid förstoppning?

I tisdags så var Agnes hård i magen och det gjorde ont att bajsa och nu två nätter i rad så har hon kräkts ett par gånger. Kan det var förstoppning som orsakat detta? Hon hade problem med magen från när hon va runt 2 veckor till 10 månader. Men har funkat bra sen hon bara ha ätit vanlig mat och katrinplommon till kvällsgröten. Hon åt sin frukost bra idag men frukten på förmiddagen och lunchen vägrade hon... :/ Känns som jag har fått i henne lite mer dricka idag iallfall! Några tips? Nån som har hamnat i samma sitts? Agnes är 18 månader nu.
5 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  morsan91

  5 morsan91

  Hon ha inte feber, förkylning eller nåt som kan spöka till de? Min dotter hade de jobbigt efter jul med feber, dålig i magen, hosta o lite kräkningar samt att då hon inte ville äta och var väldigt kräsen :) Är jue dom tiderna nu med influensa tänkte ja!

 • 2

  Pumba2012

  5 Pumba2012

  Hon hade magsjukan i måndags förra veckan, snorig har hon varit sen hon började på dagis... Har inte tagit feber, har inte kännt att hon ha varit varm. Men ska kolla det när hon ha vaknat. Jo de går ju all skit nu :/
 • 3

  jessica03

  5 jessica03

  Ja man kan få kräkningar vid förstoppning. Känns hon hård på magen? Prova att ge en ordentlig omgång med katrinplommon och se om det ger något resultat. Har en son som också lätt blir hård i magen och katrinplommon funkar toppen även för oss :)
 • 4

  Pumba2012

  5 Pumba2012

  Hon fick lite laktulos som hon fick när hon va liten och jo visst hon va riktigt förstoppad. Nu hoppas vi att detta hjälpte och inget kräk inatt! Rätt trött på att tvätta sängklläder efter sängkläder...
 • 5

  mammaP

  3 mammaP

  det kallas orala kräkningar och det är det äkligaste som finns .Till vuxna råder man ingen mat på ett par dagar innan bajset kommit ut lactulos kan du gott ge henne .